eşimin değerleri normal cnm..
Benimde yumos büyüdü,asılama yapılcak yarın..
insallah kolay gecer.korkudan bayılabilirim..
insallahh kolay gecer cnm dua beklerimmmyok yok yok sakınkorkulacak bişey yok valla billa bak yemin ettim sende bana hak vericeksin olduktan sona hemen yaz buraya tamam mı ben sana demiştim diycem
Yaww bende dr. Uma sordum o sirada altimda ugrasiyidu asiliyo beni.. bakmicakmisin yumurtalar catladi mi die o da bana dedi ki niye bakayim catlamis iste icin hep sumuk sumuk dedi haspammm..
valla tatlım öyle çok bişey değil beyaz bi sıvı gördüm sabah kalktığımda çamaşırımda o kadar bilmem ki odur heralde dedim :26:
inşallah canım yaa..şu tariften biolsun daha ne isterim ki...sadece heriflere değil bizde yiycez kız..
bunu bence aktara verip hazırlatmak en güzeli .tanıdık güvenilir bi aktar bulup bende yaptırcam inşallah
yalnız bal çicek balı olacakmış iyi kalite
oofff korkuyorumm hemde cookk(((
insallah kolay gecerrr,dua beklerim.
aşılama yapılırken 3 dksürecek en fazla zaten sadece salavat getir anlaştık mı ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMET acımıycak söz veriyorum eğer çok ağrın olursa bana gel burdan söv sesimi çıkarmıycam oky?
ayyyyyyyyyy didem delisin valla kız karnım ağrıycak gülmekten şu düştüğümüz hale bak ya dr.altımdaydı yok sümük sümük bu kadınlık ne büyük illetmiş kızım olsun isterdim hep de şu yaşadıklarımdan sonra yeminlen vazgeçim kızdan oğlan olsun keyfine baksın
cnm 3nde de tutmadı mı(((
eşinin değerleri normalmi peki?
Benim hersey normalll
ins.tutar 1.de
bende o kadar korkarak gittim ki elim ayağım buz nasıl kalbim atıyo canım eşimin ellerini sıkmaktan adam kangren oluyodu
dr geldi nasılsın dedim korkuyorum dedi korkma korkunun ece faydası yok sağol dedim moral oldu aç bacaklarını gönderiyorum dedi ben besmele çekip salavat getirene kadar bitti..içime bişi gitti hissetim o kadar ... acı ağrı 0 yani..korkma seni kandırmıyoruz
insallah kolay gecer,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaaa
bizimki de sebepsiz infertilite...ama sen banan bakma inş.seninki tutarrrr...
insallahh kolay gecer cnm dua beklerimmm
amin canım cümlemizinkini...hadi artık ağlamaa:13:
yaaa bende oda yok hiç bu kadar kuru olmamamıştım ama dedim yaa yumurtu geliştiricleri kullanırken çok fazla vardı çatlama iğnesi musluğu kapattı sannımca :26:
ederim duat tamam korkma sakın bde kasma sakın o sırda kendini o zaman yanar işte canın
Tabiii tatlim erkege ac diyosunn marifetmis gibi acip gozune sokarlar ama onlar alismis goster oglum amcalara diye seyleri ellerinde geziyolar cocukluktan ama bize hiii ayip ayip ort gorunmesin.. bize hic pratik yaptirmamislar aha sonrada mal gibi oluyoruz(kendi adima):)))))))
kızlar süpersiniz yaa o kadar hızlı akıyor ki sayfalar ben yetişemiyorum ancak okdum bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?