Oyyy cok sevindim, allah saglikli, eli aga düzgün, hayirli evlat versin canim .
Birinci asilamada oldumu?
Neden asilama oldunuz?
Bende gecen ay oldum ama tutmadi
çok saol canım Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin benim 3. aşılamam ve ilk kez o kadar plansız olduki hala şaşıyorum.
ilk iki aşılamam mehmet erdem hoca tarafından genart ta yapıldı çok araştırdım çok düşündüm ama nasip olmadı.bu aşılamada ise işyerine yeni bir arkadaş başladı ilk gün konuşurken Cem Atabekoğlu var dedi ankara üniversitesinde cebecide bide ona git istersen dedi (bu arada cem bey çok yoğun ve zor randevu alınıyor)sabah onda aradım ve öğleden sonraya randevu aldım ertesi günde aşılamaya başladık ,ben ilk kez ailemle paylaştım biçok arkadaşım ilk kez öğrendi ve sonuç işte hamileyim.
daha keseyi ve kalp atışlarını görmedik ama o çift çizgiyi gördüm ya ölsem gam yemem:)
banada aşılama yolu göründü arkadaşlarr Allah yardmcımız olsun
merhaba canlar bu ay aşılama yapılacaktı ama şimdilik iptal gibi birşey çünkü adet olmadım 4 gün geçti...doktor yumurtalar bizden korkup döllendi mi yoksa dedi....bundan önce adetimin 21. günü progestan testi yapıldı 1,2 gibi bişi çıktı çatlama olmamış yani...bu durumda benim 21. günden sonra yumurtamın çatlama ihtimali var mı? kan testimde düşük çıktı...internette biraz araştırdım geç döllenmeyse filan belli olmuyormuş sanırım...psikolojik değilse hamilelik belirtilerinin bi kaçını yaşıyorum..göğsüme dokunamıyorum halkasında koyulaşma ve beyaz kabarcıklar var...kan testi düşük çıkınca umudum yok ama ihtimal işte ümit etmek bile güzell
günaydın kızlar benim 2. aşılamamda negatifle sonuçlandı dün sabah adetim başladı... cuma gününe randevu aldım tüp bebek için görüşmeye gideceğiz... hakkımızda hayırlısı olsun dedik ve tüp bebek için start verdik inşallah rabbim nasip eder.....
seni cok iyi anliyorum canim. insan bir anlikta olsa ümitsizlige giriyor...ama hayirlisi böyleymis...tüp bebek nerde yaptiracaksiniz?
doktorun ne diyor?
cok düsündünmü asilama olduktan sonra acaba oldumu acaba tuttumu diye?
canım hayırlı olsun.. ewt az kanama normal demıstı bana dr. um cogu arkadasımda yasamıs zaten merak etme sen..
tüp bebeği diyarbakırda yaptıracağız yarın görüşmeye gideceğim daha doktoru falan seçmedim anlayacağın.. aşılamada da olduğum güden adet gününe kadar günler geçmek bilmedi acaba oldumu olmadımı diye kendimi yedim durdum gerçi çok ümidim de tokru çünkü aşılmadan sonra doktorum olma ihtimeli düşük dedi eşimin değerleri kötü çıkmıştı
Hmm bizimde düsüktü degerler canim hayirlisini dileyelim bir tanidik var oda samsunda bir doktora yaptirmis, bende onu düsünüyorum olmasa diyorum .
Insan nede olsa ümit ediyor wallahi, oldumu acaba nasil oldu, gün gün sayiyiorsun ve adet gelincede bir yikilma oluyor, ümitsizliye kapiliyorsun, ne cocuk nede kimseyi görmek istemiyorsun kendimden biliyorum bunuda
aynen canım ben dün adet oldum hemen ağladım çok mutsuz olmuştum.. ama akşam eşimle konuştuk yarın için tüp bebek merkezinden randevu aldık bu seferde farklı bi duygu mheycan mutluluk karıştı dünü o kötü durumu unuttum yeni tedaviye odaklandım... ne yapalım olmadı diye üzülmektende hemen önümüze bakmak daha iyi geliyor insana zaman kaybetmeden hedefee ulaşmak istiyor insan
bende ayni senin gibi olmustum...asilam sonuc vermedi, doktor aradi, sonuc negatif dedi ve telefonu kapatiktan sonra agla agla bana bir haller oldu, ümitsizlik sardi her tarafimi, ve böyle olsun bende istemiyorum ama elimden gelen birsey yok...esimde üzülmesin istiyorum ama kendimi tutamadim agladim (ben fazla aglana birisi degilimdir).
en cok esler üzülüyor bu konuda...neden dersen, benden ileri geliyor diyorlar...yani bilmiyorum senin esin nasil davraniyor, birseyler diyormu?
birde kayinvalidenin haberi varmi?
benimkisi her konustugumuzda soruyordu bebis varmi diye, en sonunda demek zorunda kaldim....
ondan beri hic bir soru sormuyor
evet önüne bakmak daha güzel canim..hayirlisi bakalim, allahim bizide böyle siniyor iste
canım bu konu açıldığında eşim çok canı sıkılıyor üzülüyorda ama çok belli etmemeye çalışıyor bende fazla konuşmuyorum.. kayınvalideme ilk zamanlarda söylemedim ama hep bana soruyorlardı şunu yap yok seni şu kadına görürelim baksınlar yok sen kendini üşütüyordsunda çocuğun olmuyor diye hep benden biliyorlardı bi keresinde sadece ima ettim belki oğlunda sorun vardır diye hiç oğluna laf kondurmadı benim oğlumda bişey yok diye ama tabiki alahtan gelen bişey ben demiyorumki o sorunlu ondan olmuyor diye benden bilmeleri zoruma gidiyordu. bi gün kayınvalidemle konuşurken yine bu konu açıldı bi kadın var dedi bi ona gidelim niye olmuyor hemen anlıyormuş falan dedi bende biz zaten niye olmadığını biliyoruz dedim sana söylemeyecektim eşim istememişti söylediğimden hari olmasın dedim ve söyledim oğlun ameliyat oldu kaç aydır ilaç kullanıyor ama değerleri çok düşük hamile kalamıyorum onun için dedim çok üzüldü oğlum üzülüyormu çok düşünüyor mu dedi bende tabbiki üzülüyor ama yapacak bişey yok dedim. o gün bugündür hiç sormadı varmı yok mu diye.. eşimin hala haberi yok annesine söylediğimden ama ne yapayım dayanamadım hep bana hep bana yüklenmelerinden
arkadaşlar benide listeye ekleyin seyda 16.01.2013 saat 11:25--------------1.aşılama
bizim duruma cok benziyormus canim :)
kayinvalidem her telefonda birsey varmi birsey varmi derdi, bende yok derdim, en sonunda demek zorunda kaldim...hani Birde doktor sordu, kücük kene hastalik gecirdimi diye, bende esimde nerden bilelim, annesi bilir böyle seyleri, annesine sordum, önce esim yok mok dedi, hata burda kimselerin haberi yok , yani bir benim annemin birde esimin ailesinin haberi var baska hic kimsenin, napim, yanliz basima böyle bir yükün altinda kalamazdim, birisiyle konusmak zorundaydim, anneme söyledim birde bos gebelik gecirince, tabi onuda kimselere söylemedik.
Anlican esimde üzülüyor ama bana belli etmiyor, ben artik bir cocuk yada bir hamile kisiyi duymak istemiyorum .zoruma gidiyor, isyan etmiyorum ama cok zoruma gidiyor. Herkes pitir pitir dogururkene, bizlerin ne cektigini bilmiyorlar birde ögünüyorlar ya sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?