Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede

kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

senin de göğüslerinde ağrı,acı var mı tatlım?

hoşgeldin şekerim aramıza sabır lazım bu işlerde anlıyorum seni emin ol yaş kaç peki bide sorun ne şuan yumurta büyütüyo olmalısın galiba?

ayy hamilemiz varmış:))çok sevindim...sağlkla kucağına al inşallah:)bizlere de dua et lütfen...
aşılamadan kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu?

yükselir mi ki? idrar testi hiç yapmadım kanda çıkmayınca...adet ağrım var ama adet olmuyom

tatlım hamilelik beliritleri ile adet belirtileri heme hemen aynı %99 birbirine benzer bence yarın kanda baktır yoksa yoktur zaten

klomen adeti geciktirebilir tatlım normalde adetlerin düzenlimiydi peki?mesela ben pkoluyum ama düzenli adet görürüm mesela benim en geç 4 şubatta adet olmam gerek eğer olmazsam ya hamileyim yada geç döllenme o da olmadı kist yni 3 ihtimal var bende klomen kullandım bu ay çünkü

canım çok teşekkür ederim 9 yıllık evliyim ilk beş yıl düşünmedik biz iş güç şehir değişiklikleri iş değişiklikleri derken 5 yıl geçti sonra denemeler yanılmalar ağlamalar derken nasip 3. aşılamaya oldu.bizde bi sorun yoktu sebepsiz kısırlık demişlerdi ben 11.gün kan testi yaptırdım sonuç düşüktü ama belliydi sonra 14.gün tekrar test yaptırdım değerler yükselmiş doktor hamilesin dedi.10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicem inşallah onları da görürüm.Bu arada doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesinde bölüm başkanı Cem Atabekoğlu İnşallah hepimizin kucağı bebişlerle dolar:)

21. günden sonra değil ama bir kaç gün öncesinde çatlamış olabilir canım çünkü yumurta çatlamadan önce 0.1 gibi bir değer çıkması gerekir yumurta çatladıktan sonra yükselmeye başlıyor vee 7. gün pik yapıyor

sen hsg çekilmedin mi...lazım olursa ailen falan yaptırıp yollasın sana kargoylada inşallah gerek kalmaz

yok anacım hsg filan yok kan tahlili bile yapılmadı dedim ya bu nasıl aşılama ben anlamadım dur bakalım mucize bekliyorum nisanda ailemin yanına gidip anaesteziyle çektiricem hsgyi orda yaptırırım macunu da

ewet adetlerim düzenli hep bi problemimde yok yumurtamda filan her ay büyüyüp çatlıyo ama dr. klomen verdi nedense....demek ondan adetim geçikti bu ay...sağolasınnnn

yok anacım hsg filan yok kan tahlili bile yapılmadı dedim ya bu nasıl aşılama ben anlamadım dur bakalım mucize bekliyorum nisanda ailemin yanına gidip anaesteziyle çektiricem hsgyi orda yaptırırım macunu da

bencede sakın anestezisiz çekilme derim 2 sene oldu acısını hala hatırlıyorum yani...hakkat mucize olur seninki olursa

amin tatlım amin inşallah kesesini de görürsün kalp atışını da duyarsın kaç çıkmıştı 11.gün betahcg peki ?bide senin ilk aşılamalrın tutmamış anladığım kadarıyla hsg çekildi mi yani tüplerin açıkmıydı aşılamalarında?

ben klomen değilde iğne kullandım ya,ondan mı acaba?
benimde hiç başka ağrım sızım yok:)

valla tatlım ben klomen kullandım yok hiç bi yerimde ağrı sanki arada gaz sancısı giriyo tuvalate gidiyorum geçiyo o kadar yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…