Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eminmisin canım 4 şubat geçmeden tahlil filan yaptırmıyım ben hoş ben hala bu yumoşların çatlamadığını düşünüyorum ama hayırlısı

kız çatlamaz olur mu?boşuna mı yaptırdık çatlatma iğnesini?
aşılamanı yaptırdığın gün,yumurtan çatlamış oluyor.+14 yap 4 şubat tatlım.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılmadı mı aşılaman?çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlıyo.ben gece 02.01 de iğne yaptım.aşılamam da 14.01 de oldu.

Ohh ohh cok guzel ilerliyor evet gidiyor tamamdir operasyon basarili diye soleniyodu benimki :)))

haha:))))benimkide 2. aşılama hakkında bilgi veriyodu bana.yani bu tutmayacak 2. hazırlan demek istedi ama hiiçç bozmadım moralimi.

kızlar ben kaçtım Allaha emanet olun...çokta kaynatmayın aklım sizde kalıyo valla

hoşgeldin şekerim aramıza sabır lazım bu işlerde anlıyorum seni emin ol yaş kaç peki bide sorun ne şuan yumurta büyütüyo olmalısın galiba?

yumurtam 2 tane var biri 20 biri 23 cm. 23 cm olan için doktor dikkatli olmak lazım dedi kistleşebilirmiş. görünürde bir sorun yok aslında.35 yaşındayım:) bu akşam iğne yapacağım bakalım.

çok teşekkür ediyorum amin hepimizin.

Son düzenleme:
ankara demek iyiymiş almanyadan geleceksen iyice araştır bence ben bahçeci derim istanbul yani

evet almanyadan gelecem insallah, ama burda bir denicem tabi, olmadi yaza dogru gelirim insallah, hemde gezmis olurum :)
bir tasla iki kus :)
istanbuldaki merkez cok mu ünlü?

ya yumurtalıklarmda rahmmde sorun yok hormon sorunm vardı onlarda ilaçla düzene grdiği halde olmuyobende aşılama olym dicem doktora

hmmm iyice bir arastir canim...esinde bir sorun varmi? yani birde ona baktir istersen. bazende kafada bitiyormus hersey, yani düsünmedimi daha cabuk oluyormus, doktorum bana öyle demisti.

Benim dr um hem yakisikliiiiii hemm catlakkk bide seside guzel alttan muayenelerimde genelde sarki soyler :)))

desene çok şenlikliymiş senin muayeneler bu arada lulumun misafirleri gelecekti lavanta yağı sık yastıklarına demiştim dönmedi bidaha uyudular ve bidaha uynamadılar mı yoksa

kız didemki 6 şubatmış o 3 şubatta olacaksa benimki nasıl 4 şubat olur benim normal tarihim 3ü zaten:26:

hayatım,dildildemle aynı gün aşılama olduk biz.onunda 3 şubatta olacak kabul etti zaten öyle olacağını.sen bizden 1 gün sonra aşılama olduğuna göre,1 gün sonrada adet tarihin olacak.

kız didemki 6 şubatmış o 3 şubatta olacaksa benimki nasıl 4 şubat olur benim normal tarihim 3ü zaten:26:

normalde benimde adet tarihim 5 şubat ama yumurtam erken çatladığı için erken adet olmam gerekiyor.

aman boşver ya ne kisti benimde vardı o kadar yumurtam dr.normal güzel dedi banada hangisi doğru söylüyor bakalım besmele çek yaprken salavat getir bide tam dik açıyla vur göbeğinin azıcık alt solundan vur 30 sn bekle öyle çek iğneyi bana öyle tarif verilmişti hadi hayırlısı canım

istanbulda iki merkez var bahçecinin biri umut tüp bebek merkezi kadıköyde diğeri fulya tüp bebek merkezi şişlide ünlü bunlar başarı oranları gayet güzel hem istanbulu gezersin kocişinle başbaşa da bi tatil olur size

hayatım,dildildemle aynı gün aşılama olduk biz.onunda 3 şubatta olacak kabul etti zaten öyle olacağını.sen bizden 1 gün sonra aşılama olduğuna göre,1 gün sonrada adet tarihin olacak.

hımmmmmmmm anladım o zaman e bekleyelim artık napalım

malesef düşünmeden olmuyokiii eşimde yok sorun

Yok kuzum benim normalde 31 gunde gelince 6 si olur ama yimirtalarimiz benim 20 sinde seninde 21 inde catladilar ya + 14 gun koy ustune benim 3 u senin 4 u oluyor kuzumm

ay devlet bahçelinin iktidar hesabı gibi oldu

:21.inde aşılama son adet tarihi 5 ocak
+14 ne eder 4 şubat o da bebeğin haberinin alınacağı tarih!!

KUTLU OLSUUUUUUUUUUN

evet kocisle gezerim oralari insallah, ama önce olurda hamile hamile giderim insallah istanbula :)
hep birlikte hamis kalalim hadi :) hehehe elimizde ya...

malesef düşünmeden olmuyokiii eşimde yok sorun

evet ne kadarda desem sana insan düsünüyor degilmi...bende ayni, ama ne yapa biliriz ki, hic birsey.
sen birde vitamin D yi kontrol ettir, ve demirini...bana doktorum bunlarin cok önemli oldugunu söylemisti, bu vitaminler olmasa hamile kalmanda zor demisti

bende ayın 17 sinde aşılama yaptırdım aranıza yeni katıldım umarım hayırlı sonuçlar alırız

ben niye liste den ciktim eklemistim daha önce simdi yokum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…