ha şöyle bravo sana hayat bir sınav ve bu sınavda bu soru çıktı bize daha sınav bitmedi bekliyoruz hayırlısıyla geçicez bu sınavıda aferim benim dostlarıma hep böyle güzel düşünücez umutlar hep yeşil kalıcak ve bebeklerle dolacak kucaklarımız inşallah
Selam arkadaşlar. Bugün aşılamamı oldum amainanılmaz ağrım oldu işlem sırasında. Bazen rahim ağzıyla ilgili sıkıntı olurmuş. Umarım tutmuştur çünkü aynı ağrıya tekrar katlanabilir miyim bilemiyorum. Aranızda bu kadar ağrı hisseden oldu mu.?
Selam arkadaşlar. Bugün aşılamamı oldum amainanılmaz ağrım oldu işlem sırasında. Bazen rahim ağzıyla ilgili sıkıntı olurmuş. Umarım tutmuştur çünkü aynı ağrıya tekrar katlanabilir miyim bilemiyorum. Aranızda bu kadar ağrı hisseden oldu mu.?
Bende persembe günü asilama yaptirdim. Daha önce kasimda asilama yapilacakti ama yumurtam kendiliginden catladigi icin iptal edildi. Bu ay ki asilamamda adetimin 8. günü yapildi. Yumurtam cabuk gelisip erken catliyacak olmustu. Bu durumun iyi olmadigini söyledi doktor. Erkende olsa asilamayi yaptik. Acikcasi doktorun öyle demesinden dolayi cok ümitli degilim. Yumurtanin cabuk gelismesi neden kötü bileniniz var mi?
Kasmış olabilirim ama doktor rahim ağzın geride dedi. Bir ara başım döndü bayılacaktım nerdeyse gerçi benim ağrı eşiğim düşük zaten az biraz nazlıyım sanırım
Tatlim seninde hayirli olsun insallah pozitif sonucu alirsin.. ama sorularin konusunda pek bir bilgim yok..
canım benim bilemiycem neden olduğunu inan ama dün bende de oldu aynısı ama benim bugün kasık ağrılarım var sağ kasığımda ağrı var gaz sancısımıdır nedir bilemedim yada kist oluşmuş da olabilir amaaaaaan dinlemeyin kendinizi durup durup bişey üreticez yoksa
doğru valla ama napym resmen pıtır pıtır neyse inşallah tutmuştur diye yoralım hayırlısıyla
inşallah bebişler göbişe girmiştir tatlım
ayyy inşallah canımmm benimmm
benim fsh 7.35 çokmu yüksek aşılamaya engelmii
adet oldum
Sizler nasilsiniz benle kimse konusmuyo ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?