ben hic bilmiyorum dedigim gibi ben yurtdisindanim ve burda yaptirdim asilamayi, ama tutmasa ankara istanbul samsun nere olursa gitmeye hazirim...
tamam tatlim yaparim...bazi konularda daha cahiliz :)
sen nerdensin?
canım inşallah aşılaman tutar bunlara hiç gerek kallmaz.. ama tercih edersen ankara da istanbulda iyi yerler çok ama önceden çok araştır derim
kars diyelimyani bu aralar burdanım
söz canım olumlu yada olumsuz sonucumu buradan paylaşacağımm inşallah senin tüpe gerek kalmaz aşılaman tutmuştur inş
aynen şekerim ilk aşılama bence geç yapıldı ama ben bilmem dr.bilir dedim ben böyle saçmalık görmedim kan tahlili bile yapılmadan aşılama yapıldı sebebini bilmiylar yani niye hamile kalamadığımın hsg çekilmedi hormon bakılmadı öylesine aşılandım hemde geç aşılandım neyse bu da bir deneyim oldu bana zaten tutarsa gül gül ölürüm
hayirdir niye kars diyelim dedin...tasinacakmisin?
hadi hayirlisi canim..sogukmu oralar?
inşallah canım buralı değilim görev icabı burdayım umarım taşınırım buzzzzzzzzzz gibi buralar sen nerelisin nerdensin peki?
bildiğin bir yumurtlama sorunun varmı ama biraz saçma olmuş yani önce eşinin senin bütün değerlerine bakılır öyle aşılamaya karar verilir bende hsg çektirmedim çektirmekte istemiyorum buyüzden aşılama olldum doktorum tüpler açıksa zaten kalırsın dedi ama eşimin sperm sayısı az olduğu için 3 aşılamada olmazsa tüp e yoolluyacak öle işte ama yumurtlama takibi yapmıştır sana heralde?
sen asil nerelisin?
ben ankaraliyim, ama yurtdisinda kaliyorum almanya /Stuttgart civarinda, burda dogma buyumeyim
kayseri canım ben kayseriliyim
Kuzum dun parsen dr. A gitmisti ugramadi mi buraya sonra?
tatlım idrarda çıkmaz 11 .günde dün ayın 22 siydi yani aşılamanın 11.günü bugün 12.günü yarın 13.günü yarın kanda belli olabilir eğer zamanında döllenmişse
yok tatlım ya bende merak ediyorum noldu diye rapor filan diyodu onun peşinden koştuyo heralde sen nasılsın bugün kanam filan bitti dimi?
dayanamadım yaptım işte
sabahtan beri bi bulantı bi başdönmesi yere yapışacam ayakta duramıyom
eeeee aşılamalı olanlar anlatın bakalım bugün nasılsınız köpük patikli varmı herhangi bir değişiklik vücutlarınızda :26:
Yok tatlim ya akintiyla pembe gelmisti bi defa oda.. bel agrim arada oluyor bugun.. sabaha kadar uyumadim esimin atesi 39 a cikti dra gittik sabah 5 te igne yapti bi kac gun daha bole surer.. bayilcemmmmm artikiinnnn
ay hadi bakalım heyecanlandım bak şimdi bugün aşılamanın 12.günü dimi senin tatlım peki adet beliritn varmı kasık ağrısı bel ağrısı filan gibi diğer aylarla kıyasla bakalım
hergün adet sancısıyla uyanıyorum aha oldum diye :18: bide akşam sapsarı bi akıntım oldu neydi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?