Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bi sorum olacak. aşılama yaptrmak için fsh ve prolaktinn kaç olması lazımmm bilen varsa yazsn lütfennnn ?

bilmiyorum tatlım ben bana kan tahlili yapılmadı valla yapılmadı hep yazdığım gibi benim aşılama Allaha havale Rabbim bilir diğer kızlar cevap versin :26::26::26:
 
kızlar bakın hele benim burdan anladığım şu çatlatma iğnesinin etkisi geçtikten sonra yani aşılamadan 10 gün sonra betahcg de sonuç alınır eğer aşılamada hamile kaldıysanız tabi

yok eğer sonraki günlerde dr.un verdiği gün aşırı ilişkilerde yumurtalar döllendiyse ancak adetin geçince bilebilirsin

Sperm ve yumurta hücresinin döllenme öncesi ve sonrasındaki hareketleri hakkında bazı bilgiler:
- Ovulasyon yani yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta hücresinin tüp içerisine geçmesi 2-3 dakika alır.
- Zigot (sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan hücre) tüp içerisinde ortalama 3 gün kalır, bu esnada rahim (uterus) içeirisne doğru ilerler. Yani yumurtlama olayından 3 gün sonra zigot (artık adı blastokist'tir) rahim içerisinde olur.
- Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.
- Bu nedenle kanda B-HCG denilen gebelik hormonunun tespit edilmesi yumurtlamadan sonra en erken 6. günde mümkün olur hatta çoğunlukla yumurtlamadan 8-10 gün sonra tespit edilebilir.
- Rahim içerisinde blastokistin yerleştiği yer çoğunlukla rahim arka duvarının üst kısmında orta hatta yer alır.
- Tüpte sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan zigot hücresi rahim içerisine gelinceye kadar 8 hücreli top şeklinde bir yapı haline gelir buna morula denir. Morula rahim duvarına yerleşemden önce çoğalmaya devam eder ve 50-200 hücre içeren içerisi boşluklu bir yapı haline gelir, buna blastokist denir.
 
çok saçma yaa hormon değerlerine mutlaka bakılması lazımdıı ..inşallah hamilesindr canmmmmm inşallah

inşallah bitanem Rabbim isteyen herkese versin 6 yıllık evliyim dedim eşimin sperm değerlerine baktı daha önce yaptırmıştım ama 2 yıl önce bu hormon tahlillerini normal çıkmıştı dedim o zaman klomene başlayalım dedi çok ilginç gerçekten olursa mucize Allahım istedi artık olsun dedi ve oldu diycem yani şekercim
 

allah gönlüne göre versin canmm... doğru düzgün doktorda yok yaaa kafayı yedirtirler insana.. ben kendi isteğimle aşılama olmak istiyorum yarın konşcam canm fshm düşmüşmü bi baktrcamda onun dışında başka problem yokk şükür
 

iyi bari sevindim eşinde de sorun yoksa olur inşallah bebişin tatlım bide benim hastanemde aşılama yapılmıyomuş benim dr.kendiliğinden kalkıştı bu işe hayret ya her işte bir hayır vardır var zaar bunda da bir hayır :26::26::26: benden başka yapılan yok bu hastanede eşim personel diyemi dr.acıdımı 6 yıllık evliyim diye Rabbim vesile mi kıldı ne bileyim inşaşşalh hamişimdir
 

inşallah canmm.. niye bu zamana kadar aşılama yaptrmadın canm ben daha birbuçuk yıl oldu hemen yaptıriym diyorumm
 
alben tatlım kan tahlili vermeye gittin mi? inşallah güzel haberler alırız senden. ben hamileyim yazısını her okuduğumuzda hem cok seviniyoruz dualarımız kabul olduğu için hem de tedavi gören, aşılama olan bizlere umut oluyor.
 
kızlar ben çıkmak zorundayım sizden güzel sonuçlar bekliyorum.
bi de bana yorum yazarsanız sevinirim. iğnelerin 8. gününde kontrolm vardı. sağda 13 solda 11 lik iki ve küçük bi kaç tane daha varmış. sizce nasıl.sağda yoktu bu kontrolde hemen 13 mm olmuş.çok değişik bu yumurtalrın davranışları yaa.
 
kızlar merhaba ben de dün başladım tedaviye ilk iğnemi dün vurundum.Hakkımızda hayırlısı olsun.Doktorumun muayenesindeki kadın Allahım inşallah ikiz versin sana dedi amin aminn dedim.Hepimize versin kimseye aratmasın.
 



ne kadr sözlemek işe yarmaasa üzülme canm..inşallah bir daha ki aya nasip olur..


canm hayırlı olsun..inşallah çabalarım emeklerinin karşılığını alırsın..
 
kızlar hepinizden allah razı olsun iyi ki varsınız yaa
üzüldüm hemde çok ağladım hıçkıra hıçkıra o kadar gergin geçen bir süreçti ve ilkti de ağlayınca rahatlıyo insan ama ...
gece oldum...eşime koştum hemen sarıldım ağladım iyi ki yanımdaydı..
durmak yok yola devam pazartesiye randevu aldım bile
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…