eğer olmazsan bugün adet yarın mutlaka bidaha yaptır olur mu?
canım ya beni eklememişsin 6 ocak saat 11:30 3.aşılama ve hamişşşş
olur büyük ihtimal tatlım ama aşılamada değilde sonraki günlerdeki ilişkilerinizde tuttuysa bebiş belli olmayabilir sen yaptır 12.gün sonra adetinin geçmesini bekle geçerse bidaha yaptır.benim de 3.günüm hiç bişey yok normal ben yani
merhaba arkadaşlar,
bende bu cumartesi günü ilk defa aşılama yaptıracağım ama çok gerginim, umarım her şey yolunda gider. daha yeni başladık sayılır denemelere ama hem yaşım ileri hem de ben çok sıkılıyorum böyle doktora git gel vs. aslında çok sıkılma aşamasına gelmemem lazım ama yapım gereği biraz aceleciyim sanırım :)
senin de göğüslerinde ağrı,acı var mı tatlım?
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
yükselir mi ki? idrar testi hiç yapmadım kanda çıkmayınca...adet ağrım var ama adet olmuyom
yok tatlım hiçbişey yok bende
senin de göğüslerinde ağrı,acı var mı tatlım?
tatlım hamilelik beliritleri ile adet belirtileri heme hemen aynı %99 birbirine benzer bence yarın kanda baktır yoksa yoktur zaten
gec döllenme tabide var canim...ama bunun baska sorunlarida ola bilir, mesela kist olusmasi....
walla en büyük belirtilerden biri gögüslere dokunamamak, ama sende oluyormuydu adetin gelmeden önce böyle?
hadi hayirlisi
bugüne kadar hiç kist oluşmadı yumurtam çatlıyor kendiliğinden ama klomen kullandm bu ay....klomenin yan etkisi var mı?
canım beni hayırlı olsun öncelikle bana biraz hikayenden bahsedermisin kaçıncı aşıla oldu senin 6 ocakta kçıncı aşılamanı oldun neden aşılama yapıldı ve kaçıcı gün nasıl öğrendin hadi anlat da moral olsun azıcık
21. günden sonra değil ama bir kaç gün öncesinde çatlamış olabilir canım çünkü yumurta çatlamadan önce 0.1 gibi bir değer çıkması gerekir yumurta çatladıktan sonra yükselmeye başlıyor vee 7. gün pik yapıyormerhaba canlar bu ay aşılama yapılacaktı ama şimdilik iptal gibi birşey çünkü adet olmadım 4 gün geçti...doktor yumurtalar bizden korkup döllendi mi yoksa dedi....bundan önce adetimin 21. günü progestan testi yapıldı 1,2 gibi bişi çıktı çatlama olmamış yani...bu durumda benim 21. günden sonra yumurtamın çatlama ihtimali var mı? kan testimde düşük çıktı...internette biraz araştırdım geç döllenmeyse filan belli olmuyormuş sanırım...psikolojik değilse hamilelik belirtilerinin bi kaçını yaşıyorum..göğsüme dokunamıyorum halkasında koyulaşma ve beyaz kabarcıklar var...kan testi düşük çıkınca umudum yok ama ihtimal işte ümit etmek bile güzell
sen hsg çekilmedin mi...lazım olursa ailen falan yaptırıp yollasın sana kargoylada inşallah gerek kalmaz
Benimde goguslerde heeeccc biseycik yok ama belim kopuyoa arada..
klomen adeti geciktirebilir tatlım normalde adetlerin düzenlimiydi peki?mesela ben pkoluyum ama düzenli adet görürüm mesela benim en geç 4 şubatta adet olmam gerek eğer olmazsam ya hamileyim yada geç döllenme o da olmadı kist yni 3 ihtimal var bende klomen kullandım bu ay çünkü
yok anacım hsg filan yok kan tahlili bile yapılmadı dedim ya bu nasıl aşılama ben anlamadım dur bakalım mucize bekliyorum nisanda ailemin yanına gidip anaesteziyle çektiricem hsgyi orda yaptırırım macunu da
canım çok teşekkür ederim 9 yıllık evliyim ilk beş yıl düşünmedik biz iş güç şehir değişiklikleri iş değişiklikleri derken 5 yıl geçti sonra denemeler yanılmalar ağlamalar derken nasip 3. aşılamaya oldu.bizde bi sorun yoktu sebepsiz kısırlık demişlerdi ben 11.gün kan testi yaptırdım sonuç düşüktü ama belliydi sonra 14.gün tekrar test yaptırdım değerler yükselmiş doktor hamilesin dedi.10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicem inşallah onları da görürüm.Bu arada doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesinde bölüm başkanı Cem Atabekoğlu İnşallah hepimizin kucağı bebişlerle dolar:)
ben klomen değilde iğne kullandım ya,ondan mı acaba?
benimde hiç başka ağrım sızım yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?