Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hımm bunu bilmiyordum demekki çatlamış olabilir yumurtam...bu durumda hamilelik ihtimali var yupppiiiii..

valla tatlım ben klomen kullandım yok hiç bi yerimde ağrı sanki arada gaz sancısı giriyo tuvalate gidiyorum geçiyo o kadar yani?

ağrı olmasın ya,umutlanmayalım.sürpriz yapsın bebşlerimiz:)

doktor şu kadar gün sonra gel dedi mi sana?

peki şöyle bi olay var mı bu arada aklıma takıldı cevabı bulamadımm nette...diyelim adete 3-4 gün kala yumurtan çatladı ve döllendi ama rahim duvarına yerleşmedi 7 günde filan tamamlıyor ya yerleşmesini.. bu durumda adet kesiliyor mu yoksa o ay adet görüyor musun

Hihhh bana nie bisey sormuyonnnnnnn :))))) yine de cevap vereyim bende 14. Gun test yap bana gel dedi varsa da yoksa da... yoksa oracikta hazir varsa koyacak heralde :))))

yok anacım onu da demedi benim ki bana bişey demiyor yanaklarımı sıkıp gönderiyor Zaten benim beklnen adet günüm 2-3 şubat adet olmazsam 4 şubatı da bekler giderim kan testine

biz ilk aşılamaya başalamadan önce hsg kan tahlilleri hepsi yapılmıştı sebepsiz kısırlık tanısı konulduktan sonra aşılamaya başlandı ama ilk iki tanesi tutmadı nasip 3.aşılamaya oldu .11.gün hcg 45 sonra 14. gün 239 oldu

Hihhh bana nie bisey sormuyonnnnnnn :))))) yine de cevap vereyim bende 14. Gun test yap bana gel dedi varsa da yoksa da... yoksa oracikta hazir varsa koyacak heralde :))))

kuzucuk senin ne zaman adet günün bana çok kalmadı şunun surasında 9-10 gün var

kızzz mesaj trafiğim çok yoğun da:)))))

töbeee yarabbimmm:)))))

allah korusun tutmazsa,2. aşılamayı düşünüyo musun sen?ben düşünmüyorum da..

çok güzel bitanem Allah tamamına erdirsin yok bizimki sebepli bende pko eşimde morfolojik bozukluk filan var güya son testte eşimin morfolojisi düzelmiş diye aşılama yapıldı hsg filan çekilmedi benim Aşılama Allaha havale tatlım iyi haberlerini yaz olur mu bebeğinin kalbi pıt pıt edince yaz bize

yok anacım onu da demedi benim ki bana bişey demiyor yanaklarımı sıkıp gönderiyor Zaten benim beklnen adet günüm 2-3 şubat adet olmazsam 4 şubatı da bekler giderim kan testine

kıızzz elletme kendini doktoraaa:)))sadece göster:)))töbe töbeee:)))

hayat mucizelerle doludur bizim beklediğimiz tek mucize

aynen aynen bir mucize istiyorum adı RÜYA olsun bir mucize istiyorum adı KAYRA olsun ikisi de olsun Allahımın hazinesinde bol isteyen herkese versin Rabbim mis gibi evlat koksun evlerimiz

Allah canını almasın didem yazdım ama görmedin ellam senin adet günün ne vakit?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…