Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canm inşallahh..

Selam arkadaşlar. Bugün aşılamamı oldum amainanılmaz ağrım oldu işlem sırasında. Bazen rahim ağzıyla ilgili sıkıntı olurmuş. Umarım tutmuştur çünkü aynı ağrıya tekrar katlanabilir miyim bilemiyorum. Aranızda bu kadar ağrı hisseden oldu mu.?

Bende persembe günü asilama yaptirdim. Daha önce kasimda asilama yapilacakti ama yumurtam kendiliginden catladigi icin iptal edildi. Bu ay ki asilamamda adetimin 8. günü yapildi. Yumurtam cabuk gelisip erken catliyacak olmustu. Bu durumun iyi olmadigini söyledi doktor. Erkende olsa asilamayi yaptik. Acikcasi doktorun öyle demesinden dolayi cok ümitli degilim. Yumurtanin cabuk gelismesi neden kötü bileniniz var mi?

Benimde agrili olmustu. Rahim filmi cekinirken hissettigim basincin daha hafifiydi. Sanirim herkezin agri esigi farkli.

Canim hayirli olsun.. ben hic agri hissetmedim cok da korkuyordum ama cok rahat gecti.. sen belki kendini cok kastin cnm o yuzden agrin olmustur.. insallah tutar tatlim...

Tatlim seninde hayirli olsun insallah pozitif sonucu alirsin.. ama sorularin konusunda pek bir bilgim yok..

Kasmış olabilirim ama doktor rahim ağzın geride dedi. Bir ara başım döndü bayılacaktım nerdeyse gerçi benim ağrı eşiğim düşük zaten az biraz nazlıyım sanırım

Kasmış olabilirim ama doktor rahim ağzın geride dedi. Bir ara başım döndü bayılacaktım nerdeyse gerçi benim ağrı eşiğim düşük zaten az biraz nazlıyım sanırım

Banada rahim filminde hemsire rahim agzin problemli demisti. Ne demekse :/. Belki ikimizdede ayni durum vardir o yüzden sancili olmustur. Normalde benim agri esigim cok yüksektir.

doğru valla ama napym resmen pıtır pıtır neyse inşallah tutmuştur diye yoralım hayırlısıyla

Kizlar bugun doktorum cagirmisti asilamamin 4.gunu bakti asagidan butun yumurtalarim catlamis ben cok umitliyim dedi benimde umidimi arttirdi bir suru seyler soyledi yuruyus yap protein agirlikli beslen dedi ve 14 gun gecsin oyle yapalim kan testi dedi kesin olsun bide erkenden cikmaz moralin bozulur dedi

Sizler nasilsiniz benle kimse konusmuyo ya ((

mrb canım inşallah olumlu sonuç alırsın benimde 7. günüm aşılamada.. ne güzel dr bakmış çatlayıp çatlamadığına benim dr iyidir ama bakmadı zaten 1 tane 18 ml yumurtam varsı hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
mrb kızlarr bende 21 ocakta yaptırdım ilk aşılamayı 2 yıldır denedik olmadı eşimde de bende de bir problem olmadığını söyledi doktor. bakalım sonuç ne olacak. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…