Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama------------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama--------------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede

sophie77 :22 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama-------------beklemede

fatmabay :20 Ocak 2014----------14:30-------------------1.aşılama-------------beklemede

bale18 :21 Ocak 2014-----------15:00------------------- 2.aşılama--------------beklemede

WAIKIKI :19 Ocak 2014-----------10:15------------------1.aşılama---------------beklemede

rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede

kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

ahahahaa boşver dr.u filan tutarsa zaten adamı bir kaç daha görürüm sonra nerden görücem senin tüp bebekler tutsun da ben sana bolca yakışıklı dr.resmi gönderirim onlara bakarsın hamileliğin boyunca

tamam canım.söyle uzun boylu olsun..niye tutarsa ona devam etmicen mi.:26:

Tatlim brnimde oyleydi 1 bucuk yil once dusuk oldu o zamandan da agrilarim boyle...

hadi ya üzüldü bak şimdi neden düştü ki bebeğin hay aksi en daha hiç yaşamadım tatlım yani hiç tutmadı hiç olmadı benim bebeğim ama bu güzel bişey düşüğün bir ayağı içerdedir derler mutlaka gelir arkasından bebek derler inşallah bu sefer tutar da senle kalır bebeğin

tamam canım.söyle uzun boylu olsun..niye tutarsa ona devam etmicen mi.:26:

adam başka bi şehe gidiyo eğitime 6 ay yok benimkinin haberini alıp gidecek yni bidaha göremiycem yakışıklımı güzel bi dr. var ona devam ederim heralde

adam başka bi şehe gidiyo eğitime 6 ay yok benimkinin haberini alıp gidecek yni bidaha göremiycem yakışıklımı güzel bi dr. var ona devam ederim heralde

aaayyyy vallla çatşattın beni ortadan ayrıldım ha..tamam kızım bütün yakuşuklu doktorlar senin olsun.ben yaşlı kadınlarla ve asistanlarla idare ederim artık

alben ne güzel yaptın listeyi.ama ben yokum yaaa

kızcem sen bir adım ilerdesin bizden biz daha acemiyiz listede sen sonuna geldin bu işin hem kıdemlisinde bebeğim senin ki tüp bebiş olucak ve çifter çifter gelicek listeye seni de ekliyim tüp bebiş diye istersen sonra karşısınada HAMİŞŞŞŞŞŞ diye yazarım kimet gibi

yok yok gerek yok.yaptırdıktan sonra yazarın inş.

aaayyyy vallla çatşattın beni ortadan ayrıldım ha..tamam kızım bütün yakuşuklu doktorlar senin olsun.ben yaşlı kadınlarla ve asistanlarla idare ederim artık

kızım asıl onlar biliyo bu işi napıcan güzelini yakışıklısını tecrübe lazım bu işlerde adam hsg çektirmedi kan tahlili bile yaptırmadı bana neye göre aşılama hala bile yok dedim ya sana benim aşılama Allaha havale

yok yok gerek yok.yaptırdıktan sonra yazarın inş.

ay utanmanı severim senin inşallah en kısa zamanda yaptırırsında kurtlursun bu beladan asıl bela sonra başlıycak uykusuz geceler bırak böyle bize yazmayı kendine ayıracak vakit bile bulamıycaksın hele de ikiz olursa gör sen tantanayı o zaman

Yok kuzumm esimin degerleri kotuydu yaa ondan daha rahime tutunamadan dustu. Kimyasal gebelik yane... canim benim hepimiz anne olcas merak etme sen :))

Yok kuzumm esimin degerleri kotuydu yaa ondan daha rahime tutunamadan dustu. Kimyasal gebelik yane... canim benim hepimiz anne olcas merak etme sen :))

canımın içi sende bi sorun varmı peki pko filan yoksa sizinki sadece eşten mi bende pko var eşimde morfoloji eksikliği ben hala inanmıyorum burdaki sonucun doğru çıktığına da bizde iki taraflı yani sorun

tatlım hsgye fazla takılma ya küçükken geçrdigin bir rahatsızlıgın falan yoksa kesin açıktır tüplerin takma kafana adetlerin düzenliyse.bende senin gibi hsg yi takmıştım.korkumdan ertelemiştim ama yaptırdım sonra açık çıktı sonra.

canımın içi sende bi sorun varmı peki pko filan yoksa sizinki sadece eşten mi bende pko var eşimde morfoloji eksikliği ben hala inanmıyorum burdaki sonucun doğru çıktığına da bizde iki taraflı yani sorun

Yok bebem bende hic bisey yok cok sukur sadece esimde :)) kazikladilar valla beni defolu cikti benim ki :)))))))

anladım canım ama ne biliyim aşılama yaptıran herkes hsg çekilmiş ya ondan dedim adetlerim düzenli aslında 28günde bir ama geçen ay 4 gün gecikti hayatımda ilk kez 4 gün gecikti hemen gidip beta verdim inanmazsın benden kan alırlrken alttan ılık ılık bişey hisstetim bu arada kan alırlarken de damarımı patlattılar ay ne canım yandı kan sonucumu beklerken hastanede adet oldum ay gülermisin ağlar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…