Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında onlarında oluyo sorunları burdaki çoğu arkadaşın eşinden kaynaklı...ama çatala yat karından iğne yap yok göğsüm şişti yok akıntım geldi böyle dertleri yok

o çatal beni gerim gerim geriyo zaten. kan aldırmaktan bile korkan ben rahim filmi çekildim allahtan anesteziliydi.kaç tüp kan verdim tahliller için kolum mosmor oldu. çok korkutucu bi süreçteyim şu an.allah kimseyi fazla bekletmesin.

ooo sen en büyük acıyı uyuyarak atlatmışsın zaten ...rabbim hayırlısını nasip etsin...sen hangi şehirdesin lulu

ooo sen en büyük acıyı uyuyarak atlatmışsın zaten ...rabbim hayırlısını nasip etsin...sen hangi şehirdesin lulu

manisadayım ben.inşallah.benle birlikte herkese nasip etsin.etrafın baskısı çok oluyo bizede hadi artık diye.onlardan saklamak zor oluyo ailemdde bilmiyo çünkü.

manisadayım ben.inşallah.benle birlikte herkese nasip etsin.etrafın baskısı çok oluyo bizede hadi artık diye.onlardan saklamak zor oluyo ailemdde bilmiyo çünkü.

bilmezmiyim...sanki oluyoda biz keyfimizden o kadar sıkıntıya katlanıyoruz yaa..alıp hepsini o catala yatırıp.........

ben ankaradayım canım...aldırma sen kimseye eşin destek oluyosa koyver gerisini

şekercim ben gonal f kullanmadım klomen kullandım sana niye iğne verdiler yumurtaların zor mu gelişiyodu ki? benim klomenle büyüdü bu yumoşlar

sebebsiz infertilite dendi bize cnm. bi sorun yok iğne daha etkili diye onu kullanıyoruz doktorum öle istedi yani.

ay yumurta gelişirken oluyomuş diyo arkadalın biri daha mı gelişiyo bu yok daha neler kocaman oldu o zaman bu yumoşlar bu nedir offff ya

benim yazdığımı diyorsan cnm.ben acaba öle mi oluyo dedim yanlış anlaşılmayayım.

benim yazdığımı diyorsan cnm.ben acaba öle mi oluyo dedim yanlış anlaşılmayayım.

anladım şekerim valla gıcık oldum deli gibi yatıyorum saçma sapan bi iş bu aşılama bence neyse yapmamış olmayım diye yaptırdım sıkıldım bu bebek lafından da ondan kalkıştım bu işe aslında bir dr.bana boşver ilaç filan kullanma hazır vücuduna hormon filan girmemişken direk tüp bebek demişti ama kendiliğinden gelişti bu aşılama olayı

kızlar ben kaçtım şimdilik dünden naz yaptım yattım bugün yemekler benden anca yaparım yavaş yavaş öptüm hepinizi akşam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…