parsencim dildidem geldi canım şu an okuyor kızzzzzzzzzzz didemcim ne yaptın kocişin nasıl oldu şekerim
böyle diyecegini tahmin etmiştim askısı....kızma yaaaaa
Ben ondan daha cok hastayim kuzummmm yemek te yapmadim disardan cagirdi benim garip :))))
alben varya bunların ikiside hasta.gel gidelimde şunlara bir çorba yapalım...
yiğit ali muhammed sanki arap şeyhi gibi oldu büyünce de diyanet işleri başkanı filan olsun oldu olacak
O domuza dondu canum omrumu yediii omrumuuuu :)))))))
alben varya bunların ikiside hasta.gel gidelimde şunlara bir çorba yapalım...
ayyyyy kıyamam kuzum ya bu kadar erken adet belirtisi olur mu ya her ay çekiyosun sen bunu peki adet olunca geçiyomu?yoksa adetli günlerin de mi böyle sancılı geçiyo ben de kasık ağrısı başladı ama iğne batar gibi aynı yumurtladığımda yaşadıım sancı yani yeni uyandı benimkiler anca çatladı ellam
ay yapalım da kıbrısa nerden göndereyim annem ya keşke aynı şehirde olaydık buluşur dertleşirdik kız yüzyüze ne güzel olurdu?
alla alla nie öyle dedin kuzum şimdi kızzz.
ayyy evet ya sizinle sabaha kadar oturudum ben.yer içer sohbet ederdik ne güzel olurdu.
Canim benim saatlerdir kocaya ters davraniyirum en sonda nefes aliyosun ya ondan bile picaklamak istiyorum seni dedim :)))))))) adet gerginligim bile basladi..
Tatile kibrisa gelin o zamann hep beraber superrrr :))))))))
bir tane minoset iç iyi gelir,hamileysen de bişey olmaz...
Cok sik hastalaniyo ona bakicam die paraliyorum kendi mi :))))))
ben çok istiyorum zaten kıbrısa gelmeyi.inşallahhh bir gün gelecemmm..
Tatile kibrisa gelin o zamann hep beraber superrrr :))))))))
Kacsin kurtulsun ben niye ilac alayim :))))))))))))
eeeeeeeee seninde heray 12 günün sancılı geçiyomuş kuzum haksızlık etme şimdi adama hastaymış netsin?
çok uzak be annem ben ermenistan sınırındayım nerden geliyim hem hamile hamile çekilmez o sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?