Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hahhh soylee kuzummmm... belli mi olur

gelsin bebişlerimiz hadi gariiii

merhaba kızlar ben de bugün 4.iğnemi vurdum yarın kontrole gideceğim yumurtaların durumuna bakacak.ultrosonla mı bakıyor yoksa alttan mı bakıyor?

merhaba kızlar ben de bugün 4.iğnemi vurdum yarın kontrole gideceğim yumurtaların durumuna bakacak.ultrosonla mı bakıyor yoksa alttan mı bakıyor?

vajinal ultrason ( alttan muayene ) ile bakar cnm insallah yumosların büyümüstürr

yaa kızlar hiç güleceğim yoktu:)))yo4rumları okudukca gülüyorum valla:)))))

selamın aleyküm millet nasıl gidiyor bekleyiş benim bugün acayip ağrım oldu uzun sürdü hem de adet sancısı gibi bacaklarıma falan da vurdu sizde durumlar nasıl bakalım

inşallah büyümüştür canım.sevmiyorum bu alttan muayeneyi üf yaa bir de gonal f iğne kullanan var mı aranızda varsa bir sorum olacak.

bende hala utanıyorum,nefret ediyorum.
ama bebiş için artık gösterge oldukkk

parsenim bebeğim ben girdim ama sen çıkmışsın hayırlı pazarlar tatlım

canım ya kayganamlar vardı bir haftadır.daha yeni gittiler.valla canım çıktı.ohhh ama artık rahatım.istedigim kadar girebilirim nete.siz neler yapıyorsunuz özledim kız....

Köpük; ben de 2. aşılamamı oldum bugün 5. günüm ama doktor beni aşılamadan sonra kontrole çağırmadı. Hatta bunu ilk defa sende duyuyorum.Acaba gerekli birşey mi bu? Doktorumla irtibata geçmeli miyim?

Valah bende hic bilmiyorum benim ilk asilamam doktorum ben asilamayi olduktan sonra bakiyorum catlatma ignesi etkisini gosterdimi diye bakti iste catlamis hepsi dedi rahimin kalinligina bakiyo ona gore olursa tutmasi icin dusuk olmamasi icin progestan basladik rahim ici sivi dolu bu guzel dedi oyle ggerekli mi degilmi bilemiyorum ama bence bakmasi cok iyi en azindan yumurtam catlamis ve kist olmayacagini ogrenmis oldum

tatlım ikiside ultrason üstten olana pelvik ultrason alttan olana vajinal ultrason deniliyor bana 4 kere bakıldı ilaçlardan sonra 2 şer gün arayla 2 kere pelvik 2 kere vajinal bakıldı ama en sağlıklısı vajinal olandır çünkü pelvikte yumurta boyutları tam doğru tespit edilemiyo tatlımvajinal ultrason en sağlıklı olanıdır inşallah bebeğinin kesesini görmeye gittiğinde de vajinal bakıcaklar kötü bi şey ama en sağlıklısı da budur

bana asılamanın tam bir hafta sonrasında gel dedi anormal mi :26:

normal tatlım.çatlamayan yumurta var mı ona bakacaktır.
benim 10 dan fazla yumurtam vardı,çatladı mı çatlamadı mı belli değil,Allah'a emanet:)))

normal tatlım.çatlamayan yumurta var mı ona bakacaktır.
benim 10 dan fazla yumurtam vardı,çatladı mı çatlamadı mı belli değil,Allah'a emanet:)))

catlamadan asılama yapmaz ki :26:
yaparmı?tatlım testler yapıcam dedi bana :44::44:
bi türlü cözemedim valla su isleri :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…