Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım allah razı olsun senden yaa.. gerçekten büyük moral oldunn ..insan bazen kendini çok çaresiz hissediyo işte ..Allahın izniyle bizimde çocuklarımız olucaaaakkk :)))

hadi ben kaçtım kızlar kendize cici bakın Allaha emanetsiniz

sağol canım allah razı olsun senden yaa.. gerçekten büyük moral oldunn ..insan bazen kendini çok çaresiz hissediyo işte ..Allahın izniyle bizimde çocuklarımız olucaaaakkk :)))

ha şöyle bravo sana hayat bir sınav ve bu sınavda bu soru çıktı bize daha sınav bitmedi bekliyoruz hayırlısıyla geçicez bu sınavıda aferim benim dostlarıma hep böyle güzel düşünücez umutlar hep yeşil kalıcak ve bebeklerle dolacak kucaklarımız inşallah

kızlar centrium tüp bebek merkezini duydunuz mu ankarada yada hiç çeversinde oraya gitmiş olan varmı?dr.recai pabuçcu diye bir hoca var özgeçmişini okudum da hocayı çok beğendim aklıma da yattı hani bahçeciye gitmeyi düşünüyodum aslında ama bununlada bir görüşeyim diyorum

Kızlar merhabalar nasılsınız
2.günüm asılamamda dua edin bana da

Lennnnn deli sen hamissin zaten napican tup bebek mrrkezini oyle anlasmamismiydik? Benim adet agrilarim siddetli bi sekilde devam ediyor sanki hemencecik musluk acilacak :)))))

kızlar karnım yavaştan ağırıyo gibi bu tutmadığının işareti olabilir mii acaba ???

Lennnnn deli sen hamissin zaten napican tup bebek mrrkezini oyle anlasmamismiydik? Benim adet agrilarim siddetli bi sekilde devam ediyor sanki hemencecik musluk acilacak :)))))

inşallah dediğin gibidir bebeğim keşke hamiş olsam da aradığım yanıma kar kalsa aradım az önce 6000 lira istiyolar tüpe ama aklıma yattı yani beğendim merkezi kaliteli bir yere benziyor kadında telefonda bana aşılama çok ilkel bir yöntem dedi %5--%8 başarı oranı var dedi acı gerçekler canımın içi kapa muslukları kapa hemen gelmesin kimse

Tatlimm benim 3. Gunden beri adet agrim var bugun 5. Gunu.. senin kacinci gundu? Belki soguk almissindir..

canım benim 7. günüm... gerçi bikaç yere baktım adet olacağını düşünüp hamile olduğunu öğrenenler olmuş. Buna çok takılmamk lazım galiba. Bide ne dicem aşılamanın 4, 5, 6 günlerinde rahimin olduğu bölgede sanki kıpırdamalar oldu belki güleceksiniz ama bayağı bildin kıpırdama 3 gün sürdüü nedenki acaba ya :)

canım benim bilemiycem neden olduğunu inan ama dün bende de oldu aynısı ama benim bugün kasık ağrılarım var sağ kasığımda ağrı var gaz sancısımıdır nedir bilemedim yada kist oluşmuş da olabilir amaaaaaan dinlemeyin kendinizi durup durup bişey üreticez yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…