Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben geldimmm... arkadaslar trlden giriyorum gecmise bakamicam.. var mi guzel biseyler? Ben ayni sekilde adet agrisindan koyverdim kendimi...

yok anacım listemize birz daha kişi eklendi meğer tüm türkiye ve kktc aşılama olmuş bu ay listeye bakarsan ama adet ağrıları için daha çok erken annem o nerden çıktı yahu

inşallah canım.inşallah tutarda dinlenirsin.kızzz bi aşılama için ne çok izin almışşın.nerde çalışıyon kuzum sen.ohh iyi iyi....

kız ne izni iziz istesem verirler mi hiç rapor aldım 10 gün dr.yat dinlen dedi işim çok sitresli dr.a dedim zaten sitresten tutmaz bu dedim o da sağolsun 10 gün rapor verdi bana hem yakışıklı hem merhametli benim dr.um

bbaaaakkkkkk baaaaaaaaaaak bana inat yapıyon dimi.gelcem karsa atlıcam şimdi senin doktoruna......

Yaaa ben beklicem buyuyunce kendileri secsinler isimlerini :)))))))))

ay didemmmmmmmmm valla ömürsün iyi ozaman bebek diye hitap edersin doğunca onlara hey bebek hişt bebek filan diye konuşmaya başlayınca da kendileri koyarlar adlarını deli kız hakkaten hiç düşünmedin mi?:26:

Allah yardimcimiz olsun... ayy ben heray bole 10 gun onceden adet sancilari yasiyorum ((

zormuş oda be didem ben adet olmadan 1 gün önce anlarım ki yarın adet olucam hafif kramplar girer kasıklarıma bide belim ağrır bir gün önceden ertesi güne hazırlıklı giderim işe nolur nolmaz diye o da sağolsun her ay gelir mutlaka hiç aksatmaz kırmızı renginden nefret ettirir beni her ay

:)))))) yok kuzum su an tum dukkatim cocuk yapmaya yonelik hele bi yapim sora bakariz :)))

sen varya sen.......

ahahahaa boşver dr.u filan tutarsa zaten adamı bir kaç daha görürüm sonra nerden görücem senin tüp bebekler tutsun da ben sana bolca yakışıklı dr.resmi gönderirim onlara bakarsın hamileliğin boyunca

Tatlim brnimde oyleydi 1 bucuk yil once dusuk oldu o zamandan da agrilarim boyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…