Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşimin değerleri normal cnm..
Benimde yumos büyüdü,asılama yapılcak yarın..
insallah kolay gecer.korkudan bayılabilirim..

aşılama yapılırken 3 dksürecek en fazla zaten sadece salavat getir anlaştık mı ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMET acımıycak söz veriyorum eğer çok ağrın olursa bana gel burdan söv sesimi çıkarmıycam oky?

Yaww bende dr. Uma sordum o sirada altimda ugrasiyidu asiliyo beni.. bakmicakmisin yumurtalar catladi mi die o da bana dedi ki niye bakayim catlamis iste icin hep sumuk sumuk dedi haspammm..

ayyyyyyyyyy didem delisin valla kız karnım ağrıycak gülmekten şu düştüğümüz hale bak ya dr.altımdaydı yok sümük sümük bu kadınlık ne büyük illetmiş kızım olsun isterdim hep de şu yaşadıklarımdan sonra yeminlen vazgeçim kızdan oğlan olsun keyfine baksın

valla tatlım öyle çok bişey değil beyaz bi sıvı gördüm sabah kalktığımda çamaşırımda o kadar bilmem ki odur heralde dedim :26:

yaaa bende oda yok hiç bu kadar kuru olmamamıştım ama dedim yaa yumurtu geliştiricleri kullanırken çok fazla vardı çatlama iğnesi musluğu kapattı sannımca :26:

olur çiçek de olur buluruz anam ben karstayım baldan kolay ne var da o kadar otu nerden bulurum burda onu blemedim dur bakalım yiyelim nolucak

oofff korkuyorumm hemde cookk (((
insallah kolay gecerrr,dua beklerim.

bende o kadar korkarak gittim ki elim ayağım buz nasıl kalbim atıyo canım eşimin ellerini sıkmaktan adam kangren oluyodu
dr geldi nasılsın dedim korkuyorum dedi korkma korkunun ece faydası yok sağol dedim moral oldu aç bacaklarını gönderiyorum dedi ben besmele çekip salavat getirene kadar bitti..içime bişi gitti hissetim o kadar ... acı ağrı 0 yani..korkma seni kandırmıyoruz

insallah bitanemm,iyiki varsınn kolaylık versin rabbim hepimizeeee
amiiiNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Tabiii tatlim erkege ac diyosunn marifetmis gibi acip gozune sokarlar ama onlar alismis goster oglum amcalara diye seyleri ellerinde geziyolar cocukluktan ama bize hiii ayip ayip ort gorunmesin.. bize hic pratik yaptirmamislar aha sonrada mal gibi oluyoruz(kendi adima):)))))))

insallah kolay gecer,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaaa

yaaa bende oda yok hiç bu kadar kuru olmamamıştım ama dedim yaa yumurtu geliştiricleri kullanırken çok fazla vardı çatlama iğnesi musluğu kapattı sannımca :26:

ha daha önce vardı yani akıntın bende hiç akıntı olmadı bu ay ilk kez bu sabah gördüm çamaşırımda o da bir iki damla sank sperm beyazı gibiydi bilemedim valla amaaaaaaaan boşver o kadar da dinleme bence kendini en güzeli sakin olmak olacağı varsa olur biz acemiyiz aslında biraz ondan biraz fazla heyecanlanıyoruz belki de tutmuycak dert edinmeyelim kendiize hayırlısı de Allaha havele et

Ayy kizlar nasilsiniz benim kasik agrilarim var yaa tuvalete gitmek hic istemiyorum valah yaa ben bisey sormak istiyorum benim bugun ikinci gunum mu birinci gunum yaa dun aksam ustu olmustum :))

sen çok tatlısın ya valla haklsın kocama bile ışık altında göstermişiliğim yok ben biraz çekingenim aslında ama dün karşımda 3 kadın 1 erkek vardı çatala yattığımda herkes orama bakıyodu sinirlerim bozuldu gülsem mi ağlasam mı şaşırıdım aç kızım göster herkese dediler bana da sanki eşimde tuvalette keyif yapıp elinde sallaya sallaya getirdi spermlerini adaletin bu mu dünya offfffffff offf

kızlar süpersiniz yaa o kadar hızlı akıyor ki sayfalar ben yetişemiyorum ancak okdum bitirdim

çenemize vurdu bebeğim beklemek zor ne olucaksa olsun diyorum şu an ben başlıyca aşısına da çocuğuna da sevişmesine de diyip delleniyorum bazen hemen forma girip yazıyorum rahatlıyorum ahahahaa

Yaa dusunmemeye okumamaya calisiyorum umitli olmaya calisiyorum ama baya bi arastirma yapiyom forumlarda kasiklari cok agriyan herkes tutmadi yazmis ( aklim surekli onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…