Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Canım bu çok güzel bir haber:) bende bi hamiş olsam eve bir kaç tane test alıp çift çizginin tadını çıkarcam:)

asılama yaptıralı bugun 9,gunum fakat sadece sol kasıgımda yanar gıbı bır agrı var sızce normalmı ? asıma yaptıranlar bana yardımcı olurmusunuz

bence pozitif düşünceyle ilgili bi set. evet abartı vardı. şimdi aşılama tedavisi görüyoruz bunu bırakıpta onu uygulayacağımı sanmıyorum ben. tedaviye ara verirsek belki o arada değerlendirilebilir.

bence pozitif düşünceyle ilgili bi set. evet abartı vardı. şimdi aşılama tedavisi görüyoruz bunu bırakıpta onu uygulayacağımı sanmıyorum ben. tedaviye ara verirsek belki o arada değerlendirilebilir.
herşeyden umudumu kesersem deneyebilirim bende ama şimdi pozitifbilimler varken onlara yönelmek olmaz

Kizlar ya asilamadan sonra 2. Gunum ve adet sancilarim basladi belim kopuyor adet mi oluyom uleynnnn bu kadar erken...
sanmıyorum canım bunlar çatlama iğnesinin etkileridir vücud kendini hamile gibi hissediyor şuan malum adet ve hamilelik belirtileri benzer

iyi akşamlar kızlarrr

yine sayfalar dolusu yazmışsınız.ben çalıştığım için gelemiyorum.

aşılama olan arkadaşlar ilk aşılaması tutmamış birisi olarak kendinizi dinlemeyin.ağrılar yanıltıcı oluyor(bknz BEN)9 ocakta aşılama oldum.12sinden beri regl ağrısı gibi ağrılar çekiyorum hala da devam ediyor.25 bat tarihim.kanda baktırdım maalesef negatif.progestan kullanan arkadaşlar göğüsleriniz şişip çok acıyabilir.uçları hassaslaşabilir.bunlar ilacın etkisi

Kizlar ya asilamadan sonra 2. Gunum ve adet sancilarim basladi belim kopuyor adet mi oluyom uleynnnn bu kadar erken...

hadi be ne sancısı kız korkutma beni o progesteron yüzünden hep bence o bel ağrısı dün vadı bende bugün bitti didemim dinleme kendini yat dinlen azıcık

ee ben progesteron kullanmıyorum ama göğüslerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…