Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hani kadin dayanismasiiiii?:)))))) anasi hasta ediyor ben iyilestiriyorum son 3 defadi o hastayken gidiyo koynuna sokuluyorr aaa ama bende insanim :))))))) bana busyler oluyo simdide kaynanayi picaklamak istedim birden :))))

tatlım ben seni tutyorum.gönder anasına iyileşsin gelsin aaaaa ama bunlarla mı ugraşçaz beya...

oda iyimiş.at kız evden adamı.bende atacamda misafir var sesimi çıkaramıyorum..

Her ay adet oncesi canta hazirlayip eline veriyorum garibim ilk zamanlar gidiyordu sonra ariyodum sen nasil adamsin beni birakip gittin die adam geri geliyirdu. Ama artik alisti bana adet mi oluyosun diyor bide dalga geciyor :)))))

Her ay adet oncesi canta hazirlayip eline veriyorum garibim ilk zamanlar gidiyordu sonra ariyodum sen nasil adamsin beni birakip gittin die adam geri geliyirdu. Ama artik alisti bana adet mi oluyosun diyor bide dalga geciyor :)))))

evet ya benim kocam da başımda bekliyor sancı geçene kadar.ne yapacaklarını bilemiyorlar.allah seniiiii kızım sen adamla dalgamı geçiyon ya...o da gidiyomuş bak ya fıkra gibisiniz canım ha..

Hemde ikizzz haklisin bebem otur oturdugun yerde :))))))

ne ikizi kız üçüz üçüz zaten o kiloyla uçağa filan almazlar beni allah canını almasın çok mu anneci senin ki ben uzaktayım yoksa benim kide çıkmazdı anasının şeyinden koltuğundan demek istemiştim

eeee geri girsin o zaman:26:

yemin ederim imkan olsa girerdi tapıyo anasına benim ki uzakta olduğumuza mı sevineyim karstayım ona mı üzüleyim ne edeyim bilemedim şu an tek isteğim hamiş olmak başkada bi derdim yok valla

yemin ederim imkan olsa girerdi tapıyo anasına benim ki uzakta olduğumuza mı sevineyim karstayım ona mı üzüleyim ne edeyim bilemedim şu an tek isteğim hamiş olmak başkada bi derdim yok valla

siz niye karstasınız.eşin ne iş yapıyor tatlım..inş.hamişsindir

canım ben tıbbi sekreterim,ama çalışmıyorum.evdeyimm..

inan iyi yapıyosun iki lokma ekmek değilmi şu hayatta onu da huzula yiyemedikten sonra ne anlamı varki yaşamanın ben çok bunaldım valla nerden atandım bu kuruma ya istifa da edemiyorum memur oldun istifa edilir mi diye baskı yapıyor herkes

oda dogru ya.kurum degiştirme yapamıyosun dimi.olsun ya biz bebiş için ugraşıyoruz diye çalışamıyorum.ama olmazsa bende başlıcam ne yapıyım evde otur kafayı yerim o zaman..

oda dogru ya.kurum degiştirme yapamıyosun dimi.olsun ya biz bebiş için ugraşıyoruz diye çalışamıyorum.ama olmazsa bende başlıcam ne yapıyım evde otur kafayı yerim o zaman..

valla tatlım bende bebeği bekliyorum bebek gelsin bende bırakıcam kim ne derse dein bugün hamiş olsam 7 yıldan sonra bebeğim olmuş olacak kesinlikle yavruma vakit ayırırım o saatten sonra yeter be çalış çalış kim için ne için kurum değiştiremiyorum tatlım malesef çakıldım bu kuruma nefret ettim hayatımdan

Esinin isiyle ilgili bir sıkınti yoksa bencede bebek olunca onunla ilgilenmen daha iyi olur.kiz kreslerde rezzil oluyolar yavrular.bbes kurus fazla kazancaz diye degmez.bu benim fikrim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…