tamam güzelim geliyorum hemen kendime aslında adet görsem rahatlarım galiba ama didemcim bidaha aşılamamı s---t-r--sn gitsin kendimi madden ayarlayım direk tüpe bu ne lennnnnnnnnnn seviyorum eni bebeğim sağolasın kız bide hamile çıkıyomuşuz ikimizde bu yazdıklarımızı paylaşır güleriz ha
valla bende kafayı ıyıce sıyırdım ama bu ay rahatım kendımı onumuzdekı aya hazırlıyorum bıde bu kadar agrım olmasa hıc bıseycıgım kalmayacaktı ama napalım kısmet canım ama bu kadar sterslı olursakta bebek gelmicek bıze
hahhh soylee kuzummmm... belli mi olur
gelsin bebişlerimiz hadi gariiii
merhaba kızlar ben de bugün 4.iğnemi vurdum yarın kontrole gideceğim yumurtaların durumuna bakacak.ultrosonla mı bakıyor yoksa alttan mı bakıyor?
vajinal ultrason ( alttan muayene ) ile bakar cnm insallah yumosların büyümüstürr
inşallah büyümüştür canım.sevmiyorum bu alttan muayeneyi üf yaabir de gonal f iğne kullanan var mı aranızda varsa bir sorum olacak.
Gunaydinnn kuuzzuuuummm.. ben hala ayniyim cok agriliyim :))))))
parsenim bebeğim ben girdim ama sen çıkmışsın hayırlı pazarlar tatlım
Köpük; ben de 2. aşılamamı oldum bugün 5. günüm ama doktor beni aşılamadan sonra kontrole çağırmadı. Hatta bunu ilk defa sende duyuyorum.Acaba gerekli birşey mi bu? Doktorumla irtibata geçmeli miyim?
tatlım beni de çağırmadı hatta şu gün gel test yapalım bile demedi benim yakışıklı dr. hayret ya ben yaptın olursa da s..me olmazsa da s...me dedi galiba
Kimseyi cagirmiyolar mi acaba benim ki mi normal olmayan :))
Kimseyi cagirmiyolar mi acaba benim ki mi normal olmayan :))
merhaba kızlar ben de bugün 4.iğnemi vurdum yarın kontrole gideceğim yumurtaların durumuna bakacak.ultrosonla mı bakıyor yoksa alttan mı bakıyor?
benimki aşılamadan 12 gün sonra gitmemi istedi.normal olan bence de senn ki.ilgili bir doktorun var ne güzel.
bana asılamanın tam bir hafta sonrasında gel dedi anormal mi :26:
normal tatlım.çatlamayan yumurta var mı ona bakacaktır.
benim 10 dan fazla yumurtam vardı,çatladı mı çatlamadı mı belli değil,Allah'a emanet:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?