- Konu Sahibi minnak343434
- #2.341
sanırım hepsi dahil. ama yine de cok gb..VALLA BENDE ŞAŞIRDIM YA SENİNKİ SADECE AŞILAMA MI YOKSA İLAÇLAR DOKTOR ÜCRETİ FALAN DAHİL Mİ
sende de dahil olsa maks. 900 1000 olacaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım hepsi dahil. ama yine de cok gb..VALLA BENDE ŞAŞIRDIM YA SENİNKİ SADECE AŞILAMA MI YOKSA İLAÇLAR DOKTOR ÜCRETİ FALAN DAHİL Mİ
ilk defa senden duydum canım...Kizlar ben 3 kere asilama yaptirsim fakat tutmadi ara verdim biraz simdi. Sizlere birsy sorucaktim aranozda hamile kaalamayanlar genetik test yaptiriyorlarmia bazen ufak bi sorun engel oluyormus hamile kalmaya boyle bir deneyimi olan varmi birde yaptiran varsa nekadara yaptirdi
ilk defa senden duydum canım...
tüpe mi gececeksin. yoksa asılamayı mı tekrarlayacaksın..
Bende seninle aynı durumdayım 9 yaşında kızım var bu ay aşılama yapılacak hakkımızda hayırlisiBen ikinci cocuk icin ugraşmaktayım kizima kardeş yapalim dedik 6 yil oldu malesef olmadi:--(
Can'ım bekle biraz istersen değişiklik var mı vucudundaKizlar mrh. 24 aralikta tam 30 gun oldu ve adet olmadim. 25 inde test ysptim negatif. Erken mi yaptim ki testi. Cikarmiydi olsaydi☺
Farkettigim tek sey adet gecikmesi.Can'ım bekle biraz istersen değişiklik var mı vucudunda
minnakcım merhaba aşılamayla mı hamıle kaldın?Dostlarım
Bu topiği açarken o kadar dua ettim ki bizim gibi çocuk isteyen herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın diye...
Dün öğrendik ki hamileyim. Bundan sonraki dualarım hep sizlerle. Allahım en kısa sürede sizlerin de dualarını kabul etsin. Rabbim sizlere de tez zaman da bu duyguyu yaşatsın. Sizler de bizim için dua edin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Allahın izniyle en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum.
Merhabalar.benim merak ettigim aşılamada ikiz ve üçüz gebelik oranı nedir.yardimci olursanız sevinirim.