kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah
bak işte aklında bu soru işaretleri varsa ikna etmiş seni bana sadece ilaçlar için verilen fiyatlardan dolayı sanki abartı var hani çok kötülemişler doktor tedavilerini. eğer buradana alıp okuyan olursa biz geride kalanlarıda bilgilendirsin
Canım bu çok güzel bir haber:) bende bi hamiş olsam eve bir kaç tane test alıp çift çizginin tadını çıkarcam:)
benim aşılamamın bugün 5. günü ama sağ kasığımda iğne batması tarsında kısa süreli sancılar oluyor nedendir bilmiyorumasılama yaptırıp ta sol kasık ağrısı olan var mı ?
herşeyden umudumu kesersem deneyebilirim bende ama şimdi pozitifbilimler varken onlara yönelmek olmazbence pozitif düşünceyle ilgili bi set. evet abartı vardı. şimdi aşılama tedavisi görüyoruz bunu bırakıpta onu uygulayacağımı sanmıyorum ben. tedaviye ara verirsek belki o arada değerlendirilebilir.
sanmıyorum canım bunlar çatlama iğnesinin etkileridir vücud kendini hamile gibi hissediyor şuan malum adet ve hamilelik belirtileri benzerKizlar ya asilamadan sonra 2. Gunum ve adet sancilarim basladi belim kopuyor adet mi oluyom uleynnnn bu kadar erken...
asılama yaptırıp ta sol kasık ağrısı olan var mı ?
sanmıyorum canım bunlar çatlama iğnesinin etkileridir vücud kendini hamile gibi hissediyor şuan malum adet ve hamilelik belirtileri benzer
aslında bi nevi öyle olacak ama şimdi o ilacın etkisi yavş yavaş geçecek sonrada inşallah bebişin tutanacak yine başlıcakaaaaaaaaaaaaaaa adete kadar bu agrıları mı yasıcam ayyy yasam kalıtem duser valla
aslında bi nevi öyle olacak ama şimdi o ilacın etkisi yavş yavaş geçecek sonrada inşallah bebişin tutanacak yine başlıcak
orası hiiiç belli olmaz canım sen hayırlısını dile o ne zaman geleceğini biliroyyy kuzum keske ama bu ay olmaz da ınsallah onumuzdekı aya hamıle kalırım
Kizlar ya asilamadan sonra 2. Gunum ve adet sancilarim basladi belim kopuyor adet mi oluyom uleynnnn bu kadar erken...
oyyy kuzum keske ama bu ay olmaz da ınsallah onumuzdekı aya hamıle kalırım
ee ben progesteron kullanmıyorum ama göğüslerim ağrıyoriyi akşamlar kızlarrr
yine sayfalar dolusu yazmışsınız.ben çalıştığım için gelemiyorum.
aşılama olan arkadaşlar ilk aşılaması tutmamış birisi olarak kendinizi dinlemeyin.ağrılar yanıltıcı oluyor(bknz BEN)9 ocakta aşılama oldum.12sinden beri regl ağrısı gibi ağrılar çekiyorum hala da devam ediyor.25 bat tarihim.kanda baktırdım maalesef negatif.progestan kullanan arkadaşlar göğüsleriniz şişip çok acıyabilir.uçları hassaslaşabilir.bunlar ilacın etkisi
ee ben progesteron kullanmıyorum ama göğüslerim ağrıyor
heee oda vardı demiçatlatma iğnesi de böyle etki yapabiliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?