Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayrıca doğum günün kutlu olsun nice senelere.. seneye yeni yaşına bebişinle girersin inşallah

teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberler alırız. benim de gecen ay sarı akıntım oldu 3gün sonrada hafifi kan geldi dedim heralde yerleşti çünkü burada okudum, bir bayanında aynısı olmuş sonrada hamile kaldığını öğrenmiş. benim de adetimin üzerinden 1gün geçince sevindim test yapmaya gittim tek çizgiyi görünce üzüldüm içimde ama bir şüphe vardı sonra kan testi yaptırdım sonucu öğrenmeye gitceğim gün adet oldum. herkes de bu durum değişiyor, çok farklı oluyor bünyeye göre sanırım. nasip işte herşeyin hayırlısını versin allah

ayrıca doğum günün kutlu olsun nice senelere.. seneye yeni yaşına bebişinle girersin inşallah

teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberler alırız. benim de gecen ay sarı akıntım oldu 3gün sonrada hafifi kan geldi dedim heralde yerleşti çünkü burada okudum, bir bayanında aynısı olmuş sonrada hamile kaldığını öğrenmiş. benim de adetimin üzerinden 1gün geçince sevindim test yapmaya gittim tek çizgiyi görünce üzüldüm içimde ama bir şüphe vardı sonra kan testi yaptırdım sonucu öğrenmeye gitceğim gün adet oldum. herkes de bu durum değişiyor, çok farklı oluyor bünyeye göre sanırım. nasip işte herşeyin hayırlısını versin allah

canım hayırlı olsun hamilesin sanırım daha yeniyse 1 saat sonrada çift çizgi çıkabiliyormuş inşallah düşündüğümüz gibi olur. en kısa zamanda kan testi yaptır.

canım hayırlı olsun hamilesin sanırım daha yeniyse 1 saat sonrada çift çizgi çıkabiliyormuş inşallah düşündüğümüz gibi olur. en kısa zamanda kan testi yaptır.
ayy bu cümleyi duymak bile ne kadar güzel ama benim kafamda acaba çatlama iğnesinin etkisi olabilir mi diye sorular var inşallah bebiştendir pazara kadar kurar dururum artık :26:

esım henuz test yaptırmadı en son benım rahım fılmım cekıldı sımdı esım test vercek sonra baslıcam Allahın ıznıyle cnm Allah hepımıze kolaylık versın

ayy bu cümleyi duymak bile ne kadar güzel ama benim kafamda acaba çatlama iğnesinin etkisi olabilir mi diye sorular var inşallah bebiştendir pazara kadar kurar dururum artık :26:

hayırlısı olsun canım sen en iyisini düşün ki başına en iyisi gelsin. ben ağustos da çatlama iğnesi vurulduğumda ilk 7 gün, 2 gün arayla kan testi yaptım kanda hamileymişim gibi çıktı ama hergün değer düştü 8. gün değerim 2 sonrada 0 oldu:) yani anlayacağın 7 gün sürdü ben de çatlama iğnesinin etkisi. ama bu da bünyeye göre değişiyor,sende nasıl olur bilemem ama bana sanki hamileymişsin gibi geliyor inşallah düşündüğümüz gibi olur.

sağol canım Allah razı olsun ne güzel konuşuyorsun inşallah öyleyimdir o zaman ben bu testi atmayım yarın yine yapayım koyuluğunu karşılaştırayım

kız nediyosun sen iğneni vurulalı kaçgün oldu say bakalım eğer 10.gün önce vvurulduysan iğnenin etkisi geçmiştir o zaman hemen git acile tahlil ver bakalım ay ölürüm meraktan

esım henuz test yaptırmadı en son benım rahım fılmım cekıldı sımdı esım test vercek sonra baslıcam Allahın ıznıyle cnm Allah hepımıze kolaylık versın

tatlım eşinin sonuçları çok önemli eğer normalse sonuçları aşılama yaptırın hemen vakit kaybetmeyin

şekercim öncelikle doğum günün kutlu olsun inşallah bidahaki yaşına kucağında bebeişinle girersin aşılamada hayırlı olsun saat tarih ve kaçıncı aşılaman olduğunu yaz bidefada listeye ekleyim seni de istersen

bakallım cnm oncesınde ilac tedavısı yapılmıyor mu ben öle bılıyordum

tatlım önce klomen veriliyo 1-2 ay klomenle tedavi sonra 1-2 ay klomen + çatlatma iğnesi sonra aşılama ama bence vücuduna boşuna hormon ilacı alıp durma ben klomeni kullandım de doktoruna ilk aşamayı es geç çatlatma iğnesini de istersem vuruldum de istersen dene sen bilirsin ama bence vakit kaybı gibi direk aşlama yaptır bence tabi eşinin sonuçalrı iyiyse

sevgili arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese evlat nasip etsin diliyorum. bende 38 yaşındayım geçen sene hamile kaldım ama 2 ay içinde düşük yaptım. şimdi 3 aydır tekrar deniyoruz. hızlandırmak için aşılanmayı düşünüyorum. aşılanma konusunda istanbul'da deneyimli ve memnun kalan kimler var? ve ücret nedir? teşekkürler.

anladım cnm ay sabırsızlanıyorum merak edıyorum nasıl olucak acaba

kızlar napıyonuz bakemmmmmm? bakın hele benim kasıklarım ağrıyo ama adet sancısı gibi değilde sanki hani yumurtladığın zaman akıntın olacağı zaman ağrı olur ya hafiften öle bir ağrı işte bugün aşılamanın 4.günü leeeeeeeeeeeen yeni mi çatlıyo bu salaklar acep ?

bide dün gece bi rüya gördüm ama yarım yamalak hatırlıyorum rüyamda oğlumun adını yiğit ali koyucam diyorum biri de bana yiğit ali muhammed koy diyor ama kim olduğunu bilmiyorum hayret ya bu isimleri hiç aklımadan bile geçirmemiştim hayır olsun inşallah

merhaba arkadaşım amin diyorum bende sana sağol güzel dileklerin için ben istanbulda değilim ve orda yaptırmadım bir üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamamı ücret ödemedim sadece çatlatma iğnesine para verdim ama senin yaş ilerlemiş neden tüpe geçmiyosun direk sonra o şansını kaybedebilirsin tatlım:26::26::26::26:

ay ne guzel bı ruya hayır olsun ıns. cnm ya cok yakısıklı bı oglun olsun ıns.

ay ne guzel bı ruya hayır olsun ıns. cnm ya cok yakısıklı bı oglun olsun ıns.

inşallah canım ama değişik bişey yani yiğit ali ne alaka hiç duymadım bile yiğit ali muhammed uzun bir isim ama tek olsun da oğlum koyayım napıyım muhammed çok güzel ali çok güzel de yiğit ne bileyim ya :26::26::26::26:

teşekkür ederim canım ben temmuzdan bu yana tedavi görüyorum. klomeni ve çatlama iğnesini 2 ay kullandım kocamanda yumoşlarım ve kistlerim oluştu ama benim şansızlığım yumurtamın çatlaması hafta sonuna denk geldiği için aşılama yapamadı doktor bu ay da klomeni 3. kullanışım ve ilk aşılama oluşum hayırlısı her şeyden. her zaman diyorum allahım hayırlıysa versin hayırsız ise nasip etmesin. 24 ocak 2014 de saat 11.30 da aşılama oldum 3 klomen 3çatlama iğnesi ve 1 aşılama yani ilk aşılamam... inşallah tuttururuz bu ay:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…