çenemize vurdu bebeğimbeklemek zor ne olucaksa olsun diyorum şu an ben başlıyca aşısına da çocuğuna da sevişmesine de diyip delleniyorum bazen hemen forma girip yazıyorum rahatlıyorum ahahahaa
.Yaaa olmaz ole bisey canim bak benimde bugun hic agrim yok ki benim tutma sansi cok cok cok az :) sen iyi dusun iyi olacak insallah...
Ignenin etkisi gecmeden yap bi tane :))))) bu arada ignenin etkisi ne zaman gecer ki?
hayırlı haberlerle dön canımkızılar ben biraz sonra doktora gidecegimmmmmm.......bana şans dileyinnnn.....offff ooffff anammmm offf
eeeee normal bebeğim tabiki de ağrıycak sen şu an çatlatma ağrısı yaşıyosun yarın geçecek merak etme bende dün sabah oldum aşılamayı bugün ağrı mağrı kalmadı ama dün ölüyodum sanki gaz sancısı gibi ishal olmuşum gibi dibim düşecek gibi işte nasıl tarif edeyim bilemedim ki bugün öğlene geçti yani tam bir gün sonra bitti ağrılarım şu an iyiyim
ayy bak sevişme diyince ben son ödevimi yapmadım dün yapmamız gerekiyordu işe gideceğim diye pas vermedim adama bugün hadi gel dedim istemedi beni sanırım bıktı :26:
Ayyy bu catlatma ignesi beter bisey valah insallah catlamistirda bide kistle ugrasmayiz :)) esim diyo agrin nasil bisey tarifsiz bisey dedim :)) yok yani agrinin tarifi gaz dolu kasiklar patliyacak gibi
şimdilik kaçtı toplantısı varmış dönüşte ben onu tongaya düşürürümhayatım sende hadi gel deme başka yöntemler dene ki kendiliğinden istesinhadi gel diyince naza çekiyolar kendilerini bıkkınlıkta olur tabi canım ama biz kadınlarla onların anatomisi farklı onları baştan çıkarmak kolay bizi zor bak gör işte bilirisin sen napıcanı
canıııııııım hadi bekliyorum haberlerini Allah yardımcın olsun
bide kızlar hepinize soruyum bu soruyu sanki idrar kaçırıyomuşum gibi bişeyler olyo bendeböyel sürekli bişeyler akıyo benden ama akıntı gibi beyaz şeyler yok çamaşırımda tamamen sıvı ve böyle ılık ılık hissediyorum uatndım ay böle şeyler oluyomu sizde de yani aşılamalı olanlada
bende olmadı canım ama ilk günler çok sık gidiyodum tuvalete
mrb kızlar nasılsınız.sayfa baya ilerlemiş.ya gonal f bacak ağrısı yapar mı sanki sağ bacağım hafiften ağrıyo gibi.
ay ben sık gitmiyorum tuvalete normal yani ama akıyo işte ama ne akıyo anlamadım ki :26:
ay ben sık gitmiyorum tuvalete normal yani ama akıyo işte ama ne akıyo anlamadım ki :26:
ben 3 kutu kullandım ama bacak ağrısı yapmadı bende..geçmiş olsun lulu
yok canım bende o bile yokbide kızlar hepinize soruyum bu soruyu sanki idrar kaçırıyomuşum gibi bişeyler olyo bendeböyel sürekli bişeyler akıyo benden ama akıntı gibi beyaz şeyler yok çamaşırımda tamamen sıvı ve böyle ılık ılık hissediyorum uatndım ay böle şeyler oluyomu sizde de yani aşılamalı olanlada
tşk ederm patikli her bünyeye farklı etki mi yapıyodur nedir.bende aynı şeyi düşünüyorum erkeklere hiçbişey yok.oh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?