Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Canim yikamadan once ml de 40 milyon ileri hizlisi % 10 ileri yavas % 30.. toplam 10 milyon transfer edildi canim.. sizde nasildi sayialr...

Slm canim, sizde yine iyimis,

yikamadan önce esimde yüzde 0 di…yikandiktan sonra yüzde 5 oldu…(hizli) zaten onlar önemli.
Anlican birde ilac iciyor esim, güclenmesi icin, ama fazla faydasi olmadi.

Slm canim, sizde yine iyimis,

yikamadan önce esimde yüzde 0 di…yikandiktan sonra yüzde 5 oldu…(hizli) zaten onlar önemli.
Anlican birde ilac iciyor esim, güclenmesi icin, ama fazla faydasi olmadi.

Canim esiminde cok dusuktu sayiyi arginmax vitaminle hizida trental 600 le yukselttik.. ml de sayi kac tatlim..

kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Oyyy cok sevindim, allah saglikli, eli aga düzgün, hayirli evlat versin canim….
Birinci asilamada oldumu?
Neden asilama oldunuz?

Bende gecen ay oldum ama tutmadi

Canim esiminde cok dusuktu sayiyi arginmax vitaminle hizida trental 600 le yukselttik.. ml de sayi kac tatlim..

Walla bilmiyorum canim, sayiyi artirmak icin esimde ilac iciyor adida orthomol fertil plus diye, ama fazla bir degisiklik görmedim ben, doktor tavsiye etti.
Sizde kac?

Sen birseyler kulaniyormusun?

Walla bilmiyorum canim, sayiyi artirmak icin esimde ilac iciyor adida orthomol fertil plus diye, ama fazla bir degisiklik görmedim ben, doktor tavsiye etti.
Sizde kac?

Sen birseyler kulaniyormusun?

Canim bizde su an 40 milyon ml de. Arginmax kullaniyo hala esim.. ben hicbisey kullanmiyorum tatlim.. fayda gormediysen baska bi vitamin deneyin canim..

Canim bizde su an 40 milyon ml de. Arginmax kullaniyo hala esim.. ben hicbisey kullanmiyorum tatlim.. fayda gormediysen baska bi vitamin deneyin canim..

bunu önerdi canim, en iyi ilac buymus bize verdigi...
bakalim ikinci asilamayi bekliyorum bende.

bende hic birsey kualnmiyorum. hayirlisi canim ya...

bu liste nerde göreme bilirim?

ama bi merak sardı beni ki sormayın.
bak işte aklında bu soru işaretleri varsa ikna etmiş seni bana sadece ilaçlar için verilen fiyatlardan dolayı sanki abartı var hani çok kötülemişler doktor tedavilerini. eğer buradana alıp okuyan olursa biz geride kalanlarıda bilgilendirsin

ayy yerim seni maşşallah sana ekledim hemen 6 ocak saat kaç bide kaçıncı aşılama yaşın kaç bebeğim bide Allah tamamına erdirisn hayırla al bebeğini kucağına

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede

Kızlar beni de listeye ekleyebilirsiniz. Dün yani 21 ocakta 2. aşılamam yapıldı. şimdi o 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum. umarım hepimizde bebişlerimize kavuşuruz:):18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…