normalde 10 gün önce başlar benim adet ağrım falan zaten düzenli olmadığım için zamanında olmam yani sürekli değil ama zaman zaman oluyo ağrılarım...
alben yaa evev bi labratuar mı kursam diyom bide ultrason alsam
valla doğu söylüyosun keşke labortauarda çalışsaydım laborant olsaydım diyorum bu günlerde
Yok tatlim ya akintiyla pembe gelmisti bi defa oda.. bel agrim arada oluyor bugun.. sabaha kadar uyumadim esimin atesi 39 a cikti dra gittik sabah 5 te igne yapti bi kac gun daha bole surer.. bayilcemmmmm artikiinnnn
alıyodum progestan alttan bütün gün akıyo sinir oldum hadi içeyim dedim oda hem sancı hem bulantı yaptı bıraktım valla 3 gündür almıyorum
geçmiş olsun canım allah şifa versin...
kızlar benide listeye ekleyinde moral olsun umut olsun inşalah 6 ocak aşılama ve hamişşşşşşşşşşşşş:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah
çok geçmiş olsun soğuk mu kıbrısta bura gibi ? bende hiçbişey yok ne akıntı ne kasık ağrısı ne bel ağrısı iştahım açıldı azıcık şaptım şeker olurum artık zaten şişkoyum ay bide bugün sigaranın b---kunu çıkardım 3 tane oldu 3 saatte
ya bana vermedi bile o progesteronu bende merakla bekliyorum bu ay adetimi olursam tabi alma bakalım sende
ee canım benim betahcg yapıldı mı yapıldıysa kaç çıktı bide onu yaz bide kaç gün gçince yaptın betahcg yi onu de bakim hadi inşallah ya
Yok kuzum sicak buralar ama bademcikleri surekli beta enfeksiyonu kapiyor.. aldiricaz artik tedavilere cvp vermedi. zaten antibiyotik tedaviside spermi etkiliyor 9 aydir heray antibiyotik aliyor.. aldiralim belki kendine gelir spermlerde :)))
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede
eğer adet olursam saraçoğlunun şu macununu yaptırıp kullancam
merhaba arkadaşlar,
bende bu cumartesi günü ilk defa aşılama yaptıracağım ama çok gerginim, umarım her şey yolunda gider. daha yeni başladık sayılır denemelere ama hem yaşım ileri hem de ben çok sıkılıyorum böyle doktora git gel vs. aslında çok sıkılma aşamasına gelmemem lazım ama yapım gereği biraz aceleciyim sanırım :)
ooooooo adzeynep arkadaşta burdaymış senden naber şekercim varmı bir gelişme bi değişiklik kaçıcı gün oldu bugün
ewet yapıldı canım 2 güngeçince 1.20 çıktı..şuan 5. günüm
ay burda doğru düzgün aktar bile yok ya ben nerde yaptırıp kullanayım anca 3 ay sonra memlekete gidicem orda yaptırayım hem orda hsg de çektiricem inşallah adet olmayız balım
meraba canım :)geçmiş sayfaları okuyodum:)))
aşılamadan sonra ki 3. günüm.kasık ağrılarım geçti şükür.
bana doktor 12 gün sonra gel dedi.aşılamadan 12 gün sonra gebelik kanda belli olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?