Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok arabadayım yok yemek yiycem kız kaçtı işte :))))))))

Yavrucum benim koca hasta butun disari isler bana arabada gecti valla gunun aklimda sizde kaldi her kirmizi isikta bakiyodum size :))))kaldi ac ac dolaniyom sabahtan beri simdide annemdeyim yemek yedim acliktab bayilcaktim birazdan da eve gecicem

hatunlar selam:)sayfalar yine almış başını gitmiş:)
yaa adet ağrısı bende de başladı,adet mi olcam acaba???

hatunlar selam:)sayfalar yine almış başını gitmiş:)
yaa adet ağrısı bende de başladı,adet mi olcam acaba???

yok yahu ne adeti ilaçtandır o ilaçtan daha erken hem en 1 haftan daha va senin inşallah hiç olmazsında yavrucum

canım senin ağrın sanki kemiğin çekiliyor gibimi çok derinden gibi.. benim sol bacağım sanki kopuyor akşam ağrıdan uyuyamadım

biri bıçak saplamış gibi birde 3 gndür sarı akıntm var iç çamaşırm kirlendi günlük ped koydum benimde arada bacağıma vuruyor 12
gün oldu ç.iğnesinin etkisi geçmiş olmalı

Kiziiilar mesaj atarsaniz cepten alirim.slmdilik kimse yok herhalde gidiyorum ben.kayganamlar varya evde boyaci var iki gundur canim cikti valla.sonra konusuruz optum sizi......

bugün benim yaşgünüm ve negüzel bir tesadüftür bugün aşılama oldum:) insallah yaşgünü hediyesi gibi gelir.... arkadaşlar ben aşılamaya sıkışık girdim aranızda var mı acaba aşılamaya sıkışık giren çünkü aşılama sonrası 20 dakika bile yatamadan oraya işemek zorunda kaldım, ayy cok utanç verici:) buarada aşılama yaparken de doktor ultrasyonla baktı ve bana gösterdi spermler, yumurtaya gidiyorlardı çok heyecanlıydı inşallah hayırlı ise tutar:)

biri bıçak saplamış gibi birde 3 gndür sarı akıntm var iç çamaşırm kirlendi günlük ped koydum benimde arada bacağıma vuruyor 12
gün oldu ç.iğnesinin etkisi geçmiş olmalı
benimde sanki kemişğim ağrıyor kaçanın az aşağısından başlıyor yayıylıyor çok fena yaaa Rabbim hayırlara vesile etsin

bir sakıncası olurmu bilmiyorum sıkışık olamının ama bana doktorun yardımcısı aşıalamaya alacakları zaman tuvalet ihtiyacın varsa yap dedi hani sonra orada 1.5 saat yatırdı ondan mı dedi bilmiyorum :26:

ayrıca doğum günün kutlu olsun nice senelere.. seneye yeni yaşına bebişinle girersin inşallah

kızlar ben bugün idrar testi yapayım dedim evde bolca var diye artık çatlama iğnesinin etkisi geçmiştir diye. testi yaptım bi 5 dk falan baktım yoktu birşey çöpe attım işim vardı onları hallettim yemek yedim şimdi aklıma geldi bi baktım çift çizgi olmuş ben çatlama iğnesini yaptıralı bugün 9. gün aşılama olalı 7. gün çatla iğnesinin etkisi hala devam ediyor olabilir mi?? ayyy çokk heyecanlandımm hastaneye gidip kandan baksam mı ki yaa pazar günü bakacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…