Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız nediyosun sen iğneni vurulalı kaçgün oldu say bakalım eğer 10.gün önce vvurulduysan iğnenin etkisi geçmiştir o zaman hemen git acile tahlil ver bakalım ay ölürüm meraktan
dedim yaa bugün iğneyi vurulaı tam 9. günü canım

sabah gıt kan testı yap hemen.. ayyy sabah ta olmaz sımdı.. tatlım hadı ınşallah hamılesındır
böyle gaza getirmeyin şimdi giderim bak yarın gitmem herhalde yaaa pazar kendim nöbetçiyim o zaman bakarım ama bilmiyorum bu merakla bugün evde durabilirsem iyi kocamda evde değil işte tek başıma gidemem ki korkarım

benimde sanki kemişğim ağrıyor kaçanın az aşağısından başlıyor yayıylıyor çok fena yaaa Rabbim hayırlara vesile etsin

canım 8 ile 10 gün arası deniyor ç.iğnesinin etkisi ama inş hamişsndir sen kan ver canım sonuç yaz bide erken gebelik mi yaptın ayy inş bebiş vardr heyecanlandm

beklemek çok zormuş rabbim sen yar ve yardımcımız ol... yalnızlık çok zor tabiki rabbime şükürlr olsun ama yüce mevlam hiç birimizin evini çocuksuz (hayırlı) bırakmasınnnn... bu akşam çok efkarlıyım galiba ((

cycas inşallah güzel haberler verirsin bize canımm..

Son düzenleme:
dedim yaa bugün iğneyi vurulaı tam 9. günü canım

aşkitom en iyisi pazarı bekle tamam mı pazar nöbetçiyim diyosun hastanede çalışıyosun o zaman dua et pazara kadar inşallah hamiş yazıcam listeye senin için

haklısın bitanem ama bu da imtihanımız bizim unutmayalım bu 15 günlük bekleme inşallah 15 yıllık günahımızı alsın götürsün hayırla bebeklerimiz versin rabbim hepimize

canım 8 ile 10 gün arası deniyor ç.iğnesinin etkisi ama inş hamişsndir sen kan ver canım sonuç yaz bide erken gebelik mi yaptın ayy inş bebiş vardr heyecanlandm

luluuuuuuuuuum bebeğim okudun mu rüyamı ya ne tuhaf dimi bide kasıklarım ağrıyo akıntım da oldu azıcık beyaz beyaz

kızlar kuaföre gittim kaşımı aldırdm saçımı kestirdm fönlettim makyaj yaptım eşime de parfüm sipariş ettim takıldm biraz şimdi daha iyi hissediyorm

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama------------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama--------------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede

sophie77 :22 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama-------------beklemede

fatmabay :20 Ocak 2014----------14:30-------------------1.aşılama--------------beklemede

bale18 :21 Ocak 2014-----------15:00------------------- 2.aşılama---------------beklemede

WAIKIKI :19 Ocak 2014-----------10:15------------------1.aşılama---------------beklemede

rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00------------------1.aşılama----------------beklemede

taltua :24 Ocak 2014-----------11:30------------------1.aşılama----------------beklemede

kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

haklısın bitanem ama bu da imtihanımız bizim unutmayalım bu 15 günlük bekleme inşallah 15 yıllık günahımızı alsın götürsün hayırla bebeklerimiz versin rabbim hepimize

amin canım bazen oluyor böyle rabbim inşallah böyle bişeyle imtihan etmez şuan başım çatlıyoo biraz üzüldüm galiba bugün komşuya gitmiştik orda 2 aylık hamile bi bayan vardı kesinlikle kıskançlık falan değil sadece imreniyorsun her ne kadarda üzülmemeye çalışsan da olmuyor malesef ( ama rabbime iman ediyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlar bize de nasip edecek..

yarın yada pazar günü yapacağım canım sizlere haber veririm yok erken gebelik testi değil ama hastanede kullandığımızdan belki eczanede satılanlardan daha iyi olabilir

ne zaman rüya gördn kız uyudun mu ki ama yiğit ali çok güzlmiş

kızcem yok dün gece gördüm de söylemeyi unuttum hayal meyal aklımda kalan bu tek şey yani yiğit ali muhammed o ne kadar uzun isim dimi ya ????:26::26::26::26: ama olsun tek de sağlıklı bir erkek bebek koyarım tabi yiğit yerine yusuf koysam kayınpederimin adı olmazmı acep? hahahahahah oldu da adı kaldı dimi ama? bu arada hazır bu kadar süslenmişsin artık bugün çalışın ödevlerinizi oky?

sağol canım inşallah umarım hayal kırıklığına uğramam gerçi ben hep tutmayacağı yönünde hayaller kuruyordum bugün o çizgi heyecanlandırdı beni
Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah

yarın yada pazar günü yapacağım canım sizlere haber veririm yok erken gebelik testi değil ama hastanede kullandığımızdan belki eczanede satılanlardan daha iyi olabilir

tatlım pazar günü sen kan ver beta bak yani hastanede nasılsa elinin altında bebeğim hadi bakalım heyecanla haber beklerim valla senden

tatlım pazar günü sen kan ver beta bak yani hastanede nasılsa elinin altında bebeğim hadi bakalım heyecanla haber beklerim valla senden
bakmam mı hatta garanti olsun diye 2 kez bakarım
ama çıkan sonuç kaç olmalı ki tamam olmuş diye sevineyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…