Gunaydin kizlar.iyi pazarlar.nasilsiniz bakalim.
yok canım benim benim karnımda ağrı yok ama kasıklarımda batmalar var dibim düşecek gibi oluyor ara ara :26:
iyi akşamlarrrrrr
bende de batma yok:))))
ilişki sırasında ağrın oluyo mu peki?bende acayip ağrı oluyor aşılamadan sonra.kist var bende kesin.
canım benim seninle hiç konuşamadık sen ne durumdasın aşılama yaptırdın mı yaptıracakmısın seni listede göremedim çünkü
yok canım ya ne kisti kist olunca rahimde ağrı oluşmaz ki yumurtalık kisti o rahim kisti değil i bitanem korkma o aşılamada rahme sokulan şey varya ondan sonra tahiş oluyo rahim onun ağrısıdır aşılamadan sonra bir kaç damlada olsa kanaman oldu mu peki?
alben ben 9 ocakta oldum aşılamayı.negatif oldu maalesef.henüz regl olmadım.bat dündü.ama ben çatlatma iğnesi kullandığım aylarda hep 18.19.günlerde regl olduğumdan ve ağrılarımdan dolayı reglimi bekliyorum.11.gün beta hcg yaptırmıştım 1,84 çıkmıştı.perşembe idrar testim negatifti.regl olunca tedaviye devam edeceğiz kist olmadıysa.ama ben bu ay doğal yolla denemeyi düşünüyorum.çünkü ben bu aşılamaya 6 yumoşla girdim.hiçbiri tutmadı:44:
yok hayatım kanamam olmadı.afedersin idrarımı yaparken kasıklarım öyle ağrıyor ki tuvalete gitmeye korkar oldum ya....
ayy ne çok derdim var dimi:)))eşime demiyorum artık şuram buram ağrıyo diye,kızıyo bana.
sanki bu süreçte eşmden bile soğudum gibi geliyo,onu hiç görmek istemiyorum hatta kimseyi görmek istemiyorum.
kuzum kaçıncı günündü 15 ocaktı galiba bugün 11.günü ozaman daha erken değilmi bitanem ?tabiki kimse için değmez biz bebekleri kendimiz için istiyoruz lütfen umutsuzluğa kapılma bebeğim daha yeni evlisin evet haklısın insan bu durumda sadece tek başına mücadele eder gibi hissediyo kendini ben şimdiden tüp bebek için araştırmaya başladım bile ben 6 yıllık evliyim bitanem hiç kaybemedim umudumu olumsuz eklemiycem işte beliycem 3 gün daha
günaydınlar canlar ben daha yeni fırsat bulabildim bende de hafif kasık ağrıları var adet belirtisi diyorum ben bide kendi kendime göğüslerimi ellemekten bi hal oldum acaba acıyomu diye biri görse töbe töbe
tünaydın canlar nabersiniz alben çok elleme kendini yoksa kendi kendine hamiş kalcan leennn
merhaba arkadaşlar bende ilk aşılamamı 12.01.3014 de yaptirdim malesef tutmadi 13. gun adet oldum.2.aşılama icin tekrar doktora gidecegim.adetin 4.günu gitsem olurmu
tatlım hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutar ama bence 2.gün gitmelisin en uygunu o zaman ama eğer imkanın yoksa 4.gün git ben 5.günü gidip klomen başlamıştım bilemiycem senin durumunu imkanın varsa 2.gün yoksa 4.gün git bakalım derim
tatlım hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutar ama bence 2.gün gitmelisin en uygunu o zaman ama eğer imkanın yoksa 4.gün git ben 5.günü gidip klomen başlamıştım bilemiycem senin durumunu imkanın varsa 2.gün yoksa 4.gün git bakalım derim
kuzummm naber nasılsın?? benım o kadar cok agrım varkı bugun hep yattım uyuyayımda agrıyı hıssetmeyım diye:2: yaaa tamam tutmadıgını bılıyorum ama adete kadar da nasıl dayanıcam bu agrılara
aşkitom heray olan ağrıların değilmi daha çok mu ağrın oldu bu ay ya niye bu kadar ağrın varki acaba bitanem istersen bi druna git pazartesi günü ağrı kesici al istersen diycem ama sakıncalı olur heralde ya tuttuysa? benim bir arkadaş adet olucam gibi kaıklarım patlıyodu dedi adetim gecikince ağrılarım daha da arttı bide baktım ki hamileymişim dedi ne biliyim olabilir mi acep:26::26::26::26:
yok kuzum asılamadan 2 gun sonra basladı agrılar tutsaydı o kadar erken agrı olmazdı.. gecen hamılelıgımde adet gunumde adet agrıları yasamısıtım bıde ertesı gunu anca rahıme yerlesmeye calısır 10 gunde.. evet son 1 yıldır hep agrıları cekıyorum onceden ama bu kadar sıddetlısını son 3 gun yasıyordum oncelerı daha hafıftı son gunlerde cok sıddetlı olurdu yanı neredeyse yarın adet olucam dıyebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?