Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kız ne biliyim ilk defa bebekle ilgili bir rüya gördüm ya etkilendim ellamm

kuşum ne yapıyosunnnnn...

napıyım bebeğim yalan dünyayı izliyorum bide aşağı komşumun iki tane p.çi var onları dinliyorum evlerinde çocuk değil hayvan var sanki olmaz böyle bişey ama adam elinde tüfekle çıktı geçen gün apartmana deli yani sesimizi çıkaramıyoruz

ayy güldürdün beni:))) kız 3 isim çok uzun olmaz mı?benim oğlum olursa Ali Yiğit,Ali Efe yada Ali Güven olacak:)

güzelmiş seninkiler valla banada çok uzun geldi de rüyada görülen isim konulmazsa çocuk eksik doğar derlermiş büyükler korktum valla olursa koyayım en iyisi

ayyyy manyak ya.boşver bulaşma sakın.bende medceziri seyredicem,yeni bölüm başlasın...

selam kızlar , albencim ateşini ölçtünmü kaç oluyo merak ettim bazen benim de ateş basıyo belim filan ağrıdı bugün ne bileyim ya uykumda çok var bu progestandanmı acaba, bu arada bugün test yapmaya gittim progesteron testi için doktoor istemişti.sendende istedimi?

ayyyy manyak ya.boşver bulaşma sakın.bende medceziri seyredicem,yeni bölüm başlasın...

kız rüyamı duydun mu parsenim dün gece görmüştüm ama unuttum size yazmayı az önce yazdım oğlum olursa adını yiğit ali koyucam diyorum biri ama kim bilmiyorum bana yiğit ali muhammed koy diyor çok uzun yaaaaaaaa :18::18::18:

istedi aslında ama benim dr.değil başka bi dr.söylemişti ben gitmedim çünkü progesteron ilacı da vermedi bana dr.um benimki Allaha emanet canım benim ateş ölçer de yok evde ölçmedim valla şimdi daha iyiyim ama şimdide yumurtluyomuşum gibi kasık ağrım var hafifte akıntım var geç düştü jeton galiba???

parsencim dildidem geldi canım şu an okuyor kızzzzzzzzzzz didemcim ne yaptın kocişin nasıl oldu şekerim

kızzz hadi ya.yok okumamıştım hayatım ya.aşkım ondan kolay ne var birini göbek adını koyarsın.diger ikisini koyarsın.

kızzz hadi ya.yok okumamıştım hayatım ya.aşkım ondan kolay ne var birini göbek adını koyarsın.diger ikisini koyarsın.

yiğit ali muhammed sanki arap şeyhi gibi oldu büyünce de diyanet işleri başkanı filan olsun oldu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…