Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kac saat sanci cektiniz acaba acilma hic mi olmadi 17 saat suni sanciyla normal dogum oldu son anda acilma oldu bebek insin diye suyu patlattilar o yuzden soruyorum birazda doktorun ebenin elinde olan bisey cunku tam sezeryanliktim bebek cok havada duzensiz sancilar 2 cm acilma ve kanamam vardi bende doktora erken gittigim icin pismanim evde cekebilirdim suyumu patlattigi icin tum sancilari yatarak cektim gözünüz aydın Allah anali babali buyutsun insallah onemli olan saglik cok sukur

3,5 saat suni sancı çektim, ama bu çocuk doğmaz çok yukarda dediler, suyu patlattılar Sonra biraz daha çektim hiç açılma aşağı inme yoktu. Açılma da olmadı. Ama evet dr la da alakalı. Çok üzgünüm şimdiki aklım olsa gelmesini beklerim... sonuna kadar da çekerdim normal olacağını bilseydim. Allah tan hayırlısı...

Hayirlisi tabi bilinmiyoki insan can havliyle ne dusunecegini sasiriyor

Bnm de inmedi aşağı sancılar hat safhaydi dayanamadım artık .sezeryan oldu . Çünkü çocugün yüzü yukarı bakiyor muş ondan inmemiş aşağı . Bu sancı yla doğurman gerekirdi dedi dr um .açılma 1 cm oldu sadece bnm de

Hanimlar nasilsiniz :) bebişlerle nasil vakit geciriyorsunuz bebegi alan gitti valla burdan

Ee annişler nasılsınız bebişleriniz nasıl alıştınızmı uykusuzluga yoksa bi ben mi uykusuz zombi modundayım

Merhaba
11 nisanda ise baslayacagim cok uzgunum ben (
Bi de sutumu arttirma derdim var

Merhaba
11 nisanda ise baslayacagim cok uzgunum ben (
Bi de sutumu arttirma derdim var
Ben de 11 nisanda başlıcam. Benim şansım yarım gün çalışıyorum. Bide süt iznim olucak. Ama tabii evde kendin bebeğine bakmak daha güzel

Hanimlar nasilsiniz :) bebişlerle nasil vakit geciriyorsunuz bebegi alan gitti valla burdan
Dogumdan sonra 40 gun yemek yemeye bile zor vakit buluyordum. Daha yeni actim gozlerimi dunyayi gorur oldum. Buralarida bayagi ihmal etmisim simdi farkettim :) 20 ocakta dogdu oglum simdi 2 ayi gectik sukur. Bir gaz sancisi tutturduk gidiyoruz bakalim. Ilk zamanlar emmede sorun yasadik slikon gogus ucuyla emiyor hala oglum. Benim gogsumun ucu olmadigi icin ememedi maalesrf bizde slikon uc kullandik. Sizlerde hikayeler nasil bakalim kizlar

Merhaba arkadaşlar, devlet hastanesinde doğum yapıpta memnun kalan var mıdır aranızda İstanbul Avrupa yakasında özel oda diye bişi duydum var mı ? Yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar, devlet hastanesinde doğum yapıpta memnun kalan var mıdır aranızda İstanbul Avrupa yakasında özel oda diye bişi duydum var mı ? Yardımcı olur musunuz
Facebook 2017 2018 anneleri adında grup var oraya üye olursanız daha ayrıntılı yanıt alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…