kızz öyle yapma kuzum.onlarada yazık..aman yok ya sigarayla çok alakası yok.onu o kadar takma,herifinide bunaltma canım..
katılıyorum ilaçlar insanı alt üst ediyo yaa.bide özel bi durum özel bi zaman yaşıyoruz yaa dahada alıngan oluyoruz...benimkide öyle bi yerim ağırsa o benden çok hasta olur ...erkek milleti hammaddesi odun olduğundan bir bitki gibi suyunu vitamini verip azcıkta sevip okşayıp cam kenarına kendi haline bırakın
Bende KİZ cocugum olursa DERİN erkek olursa DORUK :))) sizce nasil isimlerim :)
zor zamandan geçiyorz kaldırmak güçleşti artık ne yapıcamı şaşrdım
biz eşimle varya artık yıprandık.stresi yönetmeye çalışıyoruz ne yapalım.sizde öyle yapın başka şeylerle ilgilenin..
ayyy çok özledim be patikli tam 7 ay oldu kardeşimi görmeyeli daha da en az 3 ay göremiycem nerden düştüm ben buralar ya
aaaaaaaaaaaaalllllllllbeeeeeeeen sen nereye kayboldun bakemmm
katılıyorum ilaçlar insanı alt üst ediyo yaa.bide özel bi durum özel bi zaman yaşıyoruz yaa dahada alıngan oluyoruz...benimkide öyle bi yerim ağırsa o benden çok hasta olur ...erkek milleti hammaddesi odun olduğundan bir bitki gibi suyunu vitamini verip azcıkta sevip okşayıp cam kenarına kendi haline bırakın
allah seni güldürdün beni kızzz.süpermiş ben denicemmmmmm...
oyy kıyamam yaarabbim acısını göstermesin sağlıklı ya çok şükür tez zamanda kavuşun inşallah canımmmm
kız kocam geldi bir anda bende neye uğradığımı şaşırdım kapı açılınca bizim tv bozulmuştu onu götürmeye gelmiş şimdi gitti geri döndümmmmmmmmmm
Hep cene hep cene su an araba kullaniyorum birazdan yetiscem size... :))
onlar kolayını bulmuşlar elimde olsa çöle bırakcamkatılıyorum ilaçlar insanı alt üst ediyo yaa.bide özel bi durum özel bi zaman yaşıyoruz yaa dahada alıngan oluyoruz...benimkide öyle bi yerim ağırsa o benden çok hasta olur ...erkek milleti hammaddesi odun olduğundan bir bitki gibi suyunu vitamini verip azcıkta sevip okşayıp cam kenarına kendi haline bırakın
biz eşimle varya artık yıprandık.stresi yönetmeye çalışıyoruz ne yapalım.sizde öyle yapın başka şeylerle ilgilenin..
benimki yeternce baska seylerle ilgileniyo geç saate kdar film izliyo bnde yanında uyuyakalıyorm
allah seni güldürdün beni kızzz.süpermiş ben denicemmmmmm...
amin canım cümlemizihep bu albenden bulaştı banada
şaka bi yanada allah acılarını göstermesin bi an hayatımızda olmadıklarını düşünün .... küserek geçirdiğimiz zamanlarımıza çok acırım
sen bana rabbimin emanetisn der eşim hep ...ne olursa olsun çok sevin
ne bilim adam nefes alsa batıyo bu haplar iğneler iyice sinirimi bozdu ben tek başıma acı çekmeyim onunda burnundan gelsn sonuçta o sigrayı bırakmıyo die bebeğim olmuyor
ay Allah canını almasın yok be anam valla sigarayla alakası yok benim babam denilecek adam günde 3 paket sigara içiyou iki kız olduk bide kürtajı var anamın benim herif sigara içmiyo da noluyo hani bebek??????
onlar kolayını bulmuşlar elimde olsa çöle bırakcam
benimki yeternce baska seylerle ilgileniyo geç saate kdar film izliyo bnde yanında uyuyakalıyorm
ooo daha yeni evli sayılırsınız.bizim gibi 8,5 yıllık evli olsanız ne yapceksiniz.geçer geçer inşallah bebegin olunca üstüne düşer ilgilenir merak etme.hem televizyon izlemesi daha iyi.dışarı çıksa gelmese geç saate kadar daha mı iyi. ne yapcan idare etcen tatlımmm...
ayyyyyyy deli kız aynen valla benim ki de öyle benim bi yerim ağrısa hemen onun da bi yeri ağrır erkekler hep aynı galiba
amin canım cümlemizihep bu albenden bulaştı banada
şaka bi yanada allah acılarını göstermesin bi an hayatımızda olmadıklarını düşünün .... küserek geçirdiğimiz zamanlarımıza çok acırım
sen bana rabbimin emanetisn der eşim hep ...ne olursa olsun çok sevin
ayyy ne güzel demiş kocan.aferin ona.amin allah korusun.allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden canım.
hııı tamam.kocana söyle ögleden sonraları benimsin.... hahahahaha.
dikkat et.bende özledim zaten seni,hadi yetişşşş yetişşşşşş...
tamam söylüycem canım şimdilik raporluyum ama 8 günüm kaldı ondan sonra gündüz yazamıycam anca akşamları girebilirim nete inşallah şu bebiş tutarda bir 10 gün daha çakarım rapor dinlenmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?