Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben hic bilmiyorum dedigim gibi ben yurtdisindanim ve burda yaptirdim asilamayi, ama tutmasa ankara istanbul samsun nere olursa gitmeye hazirim...

canım inşallah aşılaman tutar bunlara hiç gerek kallmaz.. ama tercih edersen ankara da istanbulda iyi yerler çok ama önceden çok araştır derim

canım inşallah aşılaman tutar bunlara hiç gerek kallmaz.. ama tercih edersen ankara da istanbulda iyi yerler çok ama önceden çok araştır derim

insallah canim, ama ya olmasa diye düsünmeye basladim bile.

bir yer varmis canim...bir doktor varmis ankarada simdi samsuna gitmis, ücüz cocuklari var o anlatanan kadinin...
belki samsunada gitme sansim var...tabi internetten arastirma yaparim...ama ne kadar sonuc alirim onu bilemem...cünkü burdan randevu alip öyle gidecem canim...tabi kimsenin haberi olmicak.

bildiğin bir yumurtlama sorunun varmı ama biraz saçma olmuş yani önce eşinin senin bütün değerlerine bakılır öyle aşılamaya karar verilir bende hsg çektirmedim çektirmekte istemiyorum buyüzden aşılama olldum doktorum tüpler açıksa zaten kalırsın dedi ama eşimin sperm sayısı az olduğu için 3 aşılamada olmazsa tüp e yoolluyacak öle işte ama yumurtlama takibi yapmıştır sana heralde?

he canım yumurta takibi yapıldı çok şükür bari yapıldı eşimin sperm değerleri normal çıktı aslında varikosel ameliyatı olmuştu 2 yıl önce ama değerleri acap yükselmiş ona da çok inanamadım ama laboratuarına pek güvenemedim ben buranın bende pko var ama şükür düzenli yumurtluyorum tüpler açıksa tutar dedi bana da yoksa hsg çekeriz dedi ben de çektirmem anestezili çektiricem sonra dayanamam valla

sen asil nerelisin?

ben ankaraliyim, ama yurtdisinda kaliyorum almanya /Stuttgart civarinda, burda dogma buyumeyim

ankara demek iyiymiş almanyadan geleceksen iyice araştır bence ben bahçeci derim istanbul yani

Son düzenleme:
eeeee aşılamalı olanlar anlatın bakalım bugün nasılsınız köpük patikli varmı herhangi bir değişiklik vücutlarınızda :26:

tatlım idrarda çıkmaz 11 .günde dün ayın 22 siydi yani aşılamanın 11.günü bugün 12.günü yarın 13.günü yarın kanda belli olabilir eğer zamanında döllenmişse

dayanamadım yaptım işte
sabahtan beri bi bulantı bi başdönmesi yere yapışacam ayakta duramıyom

yok tatlım ya bende merak ediyorum noldu diye rapor filan diyodu onun peşinden koştuyo heralde sen nasılsın bugün kanam filan bitti dimi?

Yok tatlim ya akintiyla pembe gelmisti bi defa oda.. bel agrim arada oluyor bugun.. sabaha kadar uyumadim esimin atesi 39 a cikti dra gittik sabah 5 te igne yapti bi kac gun daha bole surer.. bayilcemmmmm artikiinnnn

dayanamadım yaptım işte
sabahtan beri bi bulantı bi başdönmesi yere yapışacam ayakta duramıyom

ay hadi bakalım heyecanlandım bak şimdi bugün aşılamanın 12.günü dimi senin tatlım peki adet beliritn varmı kasık ağrısı bel ağrısı filan gibi diğer aylarla kıyasla bakalım

eeeee aşılamalı olanlar anlatın bakalım bugün nasılsınız köpük patikli varmı herhangi bir değişiklik vücutlarınızda :26:

hergün adet sancısıyla uyanıyorum aha oldum diye :18: bide akşam sapsarı bi akıntım oldu neydi anlamadım

Yok tatlim ya akintiyla pembe gelmisti bi defa oda.. bel agrim arada oluyor bugun.. sabaha kadar uyumadim esimin atesi 39 a cikti dra gittik sabah 5 te igne yapti bi kac gun daha bole surer.. bayilcemmmmm artikiinnnn

çok geçmiş olsun soğuk mu kıbrısta bura gibi ? bende hiçbişey yok ne akıntı ne kasık ağrısı ne bel ağrısı iştahım açıldı azıcık şaptım şeker olurum artık zaten şişkoyum ay bide bugün sigaranın b---kunu çıkardım 3 tane oldu 3 saatte

ay hadi bakalım heyecanlandım bak şimdi bugün aşılamanın 12.günü dimi senin tatlım peki adet beliritn varmı kasık ağrısı bel ağrısı filan gibi diğer aylarla kıyasla bakalım

normalde 10 gün önce başlar benim adet ağrım falan zaten düzenli olmadığım için zamanında olmam yani sürekli değil ama zaman zaman oluyo ağrılarım...
alben yaa evev bi labratuar mı kursam diyom bide ultrason alsam
bide ben felaket üşüyorum gece cayır cayır kalorifer yanıyo yün yorgannasıl titredim bi kat pijama daha giydim bide hırka

Son düzenleme:
hergün adet sancısıyla uyanıyorum aha oldum diye :18: bide akşam sapsarı bi akıntım oldu neydi anlamadım

ay ne biliyim bak meraklandım heyecanlandım bişey oldum şimdi ya sarı akıntı ne olaki 2 günün var dimi daha adetine sen progesteron kullanıyomusun belki ondandır akıntı hani alttan alınca öle mi oldu acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…