lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014-------------11:00------------------1.aşılama-----------beklemede
sen çok tatlısın yavalla haklsın kocama bile ışık altında göstermişiliğim yok ben biraz çekingenim aslında ama dün karşımda 3 kadın 1 erkek vardı çatala yattığımda herkes orama bakıyodu sinirlerim bozuldu gülsem mi ağlasam mı şaşırıdım aç kızım göster herkese dediler bana da sanki eşimde tuvalette keyif yapıp elinde sallaya sallaya getirdi spermlerini adaletin bu mu dünya offfffffff offf
Yaa dusunmemeye okumamaya calisiyorum umitli olmaya calisiyorum ama baya bi arastirma yapiyom forumlarda kasiklari cok agriyan herkes tutmadi yazmis( aklim surekli onda
Bu arada benim 2. Gunum ya hic kanama olmamisti asilamadan sonra ama az once pembeli beyaz akintim oldu.. bende jeton gec dustu heralde :))))
kız neden bugün kanama oldu ki acep:26: Allah Allah yerleşme kanaması filan olmasın olur mu ki 2.günde yerleşme bilemedim şimdi ama niye yapıldığında değil de şimdiki
bende o kadar korkarak gittim ki elim ayağım buz nasıl kalbim atıyo canım eşimin ellerini sıkmaktan adam kangren oluyodu
dr geldi nasılsın dedim korkuyorum dedi korkma korkunun ece faydası yok sağol dedim moral oldu aç bacaklarını gönderiyorum dedi ben besmele çekip salavat getirene kadar bitti..içime bişi gitti hissetim o kadar ... acı ağrı 0 yani..korkma seni kandırmıyoruz
tesekkürler ekledigin icin...
çok güzel özetlemişsin bebeğim bende yatarken buz gibiydim bişey soktu önce bir irkildim acıdı azıcık sonra ince bişey dha girdi hisstetim şimdi acı var mı dedi var dedim şimdi dedi hemen sonra yok dedim tamam güzel hadi bakalım hayırlı uğurluolsun herşeyden öncesi hayırlısı olsun dedi dr.um canım yakışıklım benim bismillahirrahmanirrahim dedi başlarkende bende o arada hep salavat getiridm bide Rabbi heli mines salihin diye zikrettim Allahım bana salihlerden bir evlat ver dedim yani HZ.İ.brahimin duasıymış işte böyle canlar
zaten zor olan sonrası beklemek yani...
Ayy kizlar nasilsiniz benim kasik agrilarim var yaa tuvalete gitmek hic istemiyorum valah yaa ben bisey sormak istiyorum benim bugun ikinci gunum mu birinci gunum yaa dun aksam ustu olmustum :))
kızılar ben biraz sonra doktora gidecegimmmmmm.......bana şans dileyinnnn.....offff ooffff anammmm offf
Yaa aceba bende mi anormallik var hic heycanim yok hic aklima bile gelmiyor tuttu mu tutmadi mi diye.. ama ben esimin sonuclarini gorunce olmayacak dedim ya heralde umidim kalmadi :)))
kızılar ben biraz sonra doktora gidecegimmmmmm.......bana şans dileyinnnn.....offff ooffff anammmm offf
bende de yok heyecan filan ya merak etmiyo değilim aslında şu an gebelik testi alsak pozitif çıkar biliyosun değil mi ?iğnenin etkisyle çift çizgiyi görürüz aslında yapsam mı ya en azından hiç çift çizgi görmedim demem
haklısın canım hayrılısı bakalım biz bol bol dua edilim gerisi Rabbimin takdirine kalmışha daha önce vardı yani akıntın bende hiç akıntı olmadı bu ay ilk kez bu sabah gördüm çamaşırımda o da bir iki damla sank sperm beyazı gibiydi bilemedim valla amaaaaaaaan boşver o kadar da dinleme bence kendini en güzeli sakin olmak olacağı varsa olur biz acemiyiz aslında biraz ondan biraz fazla heyecanlanıyoruz belki de tutmuycak dert edinmeyelim kendiize hayırlısı de Allaha havele et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?