Öyle mi şimdi tam kaç hafta oldun peki normalmiBende tam senin zamaninda yaptim daha cikmadi. Heralde doguma goturur beni diye dusunuyorum
Ben 39+1im su an. Ama bu zamanlara birakma, sancini tetikleyebilir ben dr.uma sordum cok kucuk parcalar halinde yap acirsa birak dedi o sekilde yavas yavas yaptim 38. hafta basinda. Bir de illa 40.haftayi beklemeyebilir bebek,o yuzden yapacaksan simdiden yap derim 2 haftada cikmaz hemen,ciksa da yuzeysel temizler gecersinÖyle mi şimdi tam kaç hafta oldun peki normalmi
Aynen ya zaten çok yok bende iki aya zor çıkar. Sen kendin alabiliyo musun. Ben hala eskisi gibi kendim alıyorumBen 39+1im su an. Ama bu zamanlara birakma, sancini tetikleyebilir ben dr.uma sordum cok kucuk parcalar halinde yap acirsa birak dedi o sekilde yavas yavas yaptim 38. hafta basinda. Bir de illa 40.haftayi beklemeyebilir bebek,o yuzden yapacaksan simdiden yap derim 2 haftada cikmaz hemen,ciksa da yuzeysel temizler gecersin
Bnm de aşağı inmedi inmez dedi sezeryan istemiyorum dedim bekledim sancim çoktu iyice arttı dayanılmaz oldu ama inmedi ve açılma 1.5 cm de kaldı çoktan doğurman gerekirdi inseydi dedi . Dr una güveniyorsan ol bn acaba dedim ama Dr un bildiği var :) oldum sezeryan oğlum. 5 günlük oldu:):)Arkadaslar benim de bugun 39+1. Daha sanci falan hicbir sey yok, dun dr.a gittim kordon boynuna dolanmis bebegimin. 2 tur gibi gorunuyo dedi,riske atmayalim sezeryan oneririm dedi ama ben sezeryan olmak istemiyorum
Merhaba canim dogum yaptin mi merak ettjm bende eger cmt ye kadar dogum yapmazsam doktor suni sanci vericek merak ediyorum. Senin dogumun nasil oldu kolaydir umarim saglikla almissindir bebisini kucaginaKızlar, bebeğimin sat gününe göre doğumu 16 Ocak dı. Fakat ne gelen var ne giden. Ama doktorum zaten 38-39 haftasından gidiyor dedi. En baştan beri 1 hafta geriden geliyordu. Geç döllenme yani. Dr um bu cuma (20 Ocak) gel, suni sancıyla doğurturum ben seni dedi. Çok korkuyorum. 2. Doğumum olduğu için endişelenmem gerektiği, zor olmayacağını söyledi. Ama benim korkum. Ya suni sancıyla açılma olmaz ve sezeryana alırsa diye. Tecrübesi olan var mı bu konuda. Ve ne olur dua edin...Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Herkes doğum yapti bebisle ilgeleniyor bize cevap veren yok:)
Dogum yaptin mi canim nasilsin evet bebekler gercekten yorucu uykusuzluktan ölcem artk :)Herkes doğum yapti bebisle ilgeleniyor bize cevap veren yok:)
Yok canım daha yapamadim bekliyorum sadece demin biraz uyuyakalmisim koltukta sol kasik agrisiyla uyandim ne kadar sürdü bilmiorum ama gecti sanırım. Benimkinin gelmeye niyeti yok sanırım :)Dogum yaptin mi canim nasilsin evet bebekler gercekten yorucu uykusuzluktan ölcem artk :)
Ay insallah kısa zamanda gelir bugün yarın sende güzel haberlerini verirsin :) bol bol uyu simdi hurma ye çömel kalk merdiven in çıkYok canım daha yapamadim bekliyorum sadece demin biraz uyuyakalmisim koltukta sol kasik agrisiyla uyandim ne kadar sürdü bilmiorum ama gecti sanırım. Benimkinin gelmeye niyeti yok sanırım :)
Gördüm de yazmak istedim, doktorunuz ne zamana kadar beklicek de suni sanci veririm dedi?Yok canım daha yapamadim bekliyorum sadece demin biraz uyuyakalmisim koltukta sol kasik agrisiyla uyandim ne kadar sürdü bilmiorum ama gecti sanırım. Benimkinin gelmeye niyeti yok sanırım :)
40. Haftam cuma gunu doluyor riske girmeye gerek yok bence karar sizin cmt alalim bence bebeği dedi suni sanci deneyelimGördüm de yazmak istedim, doktorunuz ne zamana kadar beklicek de suni sanci veririm dedi?
Açılmaniz varmı? Benim de yarın doluyor günüm ama 1 hafta daha bekleme taraftarı. :/40. Haftam cuma gunu doluyor riske girmeye gerek yok bence karar sizin cmt alalim bence bebeği dedi suni sanci deneyelim
Ya bi 15 gun once falan sanirim cati muayenesi yapti bir kere onda da 1 cm acikligin var dedi bir daha da muayene etmedi acikcasi bu hafta en azindan tekrar kontrol eder diye dusunuyordum ama gerek yok dedi. Benim ki cok iri bir bebek degil aksine zayif bile sayilabilir cmt 3100 du kilosu bekleme taraftari değilim ama istersen bekleyebiliriz dedi kakasini yapabilir falan filan cesitli durumlar olabiliyor vakti dolmus oluyor beklemeye gerek yok gel yatisini yapalim cumartesi falan deince bizde kabul ettik zaten beklemek cok stresli ya acaba sanci tutcak mi yok suyum gelecek mi derken skldim yiprandim:)Açılmaniz varmı? Benim de yarın doluyor günüm ama 1 hafta daha bekleme taraftarı. :/
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda belki o zamana kendisi gelir. sağ salim kavuşmanız dilegiyle:)Ya bi 15 gun once falan sanirim cati muayenesi yapti bir kere onda da 1 cm acikligin var dedi bir daha da muayene etmedi acikcasi bu hafta en azindan tekrar kontrol eder diye dusunuyordum ama gerek yok dedi. Benim ki cok iri bir bebek degil aksine zayif bile sayilabilir cmt 3100 du kilosu bekleme taraftari değilim ama istersen bekleyebiliriz dedi kakasini yapabilir falan filan cesitli durumlar olabiliyor vakti dolmus oluyor beklemeye gerek yok gel yatisini yapalim cumartesi falan deince bizde kabul ettik zaten beklemek cok stresli ya acaba sanci tutcak mi yok suyum gelecek mi derken skldim yiprandim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?