Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tesekkürler ekledigin icin...

Su cocugu su gobege bi sokayimda ben guzel bi adalet uygulayacam :)))

Yaa dusunmemeye okumamaya calisiyorum umitli olmaya calisiyorum ama baya bi arastirma yapiyom forumlarda kasiklari cok agriyan herkes tutmadi yazmis ( aklim surekli onda

Yaaa olmaz ole bisey canim bak benimde bugun hic agrim yok ki benim tutma sansi cok cok cok az :) sen iyi dusun iyi olacak insallah...

Bu arada benim 2. Gunum ya hic kanama olmamisti asilamadan sonra ama az once pembeli beyaz akintim oldu.. bende jeton gec dustu heralde :))))

kız neden bugün kanama oldu ki acep:26: Allah Allah yerleşme kanaması filan olmasın olur mu ki 2.günde yerleşme bilemedim şimdi ama niye yapıldığında değil de şimdiki

benimde ağrım sancım dün akşamdan beri yok bıçak gibi kesildi..dayanamadım test yaptım...negatif.. bugün 12 gün

kız neden bugün kanama oldu ki acep:26: Allah Allah yerleşme kanaması filan olmasın olur mu ki 2.günde yerleşme bilemedim şimdi ama niye yapıldığında değil de şimdiki

Yok bebem 2 gunde olmaz tabii dedim ya benim vucutta jeton simdi dustu bana asilama yapmislar ben kan akitmadim die gec de olsa salivermis :))

çok güzel özetlemişsin bebeğim bende yatarken buz gibiydim bişey soktu önce bir irkildim acıdı azıcık sonra ince bişey dha girdi hisstetim şimdi acı var mı dedi var dedim şimdi dedi hemen sonra yok dedim tamam güzel hadi bakalım hayırlı uğurluolsun herşeyden öncesi hayırlısı olsun dedi dr.um canım yakışıklım benim bismillahirrahmanirrahim dedi başlarkende bende o arada hep salavat getiridm bide Rabbi heli mines salihin diye zikrettim Allahım bana salihlerden bir evlat ver dedim yani HZ.İ.brahimin duasıymış işte böyle canlar

zaten zor olan sonrası beklemek yani...

Ayy kizlar nasilsiniz benim kasik agrilarim var yaa tuvalete gitmek hic istemiyorum valah yaa ben bisey sormak istiyorum benim bugun ikinci gunum mu birinci gunum yaa dun aksam ustu olmustum :))

eeeee normal bebeğim tabiki de ağrıycak sen şu an çatlatma ağrısı yaşıyosun yarın geçecek merak etme bende dün sabah oldum aşılamayı bugün ağrı mağrı kalmadı ama dün ölüyodum sanki gaz sancısı gibi ishal olmuşum gibi dibim düşecek gibi işte nasıl tarif edeyim bilemedim ki bugün öğlene geçti yani tam bir gün sonra bitti ağrılarım şu an iyiyim

kızılar ben biraz sonra doktora gidecegimmmmmm.......bana şans dileyinnnn.....offff ooffff anammmm offf

Yaa aceba bende mi anormallik var hic heycanim yok hic aklima bile gelmiyor tuttu mu tutmadi mi diye.. ama ben esimin sonuclarini gorunce olmayacak dedim ya heralde umidim kalmadi :)))

bende de yok heyecan filan ya merak etmiyo değilim aslında şu an gebelik testi alsak pozitif çıkar biliyosun değil mi ?iğnenin etkisyle çift çizgiyi görürüz aslında yapsam mı ya en azından hiç çift çizgi görmedim demem

Ignenin etkisi gecmeden yap bi tane :))))) bu arada ignenin etkisi ne zaman gecer ki?

haklısın canım hayrılısı bakalım biz bol bol dua edilim gerisi Rabbimin takdirine kalmış

kızılar ben biraz sonra doktora gidecegimmmmmm.......bana şans dileyinnnn.....offff ooffff anammmm offf

Hadi hayirlisi olur insallah canim korkma yaa sadece rahimi acmak icin taktigi alet biraz acitiyo ama okadar cok degil normal yumurtalara bakiginda aci hissetmiyosan sorun yok cnm bende dun oldum
Elim ayagim buz gibiydi valah ama bosuna stres yapmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…