21. günden sonra değil ama bir kaç gün öncesinde çatlamış olabilir canım çünkü yumurta çatlamadan önce 0.1 gibi bir değer çıkması gerekir yumurta çatladıktan sonra yükselmeye başlıyor vee 7. gün pik yapıyor
valla tatlım ben klomen kullandım yok hiç bi yerimde ağrı sanki arada gaz sancısı giriyo tuvalate gidiyorum geçiyo o kadar yani?
ben klomen değilde iğne kullandım ya,ondan mı acaba?
benimde hiç başka ağrım sızım yok:)
Yok kuzum ya klomenin ignenin etkisi yumurta catlayana kadardir.. senin tutmustur belki :))
ağrı olmasın ya,umutlanmayalım.sürpriz yapsın bebşlerimiz:)
doktor şu kadar gün sonra gel dedi mi sana?
ağrı olmasın ya,umutlanmayalım.sürpriz yapsın bebşlerimiz:)
doktor şu kadar gün sonra gel dedi mi sana?
alben kutun dolmuş tatlım bi boşalt mesaj atamıyom sana
amin tatlım amin inşallah kesesini de görürsün kalp atışını da duyarsın kaç çıkmıştı 11.gün betahcg peki ?bide senin ilk aşılamalrın tutmamış anladığım kadarıyla hsg çekildi mi yani tüplerin açıkmıydı aşılamalarında?
Hihhh bana nie bisey sormuyonnnnnnn :))))) yine de cevap vereyim bende 14. Gun test yap bana gel dedi varsa da yoksa da... yoksa oracikta hazir varsa koyacak heralde :))))
Hihhh bana nie bisey sormuyonnnnnnn :))))) yine de cevap vereyim bende 14. Gun test yap bana gel dedi varsa da yoksa da... yoksa oracikta hazir varsa koyacak heralde :))))
kız bende niye göremiyorum bildirileri diyorum tamam boşalttım gönder bakalım gelecek mi bişey becerdiysem tabi acemilikte kötüymüş anacım
biz ilk aşılamaya başalamadan önce hsg kan tahlilleri hepsi yapılmıştı sebepsiz kısırlık tanısı konulduktan sonra aşılamaya başlandı ama ilk iki tanesi tutmadı nasip 3.aşılamaya oldu .11.gün hcg 45 sonra 14. gün 239 oldu
yok anacım onu da demedi benim ki bana bişey demiyor yanaklarımı sıkıp gönderiyorZaten benim beklnen adet günüm 2-3 şubat adet olmazsam 4 şubatı da bekler giderim kan testine
becermişin aferin arada boşalt tatlım 250 tane alıyo
tamam şekerim dikkat ederim bundan böyle eeee ne diycektin sen mucize diyoduk en son
kıızzz elletme kendini doktoraaa:)))sadece göster:)))töbe töbeee:)))
hayat mucizelerle doludurbizim beklediğimiz tek mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?