aaaaaaaaaaaaaa daha neler kız zaten 95 kiloyum bide üçüzümit usta gibi olurum heralde
çok üstüne düşme önümüzde düşüncek vakit bol hem muhammed ismi ağır gelir ,birde her rüyaya takılmayalm ben adamın aldattığını görüyorm onun için bosanaym mı ?illa koyman istenirse tekrar görürsn
yok kız öyle düşünme hayırlısı diyelimaaaaaaaaaaaaaa daha neler kız zaten 95 kiloyum bide üçüzümit usta gibi olurum heralde
kuşum ne yapıyosunnnnn...
hadi bakalım iyi haber alalım ARTIK ya...
ayyyyy canım ağzından bal damlıyor valla sevdim seniii albennn
ayy güldürdün beni:))) kız 3 isim çok uzun olmaz mı?benim oğlum olursa Ali Yiğit,Ali Efe yada Ali Güven olacak:)
napıyım bebeğim yalan dünyayı izliyorum bide aşağı komşumun iki tane p.çi var onları dinliyorum evlerinde çocuk değil hayvan var sanki olmaz böyle bişey ama adam elinde tüfekle çıktı geçen gün apartmana deli yani sesimizi çıkaramıyoruz
didem nerde ya hala arabamı kullanıyor acep
onun kocişi hasta yazık ya yemek yapıcam filan diyodu aşkitom
ayyyy manyak ya.boşver bulaşma sakın.bende medceziri seyredicem,yeni bölüm başlasın...
selam kızlar , albencim ateşini ölçtünmü kaç oluyo merak ettim bazen benim de ateş basıyo belim filan ağrıdı bugün ne bileyim ya uykumda çok var bu progestandanmı acaba, bu arada bugün test yapmaya gittim progesteron testi için doktoor istemişti.sendende istedimi?
didem nerde ya hala arabamı kullanıyor acep
kız rüyamı duydun mu parsenim dün gece görmüştüm ama unuttum size yazmayı az önce yazdım oğlum olursa adını yiğit ali koyucam diyorum biri ama kim bilmiyorum bana yiğit ali muhammed koy diyor çok uzun yaaaaaaaa :18::18::18:
Aaaaaa hic utanma yok bide dalga geciyo :)))))))) kuzummm cok agrim var yatiyorum(
onun kocişi hasta yazık ya yemek yapıcam filan diyodu aşkitom
kızzz hadi ya.yok okumamıştım hayatım ya.aşkım ondan kolay ne var birini göbek adını koyarsın.diger ikisini koyarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?