Arkadaslar benim asilama bugün yapildi ve cok az kanamam oldu aksam.
Bu normal midir? Bilgisi olan var mi?
aynen canım şuanda 6 tane arkadaşım var hepside hamile 5 tanesi geçen yıl evlendi hepsi bu yıl doğum yapacak 1 de 3. sünü getiriyor biz istedik hemen oldu diyorlar bi beni telkin etmeye çalışıyorlar ya çıldırıyorum banim durumumu nasıl anlayacaklarki onlar hiç bebek hasreti çekmedi bunun nasıl bişey olduğunu ancak yaşayan bilir... bi hamile görsem biri doğum yapsa inan üzülüyorum güzel habere sevinilir normalde ama elimde değil dediğin gibi isyan etmiyorum ama dayanamıyorum da
merhaba canlar bu ay aşılama yapılacaktı ama şimdilik iptal gibi birşey çünkü adet olmadım 4 gün geçti...doktor yumurtalar bizden korkup döllendi mi yoksa dedi....bundan önce adetimin 21. günü progestan testi yapıldı 1,2 gibi bişi çıktı çatlama olmamış yani...bu durumda benim 21. günden sonra yumurtamın çatlama ihtimali var mı? kan testimde düşük çıktı...internette biraz araştırdım geç döllenmeyse filan belli olmuyormuş sanırım...psikolojik değilse hamilelik belirtilerinin bi kaçını yaşıyorum..göğsüme dokunamıyorum halkasında koyulaşma ve beyaz kabarcıklar var...kan testi düşük çıkınca umudum yok ama ihtimal işte ümit etmek bile güzell
çok saol canım Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin benim 3. aşılamam ve ilk kez o kadar plansız olduki hala şaşıyorum.
ilk iki aşılamam mehmet erdem hoca tarafından genart ta yapıldı çok araştırdım çok düşündüm ama nasip olmadı.bu aşılamada ise işyerine yeni bir arkadaş başladı ilk gün konuşurken Cem Atabekoğlu var dedi ankara üniversitesinde cebecide bide ona git istersen dedi (bu arada cem bey çok yoğun ve zor randevu alınıyor)sabah onda aradım ve öğleden sonraya randevu aldım ertesi günde aşılamaya başladık ,ben ilk kez ailemle paylaştım biçok arkadaşım ilk kez öğrendi ve sonuç işte hamileyim.
daha keseyi ve kalp atışlarını görmedik ama o çift çizgiyi gördüm ya ölsem gam yemem:)
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede
günaydın kızlar benim 2. aşılamamda negatifle sonuçlandı dün sabah adetim başladı... cuma gününe randevu aldım tüp bebek için görüşmeye gideceğiz... hakkımızda hayırlısı olsun dedik ve tüp bebek için start verdik inşallah rabbim nasip eder.....
benide eklermisin canim...subat ayinda asilamam olacak (2.) birinci asilama negatif
eklerim bitanem tabi de istersen aşılamanı ol öyle ekleyim yada kaç şubat yaz ona göre ekleyim
aynen... rabbim inşallah tez zamanda bizlerede o duyguyu nasip ede canım çok zor bi durum ancak yaşayan biliyor... bizde kayınvalidem dışında kimseyede demedik.. 2 aşılama oldum kimse bilmiyor kayınbvalidem de bilmiyor şimdi tüp bebek yaptıracağız yine kimse bilmeyecek bilmelerini istemiyoruz sonrasında onlara çok farklı geliyor bu tüp bebek falan sanki başasında oluyor tövbe tövbesana cok hak veriyorum, ayni benim durumdasin sende, herkes yani ayni durumda...
aynen canim yaaa...gecen sene iki arkadasim evlendi agustos ayinda, Simdi hamileler .aha benim yasimda arkadasim var iki gün önce ücüncü bebisi oldu
Isyan degil ama bende cok üzülüyorum. Onlar adina cok sevinyiorum, kiskanma falan degil, ama kendi adima üzülüyorum, kimse ne cektigimi bilmiyor, herkes soruyor sen ne zaman istiyorsun diye, bende hayirlisi diyorum, kimseciklere söylemedim olmadigini
Napim birde onlarin neden nicin diye sorularini dinleyemicem ve cevap vermek bile zor geliyor.
Cocuk sevmiyorum cünkü canimi cok acitiyor. Kuzenlerimin hepsinin 2-3 cocugu var (benim yasta hepside), napa bilirim ben, elimden birsey gelmiyor. Onlari öyle görünce üzülüyorum, gel yavrudum gel canim gel kizim, ye kizim aman kizim aman oglum demeleri cok canimi SIKILIYOR.
Gecen kuzenim gile gittik, onu öyle sevmesi öyle onunla ilgilenmesi sonra üstünü degistirmesi, beni cok üzdü, o an aglamam geldi (aglamayan kisi), ama kendimi zor tuttum, baska birsey düsünmeye calistim onlar bizlerin cektigini nerden bile bilirki? Hepsi SAK diye dogurdu, hamile kaldi
sagol canim...sen subat yaz daha belli degil, kontrole gidince belli olacak. yani catlatma ignesini ne zaman vuracami söylicekler bana....
kıyamam ya yavrum benim üzülme boşveeeeeeeeeeer zaten aşılamada her 10 kadından 3 ünde başarılı olunuyor sıkma canını tüp olsun senin olsun nerde yaptırıcaksın peki tüp bebişini Allah hayırla aldırsın bebeğini kucağına
slm arkadaşlar bende 21 ocaka aşılamamı oldum sağda 1 tane 20 mm de yumoşum vardı aşılamadan önce doktorum baktı çatlamış dedi bu 2.aşılamam hadi bakalım hayırlısı inş 6 şubata sonuç sonuç alıcam dua edin lulummmmmmmm :) buldum seni :)
amin sağolasın canım diyarbakırda bahçeci tüp bebek merkezinde inşallah rabbim nasip eder
aynen... rabbim inşallah tez zamanda bizlerede o duyguyu nasip ede canım çok zor bi durum ancak yaşayan biliyor... bizde kayınvalidem dışında kimseyede demedik.. 2 aşılama oldum kimse bilmiyor kayınbvalidem de bilmiyor şimdi tüp bebek yaptıracağız yine kimse bilmeyecek bilmelerini istemiyoruz sonrasında onlara çok farklı geliyor bu tüp bebek falan sanki başasında oluyor tövbe tövbe
tamam tatlım ekledim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu arada kuru incir ye bolca yumoşlarının büyümesi içn tamam mı eşinde yesin bolca bide hurma yiyin hadi bakalım göreyim seni
tatlım 21 ocak saat kaç 2.aşılama ekliyorum dualarım burdaki herkesle seninlede tabi
kızlar 11 ocakta aşılamam oldu dün evdeki test negatiftiyarın kan versem belli olur mu ki
canım bu konu açıldığında eşim çok canı sıkılıyor üzülüyorda ama çok belli etmemeye çalışıyor bende fazla konuşmuyorum.. kayınvalideme ilk zamanlarda söylemedim ama hep bana soruyorlardı şunu yap yok seni şu kadına görürelim baksınlar yok sen kendini üşütüyordsunda çocuğun olmuyor diye hep benden biliyorlardı bi keresinde sadece ima ettim belki oğlunda sorun vardır diye hiç oğluna laf kondurmadı benim oğlumda bişey yok diye ama tabiki alahtan gelen bişey ben demiyorumki o sorunlu ondan olmuyor diye benden bilmeleri zoruma gidiyordu. bi gün kayınvalidemle konuşurken yine bu konu açıldı bi kadın var dedi bi ona gidelim niye olmuyor hemen anlıyormuş falan dedi bende biz zaten niye olmadığını biliyoruz dedim sana söylemeyecektim eşim istememişti söylediğimden hari olmasın dedim ve söyledim oğlun ameliyat oldu kaç aydır ilaç kullanıyor ama değerleri çok düşük hamile kalamıyorum onun için dedim çok üzüldü oğlum üzülüyormu çok düşünüyor mu dedi bende tabbiki üzülüyor ama yapacak bişey yok dedim. o gün bugündür hiç sormadı varmı yok mu diye.. eşimin hala haberi yok annesine söylediğimden ama ne yapayım dayanamadım hep bana hep bana yüklenmelerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?