Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ben 3 kere asilama yaptirsim fakat tutmadi ara verdim biraz simdi. Sizlere birsy sorucaktim aranozda hamile kaalamayanlar genetik test yaptiriyorlarmia bazen ufak bi sorun engel oluyormus hamile kalmaya boyle bir deneyimi olan varmi birde yaptiran varsa nekadara yaptirdi

Kizlar ben 3 kere asilama yaptirsim fakat tutmadi ara verdim biraz simdi. Sizlere birsy sorucaktim aranozda hamile kaalamayanlar genetik test yaptiriyorlarmia bazen ufak bi sorun engel oluyormus hamile kalmaya boyle bir deneyimi olan varmi birde yaptiran varsa nekadara yaptirdi
ilk defa senden duydum canım...
tüpe mi gececeksin. yoksa asılamayı mı tekrarlayacaksın..

Kizlar mrh. 24 aralikta tam 30 gun oldu ve adet olmadim. 25 inde test ysptim negatif. Erken mi yaptim ki testi. Cikarmiydi olsaydi☺

Can'ım bekle biraz istersen değişiklik var mı vucudunda
Farkettigim tek sey adet gecikmesi.
Başka da bsy yok. Ama okuduğum yerlerde iliskiden 14 gun sonra idrarda cikar diyor. Ideal gün icin ise bazi forumlarda adetin ilk günunden itibaren 14 ile 18 gün arasi derken doktorum adetin ilk gununden snr ilk 10 ve 2. 10 gün dedi. Hatta 2. 10 gun daha önemli dedi. Ben 2. 10 gune gore degerlendirirsem 29 unda fln 14 gun olmus oluyor. Ayyy cok mu karisik oldu kizlar:eek:

Merhaba arkadaşlar.Bir süredir takip ediyorum.Ancak yazma fırsatım oldu.bende 2.aşılamamın 9.günündeyim.eşim ve bende herhangi bir sorun yok.ilk aşılamam kimyasal gebelikle sonuçlandı.İzmirde özel bir merkezde yapıldı.tüm masraflarla(ilaç vb) 1000tl civarıdı.
bir arkadaş genetik testten bahsetmiş.Dr.ma genetik test yaptırmalı mıyım diye sormuştum düşük olamadan genetik test önermiyorum demişti.9 OCAK test günüm Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin inş.

Dostlarım
Bu topiği açarken o kadar dua ettim ki bizim gibi çocuk isteyen herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın diye...
Dün öğrendik ki hamileyim. Bundan sonraki dualarım hep sizlerle. Allahım en kısa sürede sizlerin de dualarını kabul etsin. Rabbim sizlere de tez zaman da bu duyguyu yaşatsın. Sizler de bizim için dua edin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Allahın izniyle en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum.
minnakcım merhaba aşılamayla mı hamıle kaldın?

Slm kizlar firsat buldukca burdan sizleri takip etmeye veya yazmaya calisiorum. Benim basima 4.asilamayi yaparken biyle birsey geldi benim igne dozunu biraz yukselttiler 100.1 menopur diye igne kullandim sora nur topu gibi sagda iki 15 ve 12 mm solda ise 19 mm yumurtalarim olustu birde su birikmesi olmus asiri uyatilma olmus ole dedi dojtor ve bu ay asilama yapamayiz birden fazla gebelik olabilir dedi ve ben yine yikildim psikolojim bozuldu ve bana kist olmasin diye primolut n verdi yumurtalari atmak icin dorduncu gun oldu arafa baya sancim oluo adet olcakmisim gibi ama hala olmadim. Bole bisi yasayan varmi benim gibi birde yurt disindayim ve burdaki doktorlara pek guvenemiorum ins kist olmaz veya bu ilac yuzunden bir sorun olmaz bu arada hersey normal bizde adetlerimde duzenli ins bu ilacin etkisiyle degismez cok korkuorum ve artik psikolojim cok bozldu 6 aydir bu tedavuyle ugrasiorum ama malesef sonuc negatif...

Merhabalar.benim merak ettigim aşılamada ikiz ve üçüz gebelik oranı nedir.yardimci olursanız sevinirim.

byn pamuk, post: 44838505, member: 683368"]Slm benim ilk asilamam Dr üçüz olma durumu olduğunu soyledi..
Aşılama da tutma %5 ile %30 arası bir dilim ..çoğul gebelik lerde de aynı,..[/QUOTE]
Acikcasi çoğul gebelik olma ihtimali beni tedirgin ediyor.tup bebekte ikiz yada ucuz olma ihtimali çok yüksek ama benim cevremde asilamayla bebek sahibi olanlar genelde çoğul değil. Acaba istege göre olabiliyor mu??

Back
X