Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim daha aşılamanın 5.günü bugün doktor en erken 12.gününde belli olur dedi daha 7 günüm var bebeğim inşallah güzel haberler verebilirim sizlere sizlerden de aynı güzel haberleri duyar lsitemi hamişlerle süslerim

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız umudunu kaybetme

canım daha da büyüyecek onlar ben adetimin 5.günü klomene başladım 6gün sonraki ilk kontrolümde(ilacı 5 gün sabah aşkam kullanmıştım)ilaç bittikten sonraki gün yani 13 mm sağda tekti 4gün sonra sağda 16 mm solda 14 mm di 6.gün ise sağdaki 23mm soldaki 18 mm olmuştu yani anlıcağın iranda büyüdüler ama ben bu arada nefret etmeme rağmen yarım kilo kuru incir yemiştim biri öyle demişti ve işe yaradı dene istersen

inşallah canmm.. niye bu zamana kadar aşılama yaptrmadın canm ben daha birbuçuk yıl oldu hemen yaptıriym diyorumm

canımın içi ben 3 yıl korundum bebek istemedim sonrada bebek beni istemedi eşimde varikosel çıkınca onun ameliyat olması düzelmesi derken taşındım eşimden bi süre ayrı yaşamak zorunda kaldım memuriyet yüzünden derken tüp bebek yaptırayım derken bu aşılama piyangodan çıktı bende neye uğradığımı şaşırdım sen e güzelini yapıyosun benim gibi vakit kaybetmek en saçması

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama inan bana daha zamanı var bebeğinin Allah ol demedi demekki deseydi olurdu imtihana devam demekki tevekkül ediyoruz bebeğim sabırla bekliyoruz gelicek mutlaka gelicek sadece biraz daha sabır bitanem üzülmemeye çalış zor biliyorum ama allahın gücüne gider burdayız daha neler paylaşıcaz çifter çifter vericek rabbim ben eminim

hee sen memursun anladım canm ..bide kısmet bu işler hepsi bahane ..inşallah olur canmm..bende tahlil verdm brazdan doktorla konuşucaz aşılamayı ama korkuyorum o ayrı konu.

tek tek adınızı yazamadım kızlar alınmayın olurmu.. gerçekten yazılan bir satır bile insanı nasıl mutlu ediyo benim için öyle yani..
Allah hepinizden razı olsun...
sende sağol albencim amin olacak hayırlısıyla

hee sen memursun anladım canm ..bide kısmet bu işler hepsi bahane ..inşallah olur canmm..bende tahlil verdm brazdan doktorla konuşucaz aşılamayı ama korkuyorum o ayrı konu.

sakın korkma kuzum aynı vajinal ultrason gibi bişey eğer onu yapabiliyosan bunu da yaparsın yeminle sana korkulacak hiçbişey yok seni sakinleştirmek için söylemiyorum yaşadım gördüm sadece 1 dk.düren bir acı oda bir tokat yemişsin gibi bir acı yani başka da bişey yok korkma sakın

sağol canmm yaa.. yaşayan birinden duymak rahatlatıyo gerçekten.. hakkımızda hayrlısı olsun ve inşallah hamile kalırızda artık hamileliğimz hakkında konuşuruzz :)

sağol canmm yaa.. yaşayan birinden duymak rahatlatıyo gerçekten.. hakkımızda hayrlısı olsun ve inşallah hamile kalırızda artık hamileliğimz hakkında konuşuruzz :)

inşallah tatlım inşallah sana kesinlikle doğru söylüyorum inan bana olur mu ?acımıycak eğe acırsa gel bana söv burdan beni kandırdın de sende aşılamanı olucaksın ve beişin gelicek en kısa zamanda oky

albenim politikaya atılmayı düşündün mü

kuzum mesaj atamadım 5.dk bir tane atabiliriniz diyo ne demekse tabiki öyle yapıcaksın tüp bebek raporunu almalısın ama belki de gerek kalmaz bak listede kimet var hamiş olan hani 3.aşılamada tuttu onunki bitanem bide şey sorucam sen ne dersen öyle yapayım tabi listede senin karşına sonucunu yazayım mı beklemede yazıyodu ya hani istersen 3.aşılama beklemede diyelim

yok canım ya cidden inandım .çünkü yaşayan bilir.. ben bu ay tedaviye ara verip bidahaki ay yaptrcam aşılama bakalım doktor ne dicek tabi hormonlarım nasıl çıkıcak bilmiyorum hayrlısı ..moralde sıfır zaten ..

albenim politikaya atılmayı düşündün mü

aman yok uzak kalsın o iş benden ben sosyal demokrat bir insanım kolay kolay da yalan söyleyemem anlaşılır hemen yüzümden ama bir yardım derneği yada bir stk kurmayı isterdim doğrusu

yazabilirsin canımcım yedik kırmızı kartı zaten bi daha ki ay hamile yazarsın artık

neden moral sıfırmış bakim sen en iyi hastalardan birisn bikere eşinde sorun yoksa senin ki her halukarda olur ama aşılama ama tüp bebek moralleri bozmuyoruz biz bu sayfada hep yüksek moralimiz hep olumlu düşünüyoruz çünkü inançlıyız allaha iman ediyoruz ve müslüman olarak umudumuzu hiç kaybetmiyoruz anlaştık mı bitanem

aman yok uzak kalsın o iş benden ben sosyal demokrat bir insanım kolay kolay da yalan söyleyemem anlaşılır hemen yüzümden ama bir yardım derneği yada bir stk kurmayı isterdim doğrusu

kur tatlım üyeler hazır zaten

yazabilirsin canımcım yedik kırmızı kartı zaten bi daha ki ay hamile yazarsın artık

ayyyyyyyyyyy hadi bakalım inşallah beklemede 3.aşılamaya geçicek yazıyorum ozaman anlaştık mı bidahaki aya doldurucam senin adının karşısını aferim benim kuzuma bozmuyoruz moralimizi hep güzel düşünüyoruz takdir ediyorum seni

anlaştık canım da benim ikinci aşılama olacak 3 e gerek kalmayacak inşallah

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama------------beklemede

patikli :11 Ocak 2014----------------12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------2.aşılamaya geçiyor

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede

sophie77 :22 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama-------------beklemede

fatmabay :20 Ocak 2014----------14:30-------------------1.aşılama--------------beklemede

bale18 :21 Ocak 2014-----------15:00------------------- 2.aşılama---------------beklemede

WAIKIKI :19 Ocak 2014-----------10:15------------------1.aşılama---------------beklemede

rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00------------------1.aşılama----------------beklemede

taltua :24 Ocak 2014-----------11:30------------------1.aşılama----------------beklemede

kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…