Bilemedim tatlım neden ağrıdığını ama sanki adet ağrısı gibi yada yumurtlama sancısı gibi
Tatlim benim fsh im 9 larda.. asilamada yapildi ama sadece fsh a bakilmaz amh yani yumurtlama rezervine tsh prolaktine fsh a birlikte bakmak gerekir..
ekledim tatlım hayırlı olsun bebeğin diyelim
tatlım bende olmamıştı ağrı 1 dk.sürdü ama çok değil yani doğru olabilir bide rahim girişi darsa ondan da olabilir belki senide ekliyim listeye kaçıncı aşlama saat kaçta?
Kizlar bugun doktorum cagirmisti asilamamin 4.gunu bakti asagidan butun yumurtalarim catlamis ben cok umitliyim dedi benimde umidimi arttirdi bir suru seyler soyledi yuruyus yap protein agirlikli beslen dedi ve 14 gun gecsin oyle yapalim kan testi dedi kesin olsun bide erkenden cikmaz moralin bozulur dedi
İnşallah cümlemizin cnm. Bndede ağrı sızı var zaman zaman. Eşimi görünce sanki dahada ağrılar artıyor gibi bir his var bende.Birde göğüslerde hassasiyet ve sızlama var arada..
Köpük; ben de 2. aşılamamı oldum bugün 5. günüm ama doktor beni aşılamadan sonra kontrole çağırmadı. Hatta bunu ilk defa sende duyuyorum.Acaba gerekli birşey mi bu? Doktorumla irtibata geçmeli miyim?
eşime naz yapıyorum deriz biiz onagöğsümün ucunda dokununca acı oluyor bide kasıklarımda sızlama var acı acı batıyor tam göeğimin altı bide şeyin üstü ben 21 ocakta oldum aşılamamı daha çok erken yani ama ilaçlardan dolayı erken adet olabirim belki
1. Aşılamam saat 12:00. Rahim ağzım gerideymiş bir sıkıntı yaratmazmış ama ağrı olabilirmiş.
tamam canım ekledim listeye hadi hayırlısı bakalım
Gunaydin kizlar.iyi pazarlar.nasilsiniz bakalim.
selam kızlar hatırlarsanız benim aşılamanın 7 günü idrarda pozitif çıkmıştı 8. günü sabah yaptım silikti öpğlen yaptım çizgi hiç yoktu bugün kandan baktım yani 9. günü "0" çıktı demekki çatlama iğnesinin etkisi gerçekten tam 10 gün sürüyormuş şuan için gebelik yok gözüküyor ama daha erken diye avutuyorum kendimi sonuçta 9. gün belli olsa doktorlar 9. günü bakın der teste dimi 12. günden sonra diyorlarsa vardır bir bildikleri Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin
Gunaydinnn kuuzzuuuummm.. ben hala ayniyim cok agriliyim :))))))
selam kızlar hatırlarsanız benim aşılamanın 7 günü idrarda pozitif çıkmıştı 8. günü sabah yaptım silikti öpğlen yaptım çizgi hiç yoktu bugün kandan baktım yani 9. günü "0" çıktı demekki çatlama iğnesinin etkisi gerçekten tam 10 gün sürüyormuş şuan için gebelik yok gözüküyor ama daha erken diye avutuyorum kendimi sonuçta 9. gün belli olsa doktorlar 9. günü bakın der teste dimi 12. günden sonra diyorlarsa vardır bir bildikleri Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin
iyi pazarlar kızlar...
sanırım ilaçlardan dolayı birçok kisi adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyor.bir de karnımın içi çürümüş gibi acıyor yahu.bastıramıyorum karnıma,sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?