Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün çok belim ağrıyodu eşimle aramız bozuk die eltimle acile gittim kan verdim negatif çıktı şu saatten sonra da hiç çaba göstermicem çünkü kimse için değmiyo beni olumsuz ekle albenciğim inş sizinkiler tutmuştur hepinizi öpüyorum

Kizlarrrr benimde haftaya asilamam olucak benide listeye eklermiisinzzzzz su an ignelerimin 4.gunundeyim

kuzum kaçıncı günündü 15 ocaktı galiba bugün 11.günü ozaman daha erken değilmi bitanem ?tabiki kimse için değmez biz bebekleri kendimiz için istiyoruz lütfen umutsuzluğa kapılma bebeğim daha yeni evlisin evet haklısın insan bu durumda sadece tek başına mücadele eder gibi hissediyo kendini ben şimdiden tüp bebek için araştırmaya başladım bile ben 6 yıllık evliyim bitanem hiç kaybemedim umudumu olumsuz eklemiycem işte beliycem 3 gün daha

tatlım bende olmamıştı ağrı 1 dk.sürdü ama çok değil yani doğru olabilir bide rahim girişi darsa ondan da olabilir belki senide ekliyim listeye kaçıncı aşlama saat kaçta?

ay hadi inşallah bitanem hayırlı haberler ver bize bana drne baktı ne bişey ben haftaya cumartesi günü hasta olmazsam test yaptırıcam yada pazar bakıcaz artık

yok erken tabi kasık ağrısı filan gibi kanama filan oldu mu sende aşılamdan sonra kaç yumurtayla aşılama yapılmıştı sana

sorularının hepsi içinde cevap hayırrr :))))
tek yumurtayla galiba,dua et bakalım ins. Tutmustur yaa

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama----------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama------------beklemede

patikli :11 Ocak 2014----------------12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------2.aşılamaya geçiyor

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama-----------beklemede

köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede

cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede

seydabalci :16 Ocak 2014-------------11:25------------------1.aşılama-----------beklemede

BaSa86 :Şubat 2014---------------?????--------------------2.aşılama-----------aşılamayı bekliyor

HHAZAN :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama-------------beklemede

sophie77 :22 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama-------------beklemede

fatmabay :20 Ocak 2014----------14:30-------------------1.aşılama--------------beklemede

bale18 :21 Ocak 2014-----------15:00------------------- 2.aşılama---------------beklemede

WAIKIKI :19 Ocak 2014-----------10:15------------------1.aşılama---------------beklemede

rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00------------------1.aşılama----------------beklemede

taltua :24 Ocak 2014-----------11:30------------------1.aşılama----------------beklemede

beriza :21 Ocak 2014-----------????-------------------1.aşılama----------------beklemede

kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

inşallah kuzum inşallah benim aşılamada 4.günüm ve kasık ağrılarım başladı adet olucakmışım gibi ağrıyo hayırlısı olsun bakalım

inşallah kuzum inşallah benim aşılamada 4.günüm ve kasık ağrılarım başladı adet olucakmışım gibi ağrıyo hayırlısı olsun bakalım

haydiii hayırlısıııı
listeye benide eklee
eses beklemedee

yavruuuuuuuu seni listeye eklememişmiyim ben ya ne zamandı saat ve kaçıncı aşılama hadi ekleyelim :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…