kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Kizlar ya asilamadan sonra 2. Gunum ve adet sancilarim basladi belim kopuyor adet mi oluyom uleynnnn bu kadar erken...
aaaaaaaaaaaaaaa adete kadar bu agrıları mı yasıcam ayyy yasam kalıtem duser valla
yavruuuuuuu naber arkadaşlık isteği gönderdim cevap vermedin bebeğim adet filan olmadın dimi
kuzummm kabul ettım anladıgımca olmadı mı aceba yaaaa???yok bebem adet olmadım
kızlar umarım tutar bu ay bebişler az önce heyheylerim geldi ağladım biraz eşimde bana moral verdi hatta sigara bile verdi kendiliğindendüşünün yani o derece ağladım aslında ağladığım şu yaşadıklarımın saçmalığından biz karar verdik tutmazsa nisan da hsg çekilicem bir kaç ay bekliycem belki tüpler açılır kendiğimden hamiş kalırım o da olmazsa ağustosta tüp bebiş yaptırıcam bidaha aşılama yaptırmıycam kararım böyle yeter artık millete gösterdiğim 2 kerede tüp bebiş denerim o kadar bitti yani sonra olmadı ev hayvanı alıp bakıcam dildidem ve parsen le de öyle konuşmuştuk eğer böyle bişey olursa beraber gidelim tüp bebeğe ne dersiniz?
sınırler bayaa gevsemış kuzum senınama hsg yı mutlaka cektır bebem ama bence sen bunları hıc dusunme gerek bıle kalmayacak 10 gun sonra avazının cıktıgı kadar bagıracan burda hamıleyım diye
olmuş şekerim olmuş az önce baktım kız bak ne diycem umarım tutar bu bebişler de tutmazsa 2.denemeyim diyorum tüpe geçeyim diyorum sen ne yapıcaksın ne düşünüyosun?
bebemm ben sabahları onumuzdekı ay bıdaha yaparım asılamayı dıyorum aksam oluncada hemen tupe gecmek ıstıyorumiyice uctu bende akıl.. amannn ne bıleyım canım yaa napıcagımı ıste onumuzdekı ayda asılama dıyorum kı sperm degerlerını gorelım ondan sonrakı ay tupe gecerım heralde tabı sabaha fıkrım degısebılır.. lennn hanı umutsuzluk yoktu tutacaktı bebısler kendıne gellll
yok ay umutsuzluk değil sadece planlama diyelim olumlu ve olumsuz sonuçlara göre bir plan hazırlıyorum bide kızlardan bir hamilelikle ilgili bir video paylaşmış bi kaç sayfa önce yok eğitim setimiymiş ne karın ağrısıysa o delirtti beni kadın sanki hislerime tercüman olmuş izledin mi o videoyu? bence deli saçması iyi planlanmış bir satış aldatmacası gibi geldi bana
aaa yok kuzum hıc acmadım vıdeoyu sımdı sınırlerımı germeyım dedımıyı hadı sen planlarını yap ben esımın sonuclarını aldıgım dk. asılama yapılırken o saatten yapmıstım planları ben zaten tuttu mu tutacak mı dıe dusunemıyorum bıle ama yumurtlama degerlerın ıyıyse daha cok zamanın var dert etme bende 31 yasındayım ama rezervım cok ii o kadar da dert etme kuzum
bende 30 yaşındayım şekerim çok yumurtluyormuşum bende ama zor büyüyp çatlıyomuş hem eşimde hem bende sorun var yani ulan 2 sorunlu nerde bulduk şu 72 milyonda birbirimiz bilmem ki
Arkadaslar benim asilama bugün yapildi ve cok az kanamam oldu aksam.
Bu normal midir? Bilgisi olan var mi?
kızım delirtme benı esının sonucları duzelmıstı ne gzl.. sendekı de buyuk sorun deıl korkma.. ne kadar sperm asıladılar sana? yaw bı sakın ol kulucka donemındesın sen sımdı
inan ben bu hastaneye güvenmiyorum bak sana anlattım da hatırlıyomusun eşim varikoselden ameliyat oldu 2 yıl sonra sperm değerleri bu çıktı 150 milyon sperm %50 ileri hızlı morfoloji %4 bence yanlış bu test ama dr.çok güzel gelsin eşini aşılayalım demiş diye gittim hiç aklımda yokken hemide bana ne hsg ne kan tahlili yapıldı dr.biri yumurtan şu kadar diyor ertesi gün diğeri bakıyor ondan daha küçük bi değer söylüyo bu acemi asistanlar oynadılar yani benle ben tüp bebek yaptırsam tutar gibi geliyo bana sorun çok büyük değil biliyorum ama bu aşılama boşa kürek çekmek gibi geliyor sadece bana
kuluçka dönemi ha ahahahaho yumurtadan bi çıksın yerim ben onu o zaman karar verdim ben bidaha aşılama yaptırmıycam bi bakmışsın tutmuş ay ne gülerim ya ama tutmazsa bahçeciye gidicem istanbula
kız yuru gıt yat ayarların kacmıs vallaolacak olacak uzulme dert etme sen kuzum hadı ben cıktım esım cok hasta atesı yuksek ılgıleneyım onla.. opuyorum senı
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?