Benim dr um hem yakisikliiiiii hemm catlakkk bide seside guzel alttan muayenelerimde genelde sarki soyler :)))
eminmisin canım 4 şubat geçmeden tahlil filan yaptırmıyım ben hoş ben hala bu yumoşların çatlamadığını düşünüyorum ama hayırlısı
Ohh ohh cok guzel ilerliyor evet gidiyor tamamdir operasyon basarili diye soleniyodu benimki :)))
bacımm nasıl drlara gidiyonuz siz öylee
hoşgeldin şekerim aramıza sabır lazım bu işlerde anlıyorum seni emin ol yaş kaç peki bide sorun ne şuan yumurta büyütüyo olmalısın galiba?
hoşgeldin aramıza
hadi hayırlısı olsun..burda paylaşınca insan rahatlıyo sende anlatırsan dinleriz hem rahatlarsında...acı ağrı konusunda gerginsen korkma normal muayene gibi..ama tabi git gel aç bakalım sıkıyo insanı hakkatten...
dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun
4 şubatta gelmesi lazım tatlım.tabii gelmeyecek inşallah.
ankara demek iyiymiş almanyadan geleceksen iyice araştır bence ben bahçeci derim istanbul yani
ya yumurtalıklarmda rahmmde sorun yok hormon sorunm vardı onlarda ilaçla düzene grdiği halde olmuyobende aşılama olym dicem doktora
Benim dr um hem yakisikliiiiii hemm catlakkk bide seside guzel alttan muayenelerimde genelde sarki soyler :)))
kız didemki 6 şubatmış o 3 şubatta olacaksa benimki nasıl 4 şubat olur benim normal tarihim 3ü zaten:26:
kız didemki 6 şubatmış o 3 şubatta olacaksa benimki nasıl 4 şubat olur benim normal tarihim 3ü zaten:26:
yumurtam 2 tane var biri 20 biri 23 cm. 23 cm olan için doktor dikkatli olmak lazım dedi kistleşebilirmiş. görünürde bir sorun yok aslında.35 yaşındayım:) bu akşam iğne yapacağım bakalım.
çok teşekkür ediyorum amin hepimizin.
evet almanyadan gelecem insallah, ama burda bir denicem tabi, olmadi yaza dogru gelirim insallah, hemde gezmis olurum :)
bir tasla iki kus :)
istanbuldaki merkez cok mu ünlü?
hmmm iyice bir arastir canim...esinde bir sorun varmi? yani birde ona baktir istersen. bazende kafada bitiyormus hersey, yani düsünmedimi daha cabuk oluyormus, doktorum bana öyle demisti.
hayatım,dildildemle aynı gün aşılama olduk biz.onunda 3 şubatta olacak kabul etti zaten öyle olacağını.sen bizden 1 gün sonra aşılama olduğuna göre,1 gün sonrada adet tarihin olacak.
evet almanyadan gelecem insallah, ama burda bir denicem tabi, olmadi yaza dogru gelirim insallah, hemde gezmis olurum :)
bir tasla iki kus :)
istanbuldaki merkez cok mu ünlü?
hmmm iyice bir arastir canim...esinde bir sorun varmi? yani birde ona baktir istersen. bazende kafada bitiyormus hersey, yani düsünmedimi daha cabuk oluyormus, doktorum bana öyle demisti.
Yok kuzum benim normalde 31 gunde gelince 6 si olur ama yimirtalarimiz benim 20 sinde seninde 21 inde catladilar ya + 14 gun koy ustune benim 3 u senin 4 u oluyor kuzumm
istanbulda iki merkez var bahçecinin biri umut tüp bebek merkezi kadıköyde diğeri fulya tüp bebek merkezi şişlide ünlü bunlar başarı oranları gayet güzel hem istanbulu gezersin kocişinle başbaşa da bi tatil olur size
malesef düşünmeden olmuyokiiieşimde yok sorun
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede
patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama-----------beklemede
adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama-----------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama-----------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?