Canim yikamadan once ml de 40 milyon ileri hizlisi % 10 ileri yavas % 30.. toplam 10 milyon transfer edildi canim.. sizde nasildi sayialr...
kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Slm canim, sizde yine iyimis,
yikamadan önce esimde yüzde 0 di yikandiktan sonra yüzde 5 oldu (hizli) zaten onlar önemli.
Anlican birde ilac iciyor esim, güclenmesi icin, ama fazla faydasi olmadi.
kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canim esiminde cok dusuktu sayiyi arginmax vitaminle hizida trental 600 le yukselttik.. ml de sayi kac tatlim..
Walla bilmiyorum canim, sayiyi artirmak icin esimde ilac iciyor adida orthomol fertil plus diye, ama fazla bir degisiklik görmedim ben, doktor tavsiye etti.
Sizde kac?
Sen birseyler kulaniyormusun?
ne demek tatlım inşallah karşısına hamiş yazısı da ekliycem 15 gün sonra
bigün bizde yazsak şöyle allahım yaa
canım izledim videoyu çok ikna edici video yapmışlar fiyatı çok fazla değil eğer herşeyden ümidini kestiysen alıp okumaktan ve mantıklıysa kullanmaktan zarar gelmez diyorumhttp://www.hamilelikformulu.com/?gclid=CN_4-vyPkrwCFQhf3godOFcAWQ
kızlar bide siz izleyin yorum bekliyorum
Canim bizde su an 40 milyon ml de. Arginmax kullaniyo hala esim.. ben hicbisey kullanmiyorum tatlim.. fayda gormediysen baska bi vitamin deneyin canim..
http://www.hamilelikformulu.com/?gclid=CN_4-vyPkrwCFQhf3godOFcAWQ
cnm bende izledm videoyo pek ikna edici gelmedi bana.ama denenebilir sonuçta makul bi fiyatı var.
bak işte aklında bu soru işaretleri varsa ikna etmiş seni bana sadece ilaçlar için verilen fiyatlardan dolayı sanki abartı var hani çok kötülemişler doktor tedavilerini. eğer buradana alıp okuyan olursa biz geride kalanlarıda bilgilendirsinama bi merak sardı beni ki sormayın.
http://www.hamilelikformulu.com/?gclid=CN_4-vyPkrwCFQhf3godOFcAWQ
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?