Allahım melekerimizi tez zamanda ver ellerimizee yarabbimmmmmm
amin canım amin ne zormuş valla ben çok hassaslaştımartık herşey yolunda giderken bir anda bebek aklıma geliyor ağlıyorum daha doğrusu galiba bebek olmaması değilde şu rezil kepaze oluşumuz kanıma dokunuyor yazık vallahi ço yazık bize sanki damızlık muamelesi görüyoruz etraftan ben çok utanıyorum eşimden bile ve eğer tutmazsa daha çok yaşıycam bu muameleyi hele o çatal kabusssssssssss
hadi ya o kadar erken adet mi olunur?:26::26::26: ben bi sayfada okudum kızın biri aşılama olduğunun ertesi gününden itibaren her gün kasık ve bel ağrısı yaşamış 5.günden itibarende göğüs ağrısı bide feci gaz sancısı varmış karnında ilk aşılamada tutmuş talım 11.günü idrar testi yapmış önce çıkmamış 1 saat sonra tekrar çöten alıp bakmış silik 2.çizgiyi görmüş onun için dedim acaba bu adet sancıların daha öncekilerden farklıymış ya belli mi olur ona yormak istedi canım
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------2.aşılamaya geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
amin canım amin ne zormuş valla ben çok hassaslaştımartık herşey yolunda giderken bir anda bebek aklıma geliyor ağlıyorum daha doğrusu galiba bebek olmaması değilde şu rezil kepaze oluşumuz kanıma dokunuyor yazık vallahi ço yazık bize sanki damızlık muamelesi görüyoruz etraftan ben çok utanıyorum eşimden bile ve eğer tutmazsa daha çok yaşıycam bu muameleyi hele o çatal kabusssssssssss
oyyyyyyy kuzum ya kıyamam benim yüzümden oldu hep afedersin ağlama nolur ağlama inşallah bu imtihanı da atlatıcaz belki de az kalmıştır saadete bilemeyiz ki duadan başka yapacak bişey yok biter inşallah bu çile bir an önce kurtuluruz çatallardan
oyyyyyyy kuzum ya kıyamam benim yüzümden oldu hep afedersin ağlama nolur ağlama inşallah bu imtihanı da atlatıcaz belki de az kalmıştır saadete bilemeyiz ki duadan başka yapacak bişey yok biter inşallah bu çile bir an önce kurtuluruz çatallardan
senın canını severım benamaaa ısın gercegı 31 senedır su vucudu tasıyorum 17 senedır de adet goruyorum artık anlıyorum kuzum sonunu tutmadıgına cok uzulmuyorum ama bu agrılar psıkolojımı bozuyor.. sen nasılsınnn bebemmm?
artık bende cok yıprandımmmm
insalllah bebeklerimiz bir an önce bizimle olurrr
deli yaaaa kızıda aglattın bak
valla aşkitom hassasım dokunsan ağlıycam sanki sinrliyim patlıycak yer geziyorum herifi görmek istemiyorum sanki herşeyin sorumlusu sensin bide öyle umarsızca geziyosun ortalarda sorumsuz diye bağırıyorum ona kasıklarım batıyor benim adet belirtilerim 3 tanedir her ay olur 1 hafta önceden sivilcelerm çıkar 2-3 gün önce hassalaşr ağlarım herşeye 1-2 gün önce de kasıklarım ağrır ve batar anlıcağın tüm belirtileri taşıyorum aşkitom yakındır kırmızı kart yemem
inşallah tatlım olucak ama ne zaman işte ben eminim rabbim bizi o evlat hasretiyle yaşatmayacak inşallah az kalmıştır inşallah çifter çifter verir kucaklarımıza
canımmmmmm ohooooo sen nelere bozmussun oyle moralını lennnn benın senın kadar depresyona gırmedım bı dur bakalım... ben artık o catalı cok sevmeye karar verdım
canımmmmmm ohooooo sen nelere bozmussun oyle moralını lennnn benın senın kadar depresyona gırmedım bı dur bakalım... ben artık o catalı cok sevmeye karar verdım
bizim psikolojimiz bozuldu bebek mevzusundan iyicee
bebegım bı sakın ol catlatma ıgnesının etkılerıdır bu hassaslık bılıyosun.. kendını uzme bu kadar rahat olmaya calıs.. koca konusundada agzına ne geliyorsa soyle ben oyle yapıyorum hıc de pişman olmuyorum benım canım yanıyor onunda yansın banane
ay sev sen ben gıcık oldum ona tecavüze uğramış gibi hissediyorum ben kendimi çataldan ininceya depresyon değilde aslında valla utangaçlık var bende bide ben hep ağır ablaydım çevremde karizmam yerle bir oldu şu an evde yumurtuyomuş diye dalga geçiyomuş iş arkadaşlarım dün kulağıma geldi eğer olursa bebek 2 yıl ücretsiz izin alıcam 2 yıl bu kurumu görmüycem
ahahaha iyi yapıyosun benim ki de içeri gitti yemek yapmaya ağlaynca ben sen yat dinlen benden bugün yemekler dedibazen işe yarıyo yani ne çatlatma iğnesiymiş içine tüküreyim yok test yapma iğnenin etkisidir yok kasığım ağrıdı iğnedendir valla ateşle oynuyorz haberimiz yok bu iğne berbat bişey galiba
canım hamılelık hormonu verılıyor vucuda dusun artık vucut kendını hamıle sanıyor garıbım
su tecavuz olayını ılk oturdugumda yasamıstım sonra alıstımkuzummmm bende kendı kendımle dalga gecıyorum kuluckaya oturdum dıe sen bak uzulecek yer arıyosun bı silkelen kendıne gel bakımmm... olacak ınsallah bebek de sen bu kadar sters yapma kuzummmm lennnnnnn benım olesıye agrılarım var % 99 tutmadı ve ben sana teselli verıyorumm hoooppp kendıne gel bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?