Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyy çok özledim be patikli tam 7 ay oldu kardeşimi görmeyeli daha da en az 3 ay göremiycem nerden düştüm ben buralar ya

oyy kıyamam yaa rabbim acısını göstermesin sağlıklı ya çok şükür tez zamanda kavuşun inşallah canımmmm

aaaaaaaaaaaaalllllllllbeeeeeeeen sen nereye kayboldun bakemmm

kız kocam geldi bir anda bende neye uğradığımı şaşırdım kapı açılınca bizim tv bozulmuştu onu götürmeye gelmiş şimdi gitti geri döndümmmmmmmmmm

oyy kıyamam yaa rabbim acısını göstermesin sağlıklı ya çok şükür tez zamanda kavuşun inşallah canımmmm

amin bebeğim amin Allah kavuştursun hepimiz de ailelerine tez zamanda benim ki zor görünüyo en az 2 yıl burdayız daha sonra da ben giderimde kardeşim atanır başka bir ile giderse şaşırmam o da atama bekliyor yavrum hemşire de ablası

Ben geldimmm... arkadaslar trlden giriyorum gecmise bakamicam.. var mi guzel biseyler? Ben ayni sekilde adet agrisindan koyverdim kendimi...

hııı tamam.kocana söyle ögleden sonraları benimsin.... hahahahaha.

tamam söylüycem canım şimdilik raporluyum ama 8 günüm kaldı ondan sonra gündüz yazamıycam anca akşamları girebilirim nete inşallah şu bebiş tutarda bir 10 gün daha çakarım rapor dinlenmeye devam

tamam söylüycem canım şimdilik raporluyum ama 8 günüm kaldı ondan sonra gündüz yazamıycam anca akşamları girebilirim nete inşallah şu bebiş tutarda bir 10 gün daha çakarım rapor dinlenmeye devam

inşallah canım.inşallah tutarda dinlenirsin.kızzz bi aşılama için ne çok izin almışşın.nerde çalışıyon kuzum sen.ohh iyi iyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…