Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım anlıyorum seni ben hamile görünce hiç imrenmedim bugüne kadar hatta bana çok iğrenç bile gelmiştir kocaman göbekli kadınlar(bu arada ben şişkoyum göbeğim var ha )bende ne zaman bir anneyle bebeğini böyle sarmaş dolaş görsem imrenirim sabır biraz daha sabır bunun adı imtihan rabbim büyük kahrıda güzel lütfuda bize lütuf etsin versin en kısa zamanda bebeklerimizi annelerinin mis koynuna sakın üzülme gülücez biz gülmek için burda toplandık ağlamak yasak bu formda dua var neşe var sabır var dostluk var paylaşıcaz azaltıcaz dertlerimizi oky tatlım?

yarın yada pazar günü yapacağım canım sizlere haber veririm yok erken gebelik testi değil ama hastanede kullandığımızdan belki eczanede satılanlardan daha iyi olabilir
kız pazara kdar beklenir mi hiç sabah yap biz çatlarz yoksa

çok uzun canım erkek olcak belli oldu..yusuf güzel ama k.pederin iim işi karışk biri kötü deil de itici bi kelime konuşsa yavruya adam yanlş anlar

ayyy çok heyecanlı cycas yuppiii

inşallah kuzum ya yemin ederim çok mutlu olurum ama yine de bekle nolur sonra hayal kırıklığı yaşama üzülmeni istemem hiç çok heveslenip hevesin kursağında kalmasın şimdilik normal hayatına devam et tamammı betada görelim pazar günü hep beraber kutlayalım burda şekercim oky?

bakmam mı hatta garanti olsun diye 2 kez bakarım
ama çıkan sonuç kaç olmalı ki tamam olmuş diye sevineyim :26:

en düşük 5-50 arası çıkmalı sonucun sonra 2 gün sonra yani tekrr bakıyosun o ilk çıkan değerin 2 katı çıkarsa herşey yolunda demektir hemen dr.a gidiyosun

inşallah canımmm .. bu arada dün gece rüyamda bi kadınla bebek gördüm ben tam bebeği sevecekken kadın tepki gösteriyo çok üzüldüm rüyamda gıcık kadın bırakmadıki seveyi azcık :)))) rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..

ya onalrın adetiymiş oğlan çocuğunun oğlu olursa babanın adı konurmuş bende yusuf kayra koyarım diyodum ama şimdi rüyadan sonra olursa ne yapıcamı bilemedim yusuf ali muhammed olsun bari napıyım?

hayır olur inşallah kendininkini seveceksin diyelim öyle çıksın rüyan

ya onalrın adetiymiş oğlan çocuğunun oğlu olursa babanın adı konurmuş bende yusuf kayra koyarım diyodum ama şimdi rüyadan sonra olursa ne yapıcamı bilemedim yusuf ali muhammed olsun bari napıyım?

çok üstüne düşme önümüzde düşüncek vakit bol hem muhammed ismi ağır gelir ,birde her rüyaya takılmayalm ben adamın aldattığını görüyorm onun için bosanaym mı ?illa koyman istenirse tekrar görürsn

ayy güldürdün beni:))) kız 3 isim çok uzun olmaz mı?benim oğlum olursa Ali Yiğit,Ali Efe yada Ali Güven olacak:)

tamam canım inşallah pazar günü burada kutlama yaparız

bence eğer illla 3 isim koyacaksın biri yeni isimlerden olsun ilerde çocuğun ismini sevmez üzülürse sanırım bu bizim vebalim oluyor diye biliyorum hem belki iki tane oğlan gelecek yada 3 isimm 3 tane miii yoksaaaaaaa

kızlar kuaföre gittim kaşımı aldırdm saçımı kestirdm fönlettim makyaj yaptım eşime de parfüm sipariş ettim takıldm biraz şimdi daha iyi hissediyorm

oooo ne güzel kendini iyi hissediyosundur,iyi yapmışsın canım...arada yapmak lazım ya.

inşallah canım.benim arkadaşlarım ikinciyi bile büyüttü.yaa bide beni düşün.kimse baya artık bebek varmı diye sormaya tenezzül bile etmiyor:2:

bence eğer illla 3 isim koyacaksın biri yeni isimlerden olsun ilerde çocuğun ismini sevmez üzülürse sanırım bu bizim vebalim oluyor diye biliyorum hem belki iki tane oğlan gelecek yada 3 isimm 3 tane miii yoksaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaa daha neler kız zaten 95 kiloyum bide üçüz ümit usta gibi olurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…