Kac saat sanci cektiniz acaba acilma hic mi olmadi 17 saat suni sanciyla normal dogum oldu son anda acilma oldu bebek insin diye suyu patlattilar o yuzden soruyorum birazda doktorun ebenin elinde olan bisey cunku tam sezeryanliktim bebek cok havada duzensiz sancilar 2 cm acilma ve kanamam vardi bende doktora erken gittigim icin pismanim evde cekebilirdim suyumu patlattigi icin tum sancilari yatarak cektim gözünüz aydın Allah anali babali buyutsun insallah onemli olan saglik cok sukurCuma gittim.(20 ocak) İlk doğumum normaldi. Bunda da sat a göre 5 gün geçmişti. Ama Suni sancıya rağmen ne açıklık oldu ne benek aşağıya indi.
Çok büyük tavsiyem,
Evde doğumunuz başlamadan dr a gitmeyin, suni sancı vs almayın.
Bebeğinizin gelmesini bekleyin.
Ha ekstra bir durum olur, acil bir durum o hariç. Lütfen evde doğumunuzu bekleyin Sonra hastaneye gidin.
Bir sürü sıkıntıdan Sonra sezeryana alındım.
Epidural oldum, tam bayılmaktan daha iyi.
Ama 3-4 gündür çok mutsuzum, normal Doğum gibisi yok.
Aklı olan eğer tıbbi bir manisi yoksa ASLA sezeryan olmasın...
Çekeceğiniz 10-12 saat sancı bile olmaz, olmadı epidural yapın ama maniniz yoksa normal yapın.
Doğumdan hemen Sonra bebeğinizi kucağınıza alın, emzirin, rahat rahat yemek yeyin, tuvalete gidin, eve gelin.
Diğer çocuğunuza da vakit ayırın, ben 2-3 gündür bunlardan yoksunum. Yapıyorum ama tam anlamıyla değil.
Adı üstünde "normal" Doğum. Allah herkesin yardımcısı olsun...
Yine Allah'a hamdolsun...
Sağasağlim atlattık...
3,5 saat suni sancı çektim, ama bu çocuk doğmaz çok yukarda dediler, suyu patlattılar Sonra biraz daha çektim hiç açılma aşağı inme yoktu. Açılma da olmadı. Ama evet dr la da alakalı. Çok üzgünüm şimdiki aklım olsa gelmesini beklerim... sonuna kadar da çekerdim normal olacağını bilseydim. Allah tan hayırlısı...Kac saat sanci cektiniz acaba acilma hic mi olmadi 17 saat suni sanciyla normal dogum oldu son anda acilma oldu bebek insin diye suyu patlattilar o yuzden soruyorum birazda doktorun ebenin elinde olan bisey cunku tam sezeryanliktim bebek cok havada duzensiz sancilar 2 cm acilma ve kanamam vardi bende doktora erken gittigim icin pismanim evde cekebilirdim suyumu patlattigi icin tum sancilari yatarak cektim gözünüz aydın Allah anali babali buyutsun insallah onemli olan saglik cok sukur
Hayirlisi tabi bilinmiyoki insan can havliyle ne dusunecegini sasiriyor3,5 saat suni sancı çektim, ama bu çocuk doğmaz çok yukarda dediler, suyu patlattılar Sonra biraz daha çektim hiç açılma aşağı inme yoktu. Açılma da olmadı. Ama evet dr la da alakalı. Çok üzgünüm şimdiki aklım olsa gelmesini beklerim... sonuna kadar da çekerdim normal olacağını bilseydim. Allah tan hayırlısı...
Bnm de inmedi aşağı sancılar hat safhaydi dayanamadım artık .sezeryan oldu . Çünkü çocugün yüzü yukarı bakiyor muş ondan inmemiş aşağı . Bu sancı yla doğurman gerekirdi dedi dr um .açılma 1 cm oldu sadece bnm de3,5 saat suni sancı çektim, ama bu çocuk doğmaz çok yukarda dediler, suyu patlattılar Sonra biraz daha çektim hiç açılma aşağı inme yoktu. Açılma da olmadı. Ama evet dr la da alakalı. Çok üzgünüm şimdiki aklım olsa gelmesini beklerim... sonuna kadar da çekerdim normal olacağını bilseydim. Allah tan hayırlısı...
Hiç üzülmeyin hayat şartları haklısınız süt artırmak için boza tavsiye ederim kesinlikle tahin helvasıda süt yapıyorMerhaba
11 nisanda ise baslayacagim cok uzgunum ben(
Bi de sutumu arttirma derdim var
Ben de 11 nisanda başlıcam. Benim şansım yarım gün çalışıyorum. Bide süt iznim olucak. Ama tabii evde kendin bebeğine bakmak daha güzelMerhaba
11 nisanda ise baslayacagim cok uzgunum ben(
Bi de sutumu arttirma derdim var
Biz buradayız kiii☺Hanimlar nasilsiniz :) bebişlerle nasil vakit geciriyorsunuz bebegi alan gitti valla burdan
Bi an kimse kalmadi sandim ah bu yumurcaklar ne yaramaz uykusuz bakimsiz kalan bi benmiyimBiz buradayız kiii☺
Yok yok yalnız değilsin korkmaBi an kimse kalmadi sandim ah bu yumurcaklar ne yaramaz uykusuz bakimsiz kalan bi benmiyim
Bnde 17 nisanda başlayacağım
Dogumdan sonra 40 gun yemek yemeye bile zor vakit buluyordum. Daha yeni actim gozlerimi dunyayi gorur oldum. Buralarida bayagi ihmal etmisim simdi farkettim :) 20 ocakta dogdu oglum simdi 2 ayi gectik sukur. Bir gaz sancisi tutturduk gidiyoruz bakalim. Ilk zamanlar emmede sorun yasadik slikon gogus ucuyla emiyor hala oglum. Benim gogsumun ucu olmadigi icin ememedi maalesrf bizde slikon uc kullandik. Sizlerde hikayeler nasil bakalim kizlarHanimlar nasilsiniz :) bebişlerle nasil vakit geciriyorsunuz bebegi alan gitti valla burdan
15 ocakta yaptım. Doğumu. Öğretmenim okulum yakın annem getircek teneffüs te öğlen ben gitcem o şekilde olacak insNe zaman dogum yaptiniz?sut/emzirme isini nasil cozeceksiniz?
Facebook 2017 2018 anneleri adında grup var oraya üye olursanız daha ayrıntılı yanıt alabilirsinizMerhaba arkadaşlar, devlet hastanesinde doğum yapıpta memnun kalan var mıdır aranızda İstanbul Avrupa yakasında özel oda diye bişi duydum var mı ? Yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?