Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çenemize vurdu bebeğim beklemek zor ne olucaksa olsun diyorum şu an ben başlıyca aşısına da çocuğuna da sevişmesine de diyip delleniyorum bazen hemen forma girip yazıyorum rahatlıyorum ahahahaa
ayy bak sevişme diyince ben son ödevimi yapmadım dün yapmamız gerekiyordu işe gideceğim diye pas vermedim adama bugün hadi gel dedim istemedi beni sanırım bıktı :26:

Ignenin etkisi gecmeden yap bi tane :))))) bu arada ignenin etkisi ne zaman gecer ki?

şekercim iğnenin etkisi vurduktan 9-10 gün sonra geçermiş mesela ben pazar akşamı yani 19 ocak gece 11 de yapmıştım o zaman en erken 30 ocakta gebelik testi yapsam ve pozitif çıksa hamileyim demektir ama 27-28 ocakta pozitif çıkrasa iğneden olmuş oluyor

Ayyy bu catlatma ignesi beter bisey valah insallah catlamistirda bide kistle ugrasmayiz :)) esim diyo agrin nasil bisey tarifsiz bisey dedim :)) yok yani agrinin tarifi gaz dolu kasiklar patliyacak gibi

ayy bak sevişme diyince ben son ödevimi yapmadım dün yapmamız gerekiyordu işe gideceğim diye pas vermedim adama bugün hadi gel dedim istemedi beni sanırım bıktı :26:

hayatım sende hadi gel deme başka yöntemler dene ki kendiliğinden istesin hadi gel diyince naza çekiyolar kendilerini bıkkınlıkta olur tabi canım ama biz kadınlarla onların anatomisi farklı onları baştan çıkarmak kolay bizi zor bak gör işte bilirisin sen napıcanı

Ayyy bu catlatma ignesi beter bisey valah insallah catlamistirda bide kistle ugrasmayiz :)) esim diyo agrin nasil bisey tarifsiz bisey dedim :)) yok yani agrinin tarifi gaz dolu kasiklar patliyacak gibi

aynen köpükcüm zannedersin ki yumurtalar değilde karnın çatlıycak anlıyorum seni yarını bekle geçicek ama emin ol

şimdilik kaçtı toplantısı varmış dönüşte ben onu tongaya düşürürüm

bide kızlar hepinize soruyum bu soruyu sanki idrar kaçırıyomuşum gibi bişeyler olyo bende böyel sürekli bişeyler akıyo benden ama akıntı gibi beyaz şeyler yok çamaşırımda tamamen sıvı ve böyle ılık ılık hissediyorum uatndım ay böle şeyler oluyomu sizde de yani aşılamalı olanlada

mrb kızlar nasılsınız.sayfa baya ilerlemiş.ya gonal f bacak ağrısı yapar mı sanki sağ bacağım hafiften ağrıyo gibi.

bende olmadı canım ama ilk günler çok sık gidiyodum tuvalete

yok canım bende o bile yok

tşk ederm patikli her bünyeye farklı etki mi yapıyodur nedir.bende aynı şeyi düşünüyorum erkeklere hiçbişey yok.oh ne güzel

aslında onlarında oluyo sorunları burdaki çoğu arkadaşın eşinden kaynaklı...ama çatala yat karından iğne yap yok göğsüm şişti yok akıntım geldi böyle dertleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…