inşallah o iki sağlıklı da tutarda ikizin olur tatlış ben kaçtım biraz kitap okuyup yatıcam bu yatışları iyi değerlendirmeli cuma işe gidicem ay ne güzelmiş evde otumak valla özendim ev hanımlarına ey özgürlük sen ne güzelmişsin öptüm şekerim yarın görüşürüz
Sen yay yat bu saatlere kadar.cuma gunu nasil kalkacan alistin valla iyi uyumaya.gunaydin kizlar.nasilsiniz bakalim..
Kuzuummm gunaydin.. ben dun gece adet agrisindan aglaya aglaya uyumusum agri kesicide almistim ama hi ise yaramadi.. bugun iyiyim simdilik agrim yok ins. Olmaz da.. sen napiyosun kuzum?
Gunaydin canim.seni varya en iyi ben anlarim o sanciyi cekerken bende cok uyuyakaldim.hatta ben ishal olup karnim agrirken tuvaletten cikamam.bir keresinde klozette uyudum nerdeyse.dusun yani sanciyi.insallah olmaz minoset ic ya bisey olmaz.bana doktorum cekme bu agriyi.agri kesici ic yat dinlen demisti.ben ne yapiyim evdeyim.tup bebek icin bu hafta yada haftayA hastaneye basvurcaz bakalim insallah...sen calisiyomuydun canim.
Bu agri gercekten kotu canim.. hadi rastgelsin isleriniz insallah.. canim bizim kasap dukkani ve doner restorantimiz var muhasebesine ben bakiyorum keyfi gidip geliyorum rahatim yani..
kizlar selammm
reglim geliyor akintim koyulasti.carsambaya randevu aldim.6yumurtam vardi asilamada nasip olmadi.simdi cok agrim var.sanirim yumoslar cok ondan.bu ay agrim hic kesilmedi zaten
Kizlarrr benim gibi merak edenler varsa hemen aciklayim :))) catlatma ignesini yaptirmamin 8. Gununun son saatinde idrar testi yaptim yani sabah 9 da hemde 2. Idrar ile amacim ignenin etkisi gecti mi merak ettim.. sonuc nur topu gibi cift cizgi demekki rahat 10 gun etkisi kaliyormus :)))))
benimde daha onceki aylarda 9.gun testim3.47 cikmisti.11.gunu pozitif cikti idrarda sonucta regl oldum
kizlar selammm
reglim geliyor akintim koyulasti.carsambaya randevu aldim.6yumurtam vardi asilamada nasip olmadi.simdi cok agrim var.sanirim yumoslar cok ondan.bu ay agrim hic kesilmedi zaten
kızlar selam
doktordan geldim yumoşlar kist olmuş
yasmin verdi bu ay kullan dedi önümüzdeki ay tüp bebeğe geçelim diyo....
canım benimmmmm üzülme.bak bende tüpe geçtim.beraber yaptırırız artık..
yok üzülmedim de kafam karıştı fiyatlardan...raporlu 3500 tl raporsuz 5000 tl dediler... rapor için 3 aşılama gerekliymiş..ee aşılama zaten 1000 liraya yakın tutuyo 2 aşılama daha yaptırsam 2bin hadi onlarda tutmadı tüpe geçelim desem 3500
hesabın içinden çıkamadım yani
ay öylemi tatlım tanışmamıştık senle hoşgeldin demek senin perşembe günü belli oluyor o zaman seni de ekleyelim listemize tarih ssat bide kaçıncı aşılaman olduğunu yazarmısın canım sende var mı bir belirti filan?iltihabım yoktu bugüne kadar aşılamada kaptıysam bilemem
ne kadar pahalıymış benimde acaip kafamı karıştırdın kuzum:26::26::26::26:
Sen yay yat bu saatlere kadar.cuma gunu nasil kalkacan alistin valla iyi uyumaya.gunaydin kizlar.nasilsiniz bakalim..
ben özele gidiyorum canım ondan
ben geldiiiiiiiiiiim napınuz bakim bensiz bensiz?
kızlar selam
doktordan geldim yumoşlar kist olmuş
yasmin verdi bu ay kullan dedi önümüzdeki ay tüp bebeğe geçelim diyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?