Kuzumm sende durumlar ne bakim? Dr. Ne dedi?
benimkine bırak dedi canım d.ray Allah canını almasın yok be anam valla sigarayla alakası yok benim babam denilecek adam günde 3 paket sigara içiyou iki kız olduk bide kürtajı var anamın benim herif sigara içmiyo da noluyo hani bebek??????
onlar kolayını bulmuşlar elimde olsa çöle bırakcam
ooo daha yeni evli sayılırsınız.bizim gibi 8,5 yıllık evli olsanız ne yapceksiniz.geçer geçer inşallah bebegin olunca üstüne düşer ilgilenir merak etme.hem televizyon izlemesi daha iyi.dışarı çıksa gelmese geç saate kadar daha mı iyi. ne yapcan idare etcen tatlımmm...
napcen meeeccbuuur teli açtım aramış
Ben geldimmm... arkadaslar trlden giriyorum gecmise bakamicam.. var mi guzel biseyler? Ben ayni sekilde adet agrisindan koyverdim kendimi...
Ben geldimmm... arkadaslar trlden giriyorum gecmise bakamicam.. var mi guzel biseyler? Ben ayni sekilde adet agrisindan koyverdim kendimi...
e haydi bekliyoruz tatlım daha senin bebeklerin adını öğrenemedik
inşallah canım.inşallah tutarda dinlenirsin.kızzz bi aşılama için ne çok izin almışşın.nerde çalışıyon kuzum sen.ohh iyi iyi....
tüp bebeke gidiyoz haftaya işşşallah...
kız ne izni iziz istesem verirler mi hiç rapor aldım 10 gün dr.yat dinlen dedi işim çok sitresli dr.a dedim zaten sitresten tutmaz bu dedim o da sağolsun 10 gün rapor verdi bana hem yakışıklı hem merhametli benim dr.um
yok anacım listemize birz daha kişi eklendi meğer tüm türkiye ve kktc aşılama olmuş bu ay listeye bakarsan ama adet ağrıları için daha çok erken annem o nerden çıktı yahu
Yaaa ben beklicem buyuyunce kendileri secsinler isimlerini :)))))))))
Ayyyyy hadi canim guzel haberlerle geliceksin insallah...
hoşgeldin canım geçmiş olsun...
bbaaaakkkkkk baaaaaaaaaaak bana inat yapıyon dimi.gelcem karsa atlıcam şimdi senin doktoruna......
Allah yardimcimiz olsun... ayy ben heray bole 10 gun onceden adet sancilari yasiyorum((
ay didemmmmmmmmm valla ömürsün iyi ozaman bebek diye hitap edersin doğunca onlara hey bebek hişt bebek filan diye konuşmaya başlayınca da kendileri koyarlar adlarını deli kızhakkaten hiç düşünmedin mi?:26:
sen varya sen.......
H.b tatlimm... gelebildim sonunda :))
zormuş oda be didem ben adet olmadan 1 gün önce anlarım ki yarın adet olucam hafif kramplar girer kasıklarıma bide belim ağrır bir gün önceden ertesi güne hazırlıklı giderim işe nolur nolmaz diye o da sağolsun her ay gelir mutlaka hiç aksatmaz kırmızı renginden nefret ettirir beni her ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?