Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya yumurtalıklarmda rahmmde sorun yok hormon sorunm vardı onlarda ilaçla düzene grdiği halde olmuyobende aşılama olym dicem doktora

kızzz mesaj trafiğim çok yoğun da:)))))

töbeee yarabbimmm:)))))

allah korusun tutmazsa,2. aşılamayı düşünüyo musun sen?ben düşünmüyorum da..

Canim ben gunduzleri 3 asilamayida yaptiririm diyorum geceleride hemen tupe geceyim diyorum pek bi dengesizim anacim bu aralar.. ama ben tup bebek cennetinde yasiyorum pek de dert etmiyorum canim cektiginde 2, gunu giderim artik tupe :)))

Canim ben gunduzleri 3 asilamayida yaptiririm diyorum geceleride hemen tupe geceyim diyorum pek bi dengesizim anacim bu aralar.. ama ben tup bebek cennetinde yasiyorum pek de dert etmiyorum canim cektiginde 2, gunu giderim artik tupe :)))

dengesiz seniii:))
yahu bu kadar uğraşasıya kadar tüp bebek yaptırsak şansımız daha yüksek olurdu.ama yok yok eşlerimiz iyileşti artık normal yollada olur:)))))

kızlar bu şekilde adet tarihimiz değişti.yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olacağız.
dildildem, bizim ki 3 şubat adet tarihimiz tatlım.

yok ya değişti mi demek ben ocak 4ünde bir iki damla lekelendim 5.inde tam adet oldum 21 ocakta aşılandım eeeeeee ne zaman gelmeli bu kırmızılar bana göre hiç gelmemeli de gelirse ne vakit gelecek hesapla bakalım şekerim:26:

4 şubatta gelmesi lazım tatlım.tabii gelmeyecek inşallah.

Yaa banada dr asilama yaparken tutmazsa senin bu suratsizligindan tutmayacak dedi haspamm.. ama napim esimin sonuclarini gorunce cok moralim bozulmustu...

aaaaaaaaa deliye bak napıyım zil takıp oynuyum mu deseydin aşılamaya geldik sanki kısır yemeğe gelmedik neye gülüyüm deseydin hayret ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…