arkadaşlar bi sorum olacak. aşılama yaptrmak için fsh ve prolaktinn kaç olması lazımmm bilen varsa yazsn lütfennnn ?
bilmiyorum tatlım ben bana kan tahlili yapılmadı valla yapılmadı hep yazdığım gibi benim aşılama Allaha havale Rabbim bilir diğer kızlar cevap versin :26::26::26:
çok saçma yaa hormon değerlerine mutlaka bakılması lazımdıı ..inşallah hamilesindr canmmmmm inşallah
inşallah bitanem Rabbim isteyen herkese versin 6 yıllık evliyim dedim eşimin sperm değerlerine baktı daha önce yaptırmıştım ama 2 yıl önce bu hormon tahlillerini normal çıkmıştı dedim o zaman klomene başlayalım dedi çok ilginç gerçekten olursa mucize Allahım istedi artık olsun dedi ve oldu diycem yani şekercim
allah gönlüne göre versin canmm... doğru düzgün doktorda yok yaaa kafayı yedirtirler insana.. ben kendi isteğimle aşılama olmak istiyorum yarın konşcam canm fshm düşmüşmü bi baktrcamda onun dışında başka problem yokk şükür
iyi bari sevindim eşinde de sorun yoksa olur inşallah bebişin tatlım bide benim hastanemde aşılama yapılmıyomuş benim dr.kendiliğinden kalkıştı bu işe hayret ya her işte bir hayır vardır var zaar bunda da bir hayır :26::26::26: benden başka yapılan yok bu hastanede eşim personel diyemi dr.acıdımı 6 yıllık evliyim diye Rabbim vesile mi kıldı ne bileyim inşaşşalh hamişimdir
adet oldum
adet oldum
adet oldum
nasip böyle üzülme canım,sabah bnde test yaptım negatif
adet oldum
kızlar merhaba ben de dün başladım tedaviye ilk iğnemi dün vurundum.Hakkımızda hayırlısı olsun.Doktorumun muayenesindeki kadın Allahım inşallah ikiz versin sana dedi amin aminn dedim.Hepimize versin kimseye aratmasın.
Canim benim senin kacinci gunun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?