Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar benim asilama bugün yapildi ve cok az kanamam oldu aksam.
Bu normal midir? Bilgisi olan var mi?

aynen canım normal o içeri soktukları alet yapıyor onu kanama hafif oluyor tahriş oluyor rahm bende de oldu 2-3 saat leke gibi damla damla geldi bitti sonra

sana cok hak veriyorum, ayni benim durumdasin sende, herkes yani ayni durumda...

aynen canim yaaa...gecen sene iki arkadasim evlendi agustos ayinda, Simdi hamileler….aha benim yasimda arkadasim var iki gün önce ücüncü bebisi oldu…
Isyan degil ama bende cok üzülüyorum. Onlar adina cok sevinyiorum, kiskanma falan degil, ama kendi adima üzülüyorum, kimse ne cektigimi bilmiyor, herkes soruyor sen ne zaman istiyorsun diye, bende hayirlisi diyorum, kimseciklere söylemedim olmadigini…
Napim birde onlarin neden nicin diye sorularini dinleyemicem ve cevap vermek bile zor geliyor.

Cocuk sevmiyorum cünkü canimi cok acitiyor. Kuzenlerimin hepsinin 2-3 cocugu var (benim yasta hepside), napa bilirim ben, elimden birsey gelmiyor. Onlari öyle görünce üzülüyorum, gel yavrudum gel canim gel kizim, ye kizim aman kizim aman oglum demeleri cok canimi SIKILIYOR.
Gecen kuzenim gile gittik, onu öyle sevmesi öyle onunla ilgilenmesi sonra üstünü degistirmesi, beni cok üzdü, o an aglamam geldi (aglamayan kisi), ama kendimi zor tuttum, baska birsey düsünmeye calistim… onlar bizlerin cektigini nerden bile bilirki? Hepsi SAK diye dogurdu, hamile kaldi

ee canım benim betahcg yapıldı mı yapıldıysa kaç çıktı bide onu yaz bide kaç gün gçince yaptın betahcg yi onu de bakim hadi inşallah ya

canım beniiiiiiiiiiiim hamişmisin sen 2.aşılamada oldu hemi?yanlış anlamadısam çok mutlu bir haber bu ayyyyyyyyy hayırla al bebeğini kucağına dua et bize de

benide eklermisin canim...subat ayinda asilamam olacak (2.) birinci asilama negatif

kıyamam ya yavrum benim üzülme boşveeeeeeeeeeer zaten aşılamada her 10 kadından 3 ünde başarılı olunuyor sıkma canını tüp olsun senin olsun nerde yaptırıcaksın peki tüp bebişini Allah hayırla aldırsın bebeğini kucağına

alben günaydın
kızım ne yiyip içiyosan bizede söyle bu ne enerji maşallaaaahh

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

Son düzenleme:
aynen... rabbim inşallah tez zamanda bizlerede o duyguyu nasip ede canım çok zor bi durum ancak yaşayan biliyor... bizde kayınvalidem dışında kimseyede demedik.. 2 aşılama oldum kimse bilmiyor kayınbvalidem de bilmiyor şimdi tüp bebek yaptıracağız yine kimse bilmeyecek bilmelerini istemiyoruz sonrasında onlara çok farklı geliyor bu tüp bebek falan sanki başasında oluyor tövbe tövbe

sagol canim...sen subat yaz daha belli degil, kontrole gidince belli olacak. yani catlatma ignesini ne zaman vuracami söylicekler bana....

tamam tatlım ekledim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu arada kuru incir ye bolca yumoşlarının büyümesi içn tamam mı eşinde yesin bolca bide hurma yiyin hadi bakalım göreyim seni

amin sağolasın canım diyarbakırda bahçeci tüp bebek merkezinde inşallah rabbim nasip eder

tatlım 21 ocak saat kaç 2.aşılama ekliyorum dualarım burdaki herkesle seninlede tabi

amin sağolasın canım diyarbakırda bahçeci tüp bebek merkezinde inşallah rabbim nasip eder

hadi ya diyarbakırda da mı var bahçeci demek istanbulda 2 tane duymuştum ama diyarbakırdakini bilmiyodum hadi hayırlısı tabi parayla yapılacak dimi tüp bebek raporu alamadın 3.aşılama olmadığı için

kızlar 11 ocakta aşılamam oldu dün evdeki test negatifti yarın kan versem belli olur mu ki

aynen öyle, birde bilmiyorlar ya ondan öyle düsünüyorlar..cahil insanlar onlar canim....
bende söylemiyorum, milletle ugrasmak onlara laf yetistirmek walla cok zor...
dogru yasamayan bilemez bu duygulari...onlar icin hersey cok kolay..

tamam tatlım ekledim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu arada kuru incir ye bolca yumoşlarının büyümesi içn tamam mı eşinde yesin bolca bide hurma yiyin hadi bakalım göreyim seni

tsk ederim canim..

incir mi yiyim ben :) tatlim kür mü yapioliyor, bir zahmet anlatsan...
esime keciboynuzu ismarladim iki hafta sonra gelecek insallah

canım ben bunu yeni okudum aynı şeyleri yaşamışız benim kayınvalidemle görümcem de aynı şeyi yapıyodu hatta bir görümcem var Allah evlerden ırak etsin kayınvalidem tatlıdır aslında saftır ailcek onlar iyi niyetlidir ama görümcem yılan gibi sokar her gördüğünde beni kilolusun ya ondan olmuyor çocuğn dedi bir kaç yıl sonra sigara içiyosun ya ondan olmuyodur dedi halbuki biz o arada bebek düşünmüyorduk ama anlatamadık birgün yine kilo ver şu sigarayı da bırak yoksa bebeksiz gideceksin bu dünyadan diyince kardşinde var sorun bende değil diye patladım aman ağla ağla içi çıktı dedim eşim istemedi kimseye söylememi ama artık ben dayanamadım dedim ohhhhhh iyi ettim ağladı ya çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…