catlamadan asılama yapmaz ki :26:
yaparmı?tatlım testler yapıcam dedi bana :44::44:
bi türlü cözemedim valla su isleri :26::26:
Canım ben şu an 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum. İkisinde de gonal-f kullandım. Ne soracaktıninşallah büyümüştür canım.sevmiyorum bu alttan muayeneyi üf yaabir de gonal f iğne kullanan var mı aranızda varsa bir sorum olacak.
çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlarmış,gece 02.01 de çatlatma iğnesi yaptık 36 saat sonra 14.01 de aşılama yapıldı.dakikası dakikasına...vardır bir bildiği amaaaann onuda mı ben düşüneyim...
sana progesteron testi yapılacak olabilir tatlım.yumurtan çatlamış mı çatlamamış mı o testte belli oluyor.
benim tam 00:00 da iğne yapıldı
sonra muayene etti tam 36 saat sonra aşılama yaptı 12:00 de :26::26:
hiçbişi anlamadım ben yahu.14 gün sonra belli olmazmı gebelik :44:
gebelik en erken 12 gün sonra belli oluyor tatlım.
Kızlar bugün kasıklarımdaki ağrıya bir de iğne batıyormuş gibi ani kramp şeklinde ağrılar eklendi. Sizlerde de bu tarz şikayetler var mı
7.güne gene randevu vermesi sasırtıcı demi :26:
tam 21. gün gideceksin doktora,kesin progesteron testi yapacak sana.yumurtanın çatlayıp çatlamadığı anlaşılacak.
ooff ben hersey bitti kurtuldum sanmıstım.
O dediĞin test nasıl yapılıyor.agrılı mı zormu
Kimseyi cagirmiyolar mi acaba benim ki mi normal olmayan :))
:)))yok canım korkma kan testiyle öğreniyorsun jinekolojik muayene edebilir birde:)kıyamam yaaa:)))
oofff inan artık kurtuldum bitti sanmıstımmm(((
ooff insallah hayırlısıyla biter bu çilee cnm yaa,kafanı sisirdim..
Tesekkür ediyorum sana hayırlı aksamlarrr
üç defa aşılama yaptırdım,çevremde arkadaşlarım yaptırdı,üstelik hastanede çalıştım,aşılamadan sonra çağıran doktor görmedim.ama çok iyi bir şey çağırması.tuttum bu doktoru.canım sen nerdesin nerde yaptırdın aşılamanı...
canım ben kocaeli gebzede yaşıyorum gebzede yaptırdım doktorum özel hastanede calışıyo ama ben özelnde yaptırdım sen nerdesin
biz balıkesirde oturuyoruz tatlım.
kızlar kızlar napıyonuz bakim????
bugün aşılamanın 5.günü
belirtilerim;
-kasık ağrısı(batma gibi)
-koyu sümüksü sarı akıntı
-hafif bel ağrısı
ulan bu ne şimdi yumurta çatlama zamanında akıntı yoktu şimdi sarı akıntı geldi ama kopkoyu sapsarı bişi ıyyyyyyyyyy
parsenim bebişim sen tecrübelisin be annem de hele sarı akıntın oldumu seninde ama sapsarı sümük gibi bir akıntı daha önceki aşılamalarında yaşadın mı böyle bişe?
canımm inşallah tutmuştur ama bunlar iltihap şikayetlerinede benziyor bende de bunlar var birde göğüslerimde hassasiyet ve büyüme var ilaveten sonuç perşembe günü belli olacak o zaman anlayacağız belirtimi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?