Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben şu an 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum. İkisinde de gonal-f kullandım. Ne soracaktın

iğneyi yaparken dozu ayarladıktan sonra iğneyi batırıp düğmesini sonuna kadar bastırıyoruz değil mi? gonal f 300 benimki 75 doz vurunuyorum günlük.3 kere yaptık.geriye 75 doz kalması gerekir enjeksiyon kalemine bakınca sanki 150 kalmış gibi görünüyor da acaba yanlış mı yaptım iğneyi diye tereddütte kaldım.

canım merak etme sen doğru yapmışsındır ilacı 300 yerne 350 gibi bir miktarda koyuyorlar hani hava kabarcığı çıkartırken zayi olanların yerine eksik kalmasın diye.
bende 450 likten kullandım günde 150 doz doktorum 4 gün yap dedi tek bir kalemden son güne 50-75 gibi birşey kalacak onu yap sonra gel demişti nitekimde öyle oldu içinde tam 50 kalmış . zaten en son yaparken atıyorum sen 75 e ayarladın ama içinde 75 ten az var pistona bastığında sadece enjekte olan ilaç kadar düşüyor gösterge eğer 50 yaptıysan gösterge 25 te kalıyor sıfırlanmıyor. kafana takılmasın. tedavin hayırlı olsun bu orada inşallah meleğine bir an önce kavuşursun.

tatlım naber bi sen bi ben kalmışız buralarda seninki 18 ocaktı sende ne gibi değişiklikler var canım benikileri okudun mu sarı akıntı olayını:26::26:

tatlım naber bi sen bi ben kalmışız buralarda seninki 18 ocaktı sende ne gibi değişiklikler var canım benikileri okudun mu sarı akıntı olayını:26::26:
canım bende hiçbir değişiklik yok zaten artık umudum da yok.. 12. gün falan palavra sonuçta bir bebek varsa oraya en geç 9. gün yerleşiyor ve yerleştiğinde kanda en azından 1-2 gibi bir değer olması gerekiyor ee benim ki 0 olduğuna göre kırmızı kartık almaya hazırım. hakkımızda hayırlısı. önümüzde ki ayda tedaviye devam edemeyeceğim ailemin yanına gitmeyi planlıyorum.şubatın sonunda yeni tedaviye başlarız artık belki direkt tüp yaparız doktoruma henüz bu fikrin varlığından bahsetmedim ama olsun duyunca alışır

ilahi güldürdün beni ay palavra olur mu tatlım senin için daha erken bu senin 8.günün daha 18 ocakta yaptırmadın mı sen öyleyse bugün daha 26 sı eeeeeee daha erken o zaman bikere 3 gün daha bekle en az kan için idrar içinse 5 gün canım 9.günde belli olmaz kanda kim dedi onu sana hem sen çatlatma iğnesi vurmdın mı ya sen ne zaman 0 ı gördün ki

canım bugüne kadar döllenme ile ilgili hormonların hareketleri ile ilgili çok yazı okdum eğer döllenme gününde gerçekleşirse 9 gün çıkması gerekiyor .
bugün gördüm 0 sıfırı amannn neyse olursada süpriz olur bu saatten sonra

alben canım bu arada seninde belirtilerini okduum umarım o aktıntın bebişinin tutunduğuna işarettir

ha şöyle moralli ol azıcık umutsuzluk bize yakışırmı hiç ama hakkaten ilginç çtlatma iğnesinin etkisi geçmiş ozaman tahminen ayın 16 sına yapıldı senin iğnen o zaman bugün iğneden sonra 10.gün oldu yani demek 10 ünde vücuttan atılıyo iğne en azından onu öğrenmiş olduk şekerim aşılamanınsa 8.günüydü bugün senin test için erken yani 9.gün bile değil hayatım bugün ne diye yaptırdın ki sen bu kadar erken 3 gün bekle bidaha yaptır yoksa yoktur o zaman geçmiş olsun diyim ben sana şimdi değil

alben canım bu arada seninde belirtilerini okduum umarım o aktıntın bebişinin tutunduğuna işarettir

inşallah bu ay bebiş haberi alırız hepimizde canım benim değişik bir belirti bu eğer hamileysem çok gülerim bu saçma sümüğe ıyyyyyyyyyy

aaaaaaaaa köpükte burdaymış sende mi uyuyamadın tatlım ay kafayı yiycez uykusuzluktan ne bebekmiş daha doğmadan dikti bizi ayağa ayol

zaten 3 gün sonra yine bakacağım yoksa yoktur. canım benim vücudum dışarıdan gelen hormonlara çok dirençli maaşallahı var öyle böyle değil hipofiz bezim ben 3-4 ay yapay menopoza sokuldum benim ki hiç ikiletmedi tam tahmin ettiğim zamanda geldi adetim. mesela evlendiğim ay tam balayı tatilimize denk geleceği için doğum kontrol hapını (o ay hayatımda ilk kez kullanmıştım ve son oldu) birinci kutu bitince ikinciye ara vermeden geçtim tatailin son günüde bıraktım eve geldik oda geldi yani çatlama iğneside neymiş peh peh pehhh

inşallah bu ay bebiş haberi alırız hepimizde canım benim değişik bir belirti bu eğer hamileysem çok gülerim bu saçma sümüğe ıyyyyyyyyyy
bence senin minikte sümüklü olcak annesi onun belirtisi bu ıyy iğrencimmm

bence senin minikte sümüklü olcak annesi onun belirtisi bu ıyy iğrencimmm

:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130: Allah canını almasın maşallah senin hipofiz bezine o zaman yazdım sildim sonra burayı ayıp oldu galiba

Son düzenleme:
:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130: Allah canını almasın maşallah senin hipofiz bezine o zaman dışardan gelen herşeye mi kapalı acaba ????
yok canım kapalı değil ama çok muhattap olmuyor uzatmıyor yani işini bitirip gönderiyor yoksa yumurta geliştirmek için ganol f verildi ona gayet açıktı yani irili ufaklı 2 sağlıklı 3 yumoşum vardı

inşallah o iki sağlıklı da tutarda ikizin olur tatlış ben kaçtım biraz kitap okuyup yatıcam bu yatışları iyi değerlendirmeli cuma işe gidicem ay ne güzelmiş evde otumak valla özendim ev hanımlarına ey özgürlük sen ne güzelmişsin öptüm şekerim yarın görüşürüz

tamam canım hadi iyi uykular sana evet güzeldir evde olma ama bir süre sonra sıkar insanı yaa ben çalışmayı seviyorum

Kizlarrr benim gibi merak edenler varsa hemen aciklayim :))) catlatma ignesini yaptirmamin 8. Gununun son saatinde idrar testi yaptim yani sabah 9 da hemde 2. Idrar ile amacim ignenin etkisi gecti mi merak ettim.. sonuc nur topu gibi cift cizgi demekki rahat 10 gun etkisi kaliyormus :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…