alben tatlım kan tahlili vermeye gittin mi? inşallah güzel haberler alırız senden. ben hamileyim yazısını her okuduğumuzda hem cok seviniyoruz dualarımız kabul olduğu için hem de tedavi gören, aşılama olan bizlere umut oluyor.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız umudunu kaybetmekızlar hepinizden allah razı olsun iyi ki varsınız yaa
üzüldüm hemde çok ağladım hıçkıra hıçkırao kadar gergin geçen bir süreçti ve ilkti de ağlayınca rahatlıyo insan ama ...
gece oldum...eşime koştum hemen sarıldım ağladım iyi ki yanımdaydı..
durmak yok yola devam pazartesiye randevu aldım bile
kızlar ben çıkmak zorundayım sizden güzel sonuçlar bekliyorum.
bi de bana yorum yazarsanız sevinirim. iğnelerin 8. gününde kontrolm vardı. sağda 13 solda 11 lik iki ve küçük bi kaç tane daha varmış. sizce nasıl.sağda yoktu bu kontrolde hemen 13 mm olmuş.çok değişik bu yumurtalrın davranışları yaa.
inşallah canmm.. niye bu zamana kadar aşılama yaptrmadın canm ben daha birbuçuk yıl oldu hemen yaptıriym diyorumm
adet oldum
canımın içi ben 3 yıl korundum bebek istemedim sonrada bebek beni istemedi eşimde varikosel çıkınca onun ameliyat olması düzelmesi derken taşındım eşimden bi süre ayrı yaşamak zorunda kaldım memuriyet yüzünden derken tüp bebek yaptırayım derken bu aşılama piyangodan çıktı bende neye uğradığımı şaşırdım sen e güzelini yapıyosun benim gibi vakit kaybetmek en saçması
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama inan bana daha zamanı var bebeğinin Allah ol demedi demekki deseydi olurdu imtihana devam demekki tevekkül ediyoruz bebeğim sabırla bekliyoruz gelicek mutlaka gelicek sadece biraz daha sabır bitanem üzülmemeye çalış zor biliyorum ama allahın gücüne gider burdayız daha neler paylaşıcaz çifter çifter vericek rabbim ben eminim
hee sen memursun anladım canm ..bide kısmet bu işler hepsi bahane ..inşallah olur canmm..bende tahlil verdm brazdan doktorla konuşucaz aşılamayı ama korkuyorum o ayrı konu.
sakın korkma kuzum aynı vajinal ultrason gibi bişey eğer onu yapabiliyosan bunu da yaparsın yeminle sana korkulacak hiçbişey yok seni sakinleştirmek için söylemiyorum yaşadım gördüm sadece 1 dk.düren bir acı oda bir tokat yemişsin gibi bir acı yani başka da bişey yok korkma sakın
sağol canmm yaa.. yaşayan birinden duymak rahatlatıyo gerçekten.. hakkımızda hayrlısı olsun ve inşallah hamile kalırızda artık hamileliğimz hakkında konuşuruzz :)
inşallah tatlım inşallah sana kesinlikle doğru söylüyorum inan bana olur mu ?acımıycak eğe acırsa gel bana söv burdan beni kandırdın de sende aşılamanı olucaksın ve beişin gelicek en kısa zamanda oky
tek tek adınızı yazamadım kızlar alınmayın olurmu.. gerçekten yazılan bir satır bile insanı nasıl mutlu ediyo benim için öyle yani..
Allah hepinizden razı olsun...
sende sağol albencim amin olacak hayırlısıyla
inşallah tatlım inşallah sana kesinlikle doğru söylüyorum inan bana olur mu ?acımıycak eğe acırsa gel bana söv burdan beni kandırdın de sende aşılamanı olucaksın ve beişin gelicek en kısa zamanda oky
albenim politikaya atılmayı düşündün mü
kuzum mesaj atamadım 5.dk bir tane atabiliriniz diyo ne demekse tabiki öyle yapıcaksın tüp bebek raporunu almalısın ama belki de gerek kalmaz bak listede kimet var hamiş olan hani 3.aşılamada tuttu onunki bitanem bide şey sorucam sen ne dersen öyle yapayım tabi listede senin karşına sonucunu yazayım mı beklemede yazıyodu ya hani istersen 3.aşılama beklemede diyelim
yok canım ya cidden inandım .çünkü yaşayan bilir.. ben bu ay tedaviye ara verip bidahaki ay yaptrcam aşılama bakalım doktor ne dicek tabi hormonlarım nasıl çıkıcak bilmiyorum hayrlısı ..moralde sıfır zaten ..
aman yok uzak kalsın o iş benden ben sosyal demokrat bir insanım kolay kolay da yalan söyleyemem anlaşılır hemen yüzümden ama bir yardım derneği yada bir stk kurmayı isterdim doğrusu
yazabilirsin canımcım yedik kırmızı kartı zatenbi daha ki ay hamile yazarsın artık
ayyyyyyyyyyy hadi bakalım inşallah beklemede 3.aşılamaya geçicek yazıyorum ozaman anlaştık mı bidahaki ayadoldurucam senin adının karşısını aferim benim kuzuma bozmuyoruz moralimizi hep güzel düşünüyoruz takdir ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?