neden moral sıfırmış bakim sen en iyi hastalardan birisn bikere eşinde sorun yoksa senin ki her halukarda olur ama aşılama ama tüp bebek moralleri bozmuyoruz biz bu sayfada hep yüksek moralimiz hep olumlu düşünüyoruz çünkü inançlıyız allaha iman ediyoruz ve müslüman olarak umudumuzu hiç kaybetmiyoruz anlaştık mı bitanem
kur tatlım üyeler hazır zaten
sağol canım allah razı olsun senden yaa.. gerçekten büyük moral oldunn ..insan bazen kendini çok çaresiz hissediyo işte ..Allahın izniyle bizimde çocuklarımız olucaaaakkk :)))
tamam kurdum gitti o zaman pardon tatlım 3 yazmışım yanlışlıkla ama listede 2 yazdım olmuşmu liste baktın mı
hadi ben kaçtım kızlar kendize cici bakın Allaha emanetsiniz
kızlar centrium tüp bebek merkezini duydunuz mu ankarada yada hiç çeversinde oraya gitmiş olan varmı?dr.recai pabuçcu diye bir hoca var özgeçmişini okudum da hocayı çok beğendim aklıma da yattı hani bahçeciye gitmeyi düşünüyodum aslında ama bununlada bir görüşeyim diyorum
Kızlar merhabalar nasılsınız
2.günüm asılamamda dua edin bana da
Canimm hadi insallah tutunur sana bebegin :)))
insallahhh bebegimmm.sen naptın?
Kuzumm benim umudum diger aya kaldi.. adet sancilarim basladi ama moral bozmak yok kismetse 2. Tutacak :))))
rabbim şu ezan saatinde hayırlı evlatlar nasip eylesin insallahhhh bizleree
kızlar karnım yavaştan ağırıyo gibi bu tutmadığının işareti olabilir mii acaba ???
Amin aminnnnn....
Lennnnn deli sen hamissin zaten napican tup bebek mrrkezini oyle anlasmamismiydik? Benim adet agrilarim siddetli bi sekilde devam ediyor sanki hemencecik musluk acilacak :)))))
Tatlimm benim 3. Gunden beri adet agrim var bugun 5. Gunu.. senin kacinci gundu? Belki soguk almissindir..
canım benim 7. günüm... gerçi bikaç yere baktım adet olacağını düşünüp hamile olduğunu öğrenenler olmuş. Buna çok takılmamk lazım galiba. Bide ne dicem aşılamanın 4, 5, 6 günlerinde rahimin olduğu bölgede sanki kıpırdamalar oldu belki güleceksiniz ama bayağı bildin kıpırdama 3 gün sürdüü nedenki acaba ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?