yok canım bendede olmadı benim standart kalça ağrım vardı bi o olmuştukimse bana yazmıyo
aslında onlarında oluyo sorunları burdaki çoğu arkadaşın eşinden kaynaklı...ama çatala yat karından iğne yap yok göğsüm şişti yok akıntım geldi böyle dertleri yok
aşkolsun beni adam yerine koymadın mı
o çatal beni gerim gerim geriyo zaten. kan aldırmaktan bile korkan ben rahim filmi çekildim allahtan anesteziliydi.kaç tüp kan verdim tahliller için kolum mosmor oldu. çok korkutucu bi süreçteyim şu an.allah kimseyi fazla bekletmesin.
ooo sen en büyük acıyı uyuyarak atlatmışsın zaten ...rabbim hayırlısını nasip etsin...sen hangi şehirdesin lulu
manisadayım ben.inşallah.benle birlikte herkese nasip etsin.etrafın baskısı çok oluyo bizede hadi artık diye.onlardan saklamak zor oluyo ailemdde bilmiyo çünkü.
bilmezmiyim...sanki oluyoda biz keyfimizden o kadar sıkıntıya katlanıyoruz yaa..alıp hepsini o catala yatırıp.........
bi daha dünyaya gelirsem erkek olcam
ben ankaradayım canım...aldırma sen kimseye eşin destek oluyosa koyver gerisini[/Q
doğru sölüyosn cnm önemli olan eşim.o da yanımda şükür.doktor konusunda senin alternatifin daha çok şanslısın bu konuda.sevindim
yok canım bende o bile yok
kimse bana yazmıyo
ben ankaradayım canım...aldırma sen kimseye eşin destek oluyosa koyver gerisini[/Q
doğru sölüyosn cnm önemli olan eşim.o da yanımda şükür.doktor konusunda senin alternatifin daha çok şanslısın bu konuda.sevindim
bi kaç dr gezdim sonunda bu dr da karar kıldım ...turgut özal üni. gidiyorum bende
şekercim ben gonal f kullanmadım klomen kullandım sana niye iğne verdiler yumurtaların zor mu gelişiyodu ki? benim klomenle büyüdü bu yumoşlar
ay yumurta gelişirken oluyomuş diyo arkadalın biri daha mı gelişiyo bu yok daha neler kocaman oldu o zaman bu yumoşlar bu nedir offff ya
bi kaç dr gezdim sonunda bu dr da karar kıldım ...turgut özal üni. gidiyorum bende
güven vermesi gerekiyo doktorun.bende bi doçentin muayenehanesine gidiyorum.şimdilik memnunum ama sonrasını bilemem tabi.
benim yazdığımı diyorsan cnm.ben acaba öle mi oluyo dedim yanlış anlaşılmayayım.
kızlar ben kaçtım şimdilik dünden naz yaptım yattım bugün yemekler benden anca yaparım yavaş yavaş öptüm hepinizi akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?