- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
merhaba arkadaşım amin diyorum bende sana sağol güzel dileklerin için ben istanbulda değilim ve orda yaptırmadım bir üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamamı ücret ödemedim sadece çatlatma iğnesine para verdim ama senin yaş ilerlemiş neden tüpe geçmiyosun direk sonra o şansını kaybedebilirsin tatlım:26::26::26::26:[/QUOT
tüp çok pahalı ve garantisi yok...aşılama ile başlayıp devam etmek düşüncesindeyim. eşimde bende de herşey normal...herşey Allah'tan...60 yaşında anne olan var :)) bana doğru dr ve aşılama adresleri lazım şimdi
amin canım bazen oluyor böyle rabbim inşallah böyle bişeyle imtihan etmez şuan başım çatlıyoo biraz üzüldüm galiba bugün komşuya gitmiştik orda 2 aylık hamile bi bayan vardı kesinlikle kıskançlık falan değil sadece imreniyorsun her ne kadarda üzülmemeye çalışsan da olmuyor malesef( ama rabbime iman ediyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlar bize de nasip edecek..
ilk aşılamam önümüzdeki hafta içinde olucak cnm ama aşılaması yapılan arkadaşlar sana bilgi verebilir.
kız pazara kdar beklenir mi hiç sabah yap biz çatlarz yoksayarın yada pazar günü yapacağım canım sizlere haber veririm yok erken gebelik testi değil ama hastanede kullandığımızdan belki eczanede satılanlardan daha iyi olabilir
kızcem yok dün gece gördüm de söylemeyi unuttum hayal meyal aklımda kalan bu tek şey yani yiğit ali muhammed o ne kadar uzun isim dimi ya ????:26::26::26::26: ama olsun tek de sağlıklı bir erkek bebekkoyarım tabi yiğit yerine yusuf koysam kayınpederimin adı olmazmı acep? hahahahahah oldu da adı kaldı dimi ama? bu arada hazır bu kadar süslenmişsin artık bugün çalışın ödevlerinizi oky?
merhaba arkadaşım amin diyorum bende sana sağol güzel dileklerin için ben istanbulda değilim ve orda yaptırmadım bir üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamamı ücret ödemedim sadece çatlatma iğnesine para verdim ama senin yaş ilerlemiş neden tüpe geçmiyosun direk sonra o şansını kaybedebilirsin tatlım:26::26::26::26:[/QUOT
tüp çok pahalı ve garantisi yok...aşılama ile başlayıp devam etmek düşüncesindeyim. eşimde bende de herşey normal...herşey Allah'tan...60 yaşında anne olan var :)) bana doğru dr ve aşılama adresleri lazım şimdi
tatlım sen bilirisin daha pahalı ama daha makul bir yol tüp bebek çünkü aşılamada oran 10 kadından 3 ü sen bir araştırma hastanesine git belki de rapor verirler size ben karsta yaşıyorum onun için uygun bir adres veremem sana ama emin ol o 60 yaşında dediklerin daha öncede defalarca çocuk doğurmuş olanlardır
ayyy çok heyecanlı cycasyuppiii
bakmam mı hatta garanti olsun diye 2 kez bakarım
ama çıkan sonuç kaç olmalı ki tamam olmuş diye sevineyim :26:
evet canım anlıyorum seni ben hamile görünce hiç imrenmedim bugüne kadar hatta bana çok iğrenç bile gelmiştir kocaman göbekli kadınlar(bu arada ben şişkoyum göbeğim var ha)bende ne zaman bir anneyle bebeğini böyle sarmaş dolaş görsem imrenirim sabır biraz daha sabır bunun adı imtihan rabbim büyük kahrıda güzel lütfuda bize lütuf etsin versin en kısa zamanda bebeklerimizi annelerinin mis koynuna sakın üzülme gülücez biz gülmek için burda toplandık ağlamak yasak bu formda dua var neşe var sabır var dostluk var paylaşıcaz azaltıcaz dertlerimizi oky tatlım?
kız pazara kdar beklenir mi hiç sabah yap biz çatlarz yoksa
çok uzun canım erkek olcak belli oldu..yusuf güzel ama k.pederin iim işi karışk biri kötü deil de itici bi kelime konuşsa yavruya adam yanlş anlar
inşallah canımmm .. bu arada dün gece rüyamda bi kadınla bebek gördüm ben tam bebeği sevecekken kadın tepki gösteriyo çok üzüldüm rüyamda gıcık kadın bırakmadıki seveyi azcık :)))) rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
ya onalrın adetiymiş oğlan çocuğunun oğlu olursa babanın adı konurmuş bende yusuf kayra koyarım diyodum ama şimdi rüyadan sonra olursa ne yapıcamı bilemedim yusuf ali muhammed olsun bari napıyım?
hayır olur inşallah kendininkini seveceksin diyelim öyle çıksın rüyan
ya onalrın adetiymiş oğlan çocuğunun oğlu olursa babanın adı konurmuş bende yusuf kayra koyarım diyodum ama şimdi rüyadan sonra olursa ne yapıcamı bilemedim yusuf ali muhammed olsun bari napıyım?
tamam canım inşallah pazar günü burada kutlama yaparızinşallah kuzum ya yemin ederim çok mutlu olurum ama yine de bekle nolur sonra hayal kırıklığı yaşama üzülmeni istemem hiç çok heveslenip hevesin kursağında kalmasın şimdilik normal hayatına devam et tamammı betada görelim pazar günü hep beraber kutlayalım burda şekercim oky?
bence eğer illla 3 isim koyacaksın biri yeni isimlerden olsun ilerde çocuğun ismini sevmez üzülürse sanırım bu bizim vebalim oluyor diye biliyorum hem belki iki tane oğlan gelecek yada 3 isimm 3 tane miii yoksaaaaaaaya onalrın adetiymiş oğlan çocuğunun oğlu olursa babanın adı konurmuş bende yusuf kayra koyarım diyodum ama şimdi rüyadan sonra olursa ne yapıcamı bilemedim yusuf ali muhammed olsun bari napıyım?
kızlar kuaföre gittim kaşımı aldırdm saçımı kestirdm fönlettim makyaj yaptım eşime de parfüm sipariş ettim takıldm biraz şimdi daha iyi hissediyorm
amin canım bazen oluyor böyle rabbim inşallah böyle bişeyle imtihan etmez şuan başım çatlıyoo biraz üzüldüm galiba bugün komşuya gitmiştik orda 2 aylık hamile bi bayan vardı kesinlikle kıskançlık falan değil sadece imreniyorsun her ne kadarda üzülmemeye çalışsan da olmuyor malesef( ama rabbime iman ediyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlar bize de nasip edecek..
yarın yada pazar günü yapacağım canım sizlere haber veririm yok erken gebelik testi değil ama hastanede kullandığımızdan belki eczanede satılanlardan daha iyi olabilir
bence eğer illla 3 isim koyacaksın biri yeni isimlerden olsun ilerde çocuğun ismini sevmez üzülürse sanırım bu bizim vebalim oluyor diye biliyorum hem belki iki tane oğlan gelecek yada 3 isimm 3 tane miii yoksaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?