kızlar bugün çok belim ağrıyodu eşimle aramız bozuk die eltimle acile gittim kan verdim negatif çıktı şu saatten sonra da hiç çaba göstermicem çünkü kimse için değmiyo beni olumsuz ekle albenciğim inş sizinkiler tutmuştur hepinizi öpüyorum
benide eklermisiniz ilk aşılamam 21 ocak 2014 beklemedeyim...
Kizlarrrr benimde haftaya asilamam olucak benide listeye eklermiisinzzzzz su an ignelerimin 4.gunundeyim
ayyy insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Selam arkadaşlar. Bugün aşılamamı oldum amainanılmaz ağrım oldu işlem sırasında. Bazen rahim ağzıyla ilgili sıkıntı olurmuş. Umarım tutmuştur çünkü aynı ağrıya tekrar katlanabilir miyim bilemiyorum. Aranızda bu kadar ağrı hisseden oldu mu.?
yavru kuş sende durumlar nasıl anlat bakim azıcık?
Kizlar bugun doktorum cagirmisti asilamamin 4.gunu bakti asagidan butun yumurtalarim catlamis ben cok umitliyim dedi benimde umidimi arttirdi bir suru seyler soyledi yuruyus yap protein agirlikli beslen dedi ve 14 gun gecsin oyle yapalim kan testi dedi kesin olsun bide erkenden cikmaz moralin bozulur dedi
henüz tık yookk cnmm,cookk erken degilmi..daha 2.günn
yok erken tabi kasık ağrısı filan gibi kanama filan oldu mu sende aşılamdan sonra kaç yumurtayla aşılama yapılmıştı sana
sorularının hepsi içinde cevap hayırrr :))))
tek yumurtayla galiba,dua et bakalım ins. Tutmustur yaa
benide eklermisiniz ilk aşılamam 21 ocak 2014 beklemedeyim...
inşallah kuzum inşallah benim aşılamada 4.günüm ve kasık ağrılarım başladı adet olucakmışım gibi ağrıyo hayırlısı olsun bakalım
sorularının hepsi içinde cevap hayırrr :))))
tek yumurtayla galiba,dua et bakalım ins. Tutmustur yaa
tatlım persembe günü oldum asılama ilk asılamamyavruuuuuuuu seni listeye eklememişmiyim ben ya ne zamandı saat ve kaçıncı aşılama hadi ekleyelim :26::26::26::26:
tatlım persembe günü oldum asılama ilk asılamam
üşütme kendini sıcak tuttt
kasıkların neden agrıyor ki :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?