dedim yaa bugün iğneyi vurulaı tam 9. günü canımkız nediyosun sen iğneni vurulalı kaçgün oldu say bakalım eğer 10.gün önce vvurulduysan iğnenin etkisi geçmiştir o zaman hemen git acile tahlil ver bakalımay ölürüm meraktan
dedim yaa bugün iğneyi vurulaı tam 9. günü canım
böyle gaza getirmeyin şimdi giderim bak yarın gitmem herhalde yaaa pazar kendim nöbetçiyim o zaman bakarım ama bilmiyorum bu merakla bugün evde durabilirsem iyi kocamda evde değil işte tek başıma gidemem ki korkarımsabah gıt kan testı yap hemen.. ayyy sabah ta olmaz sımdı.. tatlım hadı ınşallah hamılesındır
inaşllah canım inşallah hepimizin aşılaması hayırlısı ile tutarsabah gıt kan testı yap hemen.. ayyy sabah ta olmaz sımdı.. tatlım hadı ınşallah hamılesındır
yok yahu ne adeti ilaçtandır o ilaçtan daha erken hem en 1 haftan daha va senin inşallah hiç olmazsında yavrucum
benimde sanki kemişğim ağrıyor kaçanın az aşağısından başlıyor yayıylıyor çok fena yaaa Rabbim hayırlara vesile etsin
kızlar ben bugün idrar testi yapayım dedim evde bolca var diye artık çatlama iğnesinin etkisi geçmiştir diye. testi yaptım bi 5 dk falan baktım yoktu birşey çöpe attım işim vardı onları hallettim yemek yedim şimdi aklıma geldi bi baktım çift çizgi olmuş ben çatlama iğnesini yaptıralı bugün 9. gün aşılama olalı 7. gün çatla iğnesinin etkisi hala devam ediyor olabilir mi?? ayyy çokk heyecanlandımm hastaneye gidip kandan baksam mı ki yaa pazar günü bakacaktım
dedim yaa bugün iğneyi vurulaı tam 9. günü canım
beklemek çok zormuş rabbim sen yar ve yardımcımız ol... yalnızlık çok zor tabiki rabbime şükürlr olsun ama yüce mevlam hiç birimizin evini çocuksuz (hayırlı) bırakmasınnnn... bu akşam çok efkarlıyım galiba((
cycas inşallah güzel haberler verirsin bize canımm..
canım 8 ile 10 gün arası deniyor ç.iğnesinin etkisi ama inş hamişsndir sen kan ver canım sonuç yaz bide erken gebelik mi yaptın ayy inş bebiş vardr heyecanlandm
luluuuuuuuuuum bebeğim okudun mu rüyamı ya ne tuhaf dimi bide kasıklarım ağrıyo akıntım da oldu azıcık beyaz beyaz
haklısın bitanem ama bu da imtihanımız bizim unutmayalım bu 15 günlük bekleme inşallah 15 yıllık günahımızı alsın götürsün hayırla bebeklerimiz versin rabbim hepimize
yarın yada pazar günü yapacağım canım sizlere haber veririm yok erken gebelik testi değil ama hastanede kullandığımızdan belki eczanede satılanlardan daha iyi olabilircanım 8 ile 10 gün arası deniyor ç.iğnesinin etkisi ama inş hamişsndir sen kan ver canım sonuç yaz bide erken gebelik mi yaptın ayy inş bebiş vardr heyecanlandm
ne zaman rüya gördn kız uyudun mu kiama yiğit ali çok güzlmiş
sağol canım inşallah umarım hayal kırıklığına uğramam gerçi ben hep tutmayacağı yönünde hayaller kuruyordum bugün o çizgi heyecanlandırdı benibeklemek çok zormuş rabbim sen yar ve yardımcımız ol... yalnızlık çok zor tabiki rabbime şükürlr olsun ama yüce mevlam hiç birimizin evini çocuksuz (hayırlı) bırakmasınnnn... bu akşam çok efkarlıyım galiba((
cycas inşallah güzel haberler verirsin bize canımm..
yarın yada pazar günü yapacağım canım sizlere haber veririm yok erken gebelik testi değil ama hastanede kullandığımızdan belki eczanede satılanlardan daha iyi olabilir
ayyy çok heyecanlı cycasaşkitom en iyisi pazarı bekle tamam mı pazar nöbetçiyim diyosun hastanede çalışıyosun o zaman dua et pazara kadar inşallah hamiş yazıcam listeye senin için
bakmam mı hatta garanti olsun diye 2 kez bakarımtatlım pazar günü sen kan ver beta bak yani hastanede nasılsa elinin altında bebeğim hadi bakalım heyecanla haber beklerim valla senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?