Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla doğu söylüyosun keşke labortauarda çalışsaydım laborant olsaydım diyorum bu günlerde

valla doğu söylüyosun keşke labortauarda çalışsaydım laborant olsaydım diyorum bu günlerde

alıyodum progestan alttan bütün gün akıyo sinir oldum hadi içeyim dedim oda hem sancı hem bulantı yaptı bıraktım valla 3 gündür almıyorum

Yok tatlim ya akintiyla pembe gelmisti bi defa oda.. bel agrim arada oluyor bugun.. sabaha kadar uyumadim esimin atesi 39 a cikti dra gittik sabah 5 te igne yapti bi kac gun daha bole surer.. bayilcemmmmm artikiinnnn

geçmiş olsun canım allah şifa versin...

alıyodum progestan alttan bütün gün akıyo sinir oldum hadi içeyim dedim oda hem sancı hem bulantı yaptı bıraktım valla 3 gündür almıyorum

ya bana vermedi bile o progesteronu bende merakla bekliyorum bu ay adetimi olursam tabi alma bakalım sende

ooooooo adzeynep arkadaşta burdaymış senden naber şekercim varmı bir gelişme bi değişiklik kaçıcı gün oldu bugün

kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah

canım beni hayırlı olsun öncelikle bana biraz hikayenden bahsedermisin kaçıncı aşıla oldu senin 6 ocakta kçıncı aşılamanı oldun neden aşılama yapıldı ve kaçıcı gün nasıl öğrendin hadi anlat da moral olsun azıcık

Yok kuzum sicak buralar ama bademcikleri surekli beta enfeksiyonu kapiyor.. aldiricaz artik tedavilere cvp vermedi. zaten antibiyotik tedaviside spermi etkiliyor 9 aydir heray antibiyotik aliyor.. aldiralim belki kendine gelir spermlerde :)))

merhaba arkadaşlar,
bende bu cumartesi günü ilk defa aşılama yaptıracağım ama çok gerginim, umarım her şey yolunda gider. daha yeni başladık sayılır denemelere ama hem yaşım ileri hem de ben çok sıkılıyorum böyle doktora git gel vs. aslında çok sıkılma aşamasına gelmemem lazım ama yapım gereği biraz aceleciyim sanırım :)

gec döllenme tabide var canim...ama bunun baska sorunlarida ola bilir, mesela kist olusmasi....
walla en büyük belirtilerden biri gögüslere dokunamamak, ama sende oluyormuydu adetin gelmeden önce böyle?
hadi hayirlisi

bugüne kadar hiç kist oluşmadı yumurtam çatlıyor kendiliğinden ama klomen kullandm bu ay....klomenin yan etkisi var mı?

Yok kuzum sicak buralar ama bademcikleri surekli beta enfeksiyonu kapiyor.. aldiricaz artik tedavilere cvp vermedi. zaten antibiyotik tedaviside spermi etkiliyor 9 aydir heray antibiyotik aliyor.. aldiralim belki kendine gelir spermlerde :)))

ay çok zor bademcik ameliyatı bu yaşta en az 20 gün yatar evde ben diyim sana ama antibiyotik kullanmaktan iyidir tabi 20 gün dişini sıkar bir ömür rahat eder

canım ya beni eklememişsin 6 ocak saat 11:30 3.aşılama ve hamişşşş

eğer adet olursam saraçoğlunun şu macununu yaptırıp kullancam

ay burda doğru düzgün aktar bile yok ya ben nerde yaptırıp kullanayım anca 3 ay sonra memlekete gidicem orda yaptırayım hem orda hsg de çektiricem inşallah adet olmayız balım

hoşgeldin aramıza
hadi hayırlısı olsun..burda paylaşınca insan rahatlıyo sende anlatırsan dinleriz hem rahatlarsında...acı ağrı konusunda gerginsen korkma normal muayene gibi..ama tabi git gel aç bakalım sıkıyo insanı hakkatten...
dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun

ooooooo adzeynep arkadaşta burdaymış senden naber şekercim varmı bir gelişme bi değişiklik kaçıcı gün oldu bugün

meraba canım :)geçmiş sayfaları okuyodum:)))

aşılamadan sonra ki 3. günüm.kasık ağrılarım geçti şükür.
bana doktor 12 gün sonra gel dedi.aşılamadan 12 gün sonra gebelik kanda belli olur mu acaba?

ay burda doğru düzgün aktar bile yok ya ben nerde yaptırıp kullanayım anca 3 ay sonra memlekete gidicem orda yaptırayım hem orda hsg de çektiricem inşallah adet olmayız balım

sen hsg çekilmedin mi...lazım olursa ailen falan yaptırıp yollasın sana kargoylada inşallah gerek kalmaz

olur büyük ihtimal tatlım ama aşılamada değilde sonraki günlerdeki ilişkilerinizde tuttuysa bebiş belli olmayabilir sen yaptır 12.gün sonra adetinin geçmesini bekle geçerse bidaha yaptır.benim de 3.günüm hiç bişey yok normal ben yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…