amin canim...kimde sorun? neden asilama olacaksin?
allahim bize layik gördüyse verir canim...bak kendini ümitsizliye sokma olurmu, burda kac kisi ugrasiyor, icindede ben. allahim bizi bununla siniyor iste.....
nerde olacaksin asilama?
gec döllenme tabide var canim...ama bunun baska sorunlarida ola bilir, mesela kist olusmasi....
walla en büyük belirtilerden biri gögüslere dokunamamak, ama sende oluyormuydu adetin gelmeden önce böyle?
hadi hayirlisi canim
seni cok iyi anliyorum canim. insan bir anlikta olsa ümitsizlige giriyor...ama hayirlisi böyleymis...tüp bebek nerde yaptiracaksiniz?
doktorun ne diyor?
cok düsündünmü asilama olduktan sonra acaba oldumu acaba tuttumu diye?
kuzucuk senin ne zaman adet günün bana çok kalmadı şunun surasında 9-10 gün var
aynen aynen bir mucize istiyorum adı rüya olsun bir mucize istiyorum adı kayra olsun ikisi de olsun allahımın hazinesinde bol isteyen herkese versin rabbim mis gibi evlat koksun evlerimiz
ama bi görsen bi datlı bi datlı dr.um yanağımı sıktırmaya bile giderim ben onahem görüyo hem elliyo YANAKLARIMI tabiii
kızzz mesaj trafiğim çok yoğun da:)))))
töbeee yarabbimmm:)))))
allah korusun tutmazsa,2. aşılamayı düşünüyo musun sen?ben düşünmüyorum da..
Ohhooo bana daha var kuzum 6 sinda benim :))
Ohhooo bana daha var kuzum 6 sinda benim :))
Canim ben gunduzleri 3 asilamayida yaptiririm diyorum geceleride hemen tupe geceyim diyorum pek bi dengesizim anacim bu aralar.. ama ben tup bebek cennetinde yasiyorum pek de dert etmiyorum canim cektiginde 2, gunu giderim artik tupe :)))
hahaaaa:)))))inşallah o datlı doktor bebeğinin olmasına vesile olmuştur.
kızlar bu şekilde adet tarihimiz değişti.yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olacağız.
dildildem, bizim ki 3 şubat adet tarihimiz tatlım.
kızlar bu şekilde adet tarihimiz değişti.yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olacağız.
dildildem, bizim ki 3 şubat adet tarihimiz tatlım.
:))))bencede yani...ahahahainşallah ya bana da öyle geliyo zaten tutarsa dr.un bilgisinden değil datlılığından tutar bu bebek
Ewet kuzum ins. Olmayiz :))
ahahahainşallah ya bana da öyle geliyo zaten tutarsa dr.un bilgisinden değil datlılığından tutar bu bebek
yok ya değişti mi demek ben ocak 4ünde bir iki damla lekelendim 5.inde tam adet oldum 21 ocakta aşılandım eeeeeee ne zaman gelmeli bu kırmızılar bana göre hiç gelmemeli de gelirse ne vakit gelecek hesapla bakalım şekerim:26:
Yaa banada dr asilama yaparken tutmazsa senin bu suratsizligindan tutmayacak dedi haspamm.. ama napim esimin sonuclarini gorunce cok moralim bozulmustu...
4 şubatta gelmesi lazım tatlım.tabii gelmeyecek inşallah.
Yaa banada dr asilama yaparken tutmazsa senin bu suratsizligindan tutmayacak dedi haspamm.. ama napim esimin sonuclarini gorunce cok moralim bozulmustu...
aaaaaaaaa deliye bak napıyım zil takıp oynuyum mu deseydin aşılamaya geldik sanki kısır yemeğe gelmedik neye gülüyüm deseydin hayret ya
aaaaaaaaa deliye bak napıyım zil takıp oynuyum mu deseydin aşılamaya geldik sanki kısır yemeğe gelmedik neye gülüyüm deseydin hayret ya
ayy benimki de boyna soru sordu.bi izin vermedi dua edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?