Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sen yay yat bu saatlere kadar.cuma gunu nasil kalkacan alistin valla iyi uyumaya.gunaydin kizlar.nasilsiniz bakalim..

Sen yay yat bu saatlere kadar.cuma gunu nasil kalkacan alistin valla iyi uyumaya.gunaydin kizlar.nasilsiniz bakalim..

Kuzuummm gunaydin.. ben dun gece adet agrisindan aglaya aglaya uyumusum agri kesicide almistim ama hi ise yaramadi.. bugun iyiyim simdilik agrim yok ins. Olmaz da.. sen napiyosun kuzum?

Kuzuummm gunaydin.. ben dun gece adet agrisindan aglaya aglaya uyumusum agri kesicide almistim ama hi ise yaramadi.. bugun iyiyim simdilik agrim yok ins. Olmaz da.. sen napiyosun kuzum?

Gunaydin canim.seni varya en iyi ben anlarim o sanciyi cekerken bende cok uyuyakaldim.hatta ben ishal olup karnim agrirken tuvaletten cikamam.bir keresinde klozette uyudum nerdeyse.dusun yani sanciyi.insallah olmaz minoset ic ya bisey olmaz.bana doktorum cekme bu agriyi.agri kesici ic yat dinlen demisti.ben ne yapiyim evdeyim.tup bebek icin bu hafta yada haftayA hastaneye basvurcaz bakalim insallah...sen calisiyomuydun canim.

Bu agri gercekten kotu canim.. hadi rastgelsin isleriniz insallah.. canim bizim kasap dukkani ve doner restorantimiz var muhasebesine ben bakiyorum keyfi gidip geliyorum rahatim yani..

kizlar selammm

reglim geliyor akintim koyulasti.carsambaya randevu aldim.6yumurtam vardi asilamada nasip olmadi.simdi cok agrim var.sanirim yumoslar cok ondan.bu ay agrim hic kesilmedi zaten

Bu agri gercekten kotu canim.. hadi rastgelsin isleriniz insallah.. canim bizim kasap dukkani ve doner restorantimiz var muhasebesine ben bakiyorum keyfi gidip geliyorum rahatim yani..

Ooo iyiymis.ne guzel en guzel is seninki.canin isterse git.istemezse gitme.ordada hava sogudumu acaba...buralar sogudu..

kizlar selammm

reglim geliyor akintim koyulasti.carsambaya randevu aldim.6yumurtam vardi asilamada nasip olmadi.simdi cok agrim var.sanirim yumoslar cok ondan.bu ay agrim hic kesilmedi zaten

Selam canim.uzuldum ama dur belki olmassin.ben varya adet olunca bile belki hamileyimdir diye dusunmekten kendimi alamam.dur hele...

benimde daha onceki aylarda 9.gun testim3.47 cikmisti.11.gunu pozitif cikti idrarda sonucta regl oldum

kizlar selammm

Canim benim nasip deilmis.. insallh bi an once pozitif sonucu alirsin.. benumde tutmadi agrilarim hic gecmiyor..

kızlar selam
doktordan geldim yumoşlar kist olmuş
yasmin verdi bu ay kullan dedi önümüzdeki ay tüp bebeğe geçelim diyo....

canım benimmmmm üzülme.bak bende tüpe geçtim.beraber yaptırırız artık..

yok üzülmedim de kafam karıştı fiyatlardan...raporlu 3500 tl raporsuz 5000 tl dediler... rapor için 3 aşılama gerekliymiş..ee aşılama zaten 1000 liraya yakın tutuyo 2 aşılama daha yaptırsam 2bin hadi onlarda tutmadı tüpe geçelim desem 3500
hesabın içinden çıkamadım yani

ne kadar pahalıymış benimde acaip kafamı karıştırdın kuzum:26::26::26::26:

16 ocak canım saat 11:20 1.aşılama . bendeki tek belirti göğüslerimde sancı falan işte başkada bişey yok canım bakalım hayırlısı inşllah

kızlar selam
doktordan geldim yumoşlar kist olmuş
yasmin verdi bu ay kullan dedi önümüzdeki ay tüp bebeğe geçelim diyo....

ay nediyosun ya patikli hay allah ya çok üzüldüm vay anasını hem bebek tutma hem adet gel hemde kist oluş zıkkımın kökü yani
bide üstüne doğum kontrol hapı verdi hemi? deyeydin ki dr.a aman dr.mutlaka verin yasmini allah muhafaza çocuk filan olurda bilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…