kızlar 11 ocakta aşılamam oldu dün evdeki test negatiftiyarın kan versem belli olur mu ki
aynen öyle, birde bilmiyorlar ya ondan öyle düsünüyorlar..cahil insanlar onlar canim....
bende söylemiyorum, milletle ugrasmak onlara laf yetistirmek walla cok zor...
dogru yasamayan bilemez bu duygulari...onlar icin hersey cok kolay..
tsk ederim canim..
incir mi yiyim ben :) tatlim kür mü yapioliyor, bir zahmet anlatsan...
esime keciboynuzu ismarladim iki hafta sonra gelecek insallah
hadi ya diyarbakırda da mı var bahçeci demek istanbulda 2 tane duymuştum ama diyarbakırdakini bilmiyodumhadi hayırlısı tabi parayla yapılacak dimi tüp bebek raporu alamadın 3.aşılama olmadığı için
03 ocak son adetim 21 ocakta saat 15.00 de oldum aşılamamı 6 şubatt sonuç inş
aynen canım bilmiyorlar cahiller.. çocuk olmayınca ilk bize bakıyorlar sanki %100 kadından kaynaklanıyor olmama sebebi 2,5 yıldır kayınvalidem hiç hiç demedi acaba oğlumda da sorun var mı o da doktora gitti mi baktırdı mı kendine diye hiç sormadı ona göre kesin benden kaynaklanıyordu ki hep benim için çareler arıyordu ama oğlunda olduğunu öğrenince sustu sormuyor üzülüyor da ama ben ne yapayım o üzülmesin istedik söylemedik ama üzülen hep ağlayan ben oluyordum artık dayanamadım ama iyi ki söyledim iyikiicanım ben bunu yeni okudum aynı şeyleri yaşamışız benim kayınvalidemle görümcem de aynı şeyi yapıyodu hatta bir görümcem var Allah evlerden ırak etsinkayınvalidem tatlıdır aslında saftır ailcek onlar iyi niyetlidir ama görümcem yılan gibi sokar her gördüğünde beni kilolusun ya ondan olmuyor çocuğn dedi bir kaç yıl sonra sigara içiyosun ya ondan olmuyodur dedi halbuki biz o arada bebek düşünmüyorduk ama anlatamadık birgün yine kilo ver şu sigarayı da bırak yoksa bebeksiz gideceksin bu dünyadan diyince kardşinde var sorun bende değil diye patladım aman ağla ağla içi çıktı dedim eşim istemedi kimseye söylememi ama artık ben dayanamadım dedim ohhhhhh iyi ettim ağladı ya çok sevindim
evet canım raporsuz olacak doktor 3. aşılamaya gerek duymadı negatif olacağını bile bile rapor için yapılıyormu bilmiyorum ciddi sıkıntı varsa rapor için aşılama şartı ve 3 yıl şartı kalkabiliyor uyduğum kadarıyla ama rapor çok uzun aşamalı batmanda da çıkarma imkanımız yok sürekli git gel de yapamayız dedik diyarbakıra onun için direkt özelde denemeye karar verdim canım.. tüp bebek içinde ne kadar araştırma yaptıysamda en iyiler arasında bahçeci vardı diyarbakırda da geçen yıl bi şubesi açıldı şu anda bile bir sürü gebelik oluşmuş inşallah bizimde ilk denememizde olur
aynen tatlım kuru incir ye benim yumoşalr 2 günde kocaman oldu bak şimdi biri 14 mm biri 16 mm iki yumoşum vardı dr.14 mm olan büyümez o bi işe yaramaz 16 mm olana aşılama yaparız dedi 2 gün boyunca kuru incir yedim deli gibi belki yarım kilo öyel kür değil bildiğin ıısıra ısıra yani 2 gün sonra gittiğimde 14 mm olan 18 mm 16 olanda 22 mm olmuştu doktor nasıl büyüdü bunlar böyle çok iyi dedi kuru incir dedim adama
hm anladim canim cok sagol....
asilamadan öncemi yiyim yoksa simdide yesem iyi gelirmi?
hic duymamistim walla, :)
tamamdır tatlım ekledim benim son adet başlagıcım 5 ocaktı aşılamam 21 ocakta yapıldı ay çok saçma benim aşılama yabidahaki bat ise 3 şubat o zamana kadar hasta olurum zaten teste filan gerek kalmaz
inşallha canım inşallah ama madem parasıyla değilmi istanbula mı gitseydin acaba biliyosun bu işin mutfağı laboratuar kısmı önemli olan dr.değil bence laboratuardır tüp bebekte kadıkydeki umut tüp bebek merkezi bahçecinin bende eğer tutmazsa oraya gidicem ağustosta iyi düşün derim ben
tatlım yumurta takibine başlandımı yani yumurta büyütücüleri kullanmaya başladığında onu da yemeğe bşla ama şekerin yoksa bide şeker hastası filansan Allah muhafa kız yeme o zaman sakın
canım istanbul diyarbakır hiç farketmiyor aynı laboratuvara sahipler o konuda çok araştırdım aynı kapasitedeler istanbula gitmek zor eşim memur izin alması gerekiyor gitsek mutlaka birileri duyar kşmseye laf anlatacak durumda değiliz... ama dediğim gibi sadece şehir farklı hizmet kalite aynı
valla en iyisi o ben geçen aşılamamda bebiş yoksa adet olurum inş die dua ettim çünkü sonuçu alıp negatifi öğrenmek daha kötü bence ve öylede oldu senin ilk aşılamanmı_?
canım istanbul diyarbakır hiç farketmiyor aynı laboratuvara sahipler o konuda çok araştırdım aynı kapasitedeler istanbula gitmek zor eşim memur izin alması gerekiyor gitsek mutlaka birileri duyar kşmseye laf anlatacak durumda değiliz... ama dediğim gibi sadece şehir farklı hizmet kalite aynı
Hehehe .yok seker hastasi degilim ben birinci asilamada adetimin 5 günü igne vurdum 8 gün boyunca ondan sonra 9. Gün catlatma ignesi sanirim vurdugum ignede yani igneyi vurdugum andan itibaren yemeye basliyim degilmi?
evet canım çatlatma iğnesini değil ama yumurta büyütücü iğneleri vurmaya başladığın günden itibaren ye oky?
arastirdim diyorsun canim, ankarada varmi ayni merkez?
biliyormusun?
e hadi bakalım hayırlısı o zaman bence yakındır senin saadetin birazcık sabır tatlım ama kesinlikle haber et bize tamam mı ağustosta da ben gidicem bahçeciye bana umut olursun söz mü?
canım bildiğim kadarıyla ankarada yok istanbulda 2 merkezi var. ama ankarada zaten bir sürü tüp bebek merkezleri vardır iyi derecede olanlar... benim ankarada olma imkanım olsaydı zaten rapor çıkartır üniversie hastanesinde yaptırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?