Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kizlar oglumun adini poyraz koydum cok tepki aldim hic poyraz isimli tanidiklariniz varmi canim sikildi iyice

Merhaba...geçen hafta ani suyum gelmesiyle sezeryana alındım karnım tok olduğu için epidurak oldum hamdolsun agrım sancım olmadı herşeye şahit oldum .doktora yalvardım hayta karnım aç benim beni uyutun dedim ama iyiki doktor kendi bildiğimi yapmış... şimdi herşey yolunda sıkıntısız bir Doğum oldu sende sıkıntı yapma bence rabbim kolaylığını veriyor.allah kurtarsın

Rabbim anali babali buyutsun canim bende bel fitigim oldugu icin korkuyorum agri kalirmi diye yarin dra sorayim bide

Ge mis olsun Allah tan üstüne üstüne gelmemişler

Kizlar oglumun adini poyraz koydum cok tepki aldim hic poyraz isimli tanidiklariniz varmi canim sikildi iyice

Yani sert bir isim tabiki de neden daha önce vermediler bu tepkiyi anlamadim? Ille kimlik cikmasini mi beklemisler. Ben var ya artik isme takilmiyorum. En onemsedigimiz isim muhammed, niceleri onun gibi olmaya calisirken niceleri de terorist oluyor. Sen kafana göre takil. Canin ne istiosa onu koy. Ama anlami guzel olsun olayından dolayi poyraz ismine bayilsam da koymadım mesela:/ biz de gittik babasini öldüren bir turk kahramininin adini koyduk -mete

Dediğiniz şeylerleri maddeler halinde yazıp A4 kağıdından çıkarıp kapınıza asın, anlayan anlar artık. Ben yakınlarıma söyledim bunları, ben söyleyince sıkıntı olur diye onlar söyleyecek, bu da bir çözüm. ☺

Benimde kızım olacak bu ay inşallah .Ama isim konusunda kararsiziz.aslinda fikir olur diye buralarada bakayım diyorum.kiz anneleri ne isim vereceksiniz.dogru yer neresi bilemedim.

Merhaba kızlar. Dün 40. Haftamda normal doğum yaptım. Doktor suni sancı verdi. Üç buçuk saatte açılmam oldu ve doğumum oldu. Allah sizleri de kurtarsın. Bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.

Merhaba kızlar. Dün 40. Haftamda normal doğum yaptım. Doktor suni sancı verdi. Üç buçuk saatte açılmam oldu ve doğumum oldu. Allah sizleri de kurtarsın. Bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
Suni sancı çok mi zordu ? Bnmde bugün 40 a girdi olmazsa cmt kontrole gitcem açılma var mı bakarız demişti Dr. Hayırlı olsun bu arada

Kizlar napiosunuz? Tek tek dogumlar basladi. Bende hala tik yok. Cati muayenem yapildi ve normal dogumu bekliyoruz.siz de durumlar nasil illa 40. Haftayi bekliyor mu bebek normal dogumda?

Suni sancı çok mi zordu ? Bnmde bugün 40 a girdi olmazsa cmt kontrole gitcem açılma var mı bakarız demişti Dr. Hayırlı olsun bu arada

Benim 2. doğumumdu. İlk doğumumda suyum gelmişti sonra suni sancı verdiler. O yüzden kendi gelen doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorum. Doktora gittiğimde 3 cm açılmıştı zaten. Suni sancıyla 3 buçuk saatte açıldı ve doğum yaptım. Sancının son zamanları çok çektiriyor o bi gerçek. Ama çocuk çıktıktan sonra rahatlıyorsunuz merak etmeyin. Herşey geride kalıyor. Bide size 2 doğum yapmış biri olarak tavsiyem sancı esnasında solunuza yatın. Açılma daha çabuk oluyor. Bana bunu ilk doğumumdaki ebe söylemişti. Allah hepinizi kurtarsın.

Bana da doktor gecen hafta kontrole gittigimde cati muayenesi yaparken bi parmak acilman var demisti ne demek oldugunu soramadim cahilligime verin 1 cm falan mi demek oluo:))

Bugün kontrole gittim Açılma yok rahim ağzında yumusama var hersey normal dedi beklicez ..

Bnde bugün doğum yaptım 40+3 kafası yukarda miş açılma olmadı sancı çok şiddetli oldu oysa bekledik açılsın diye sabah 7 den 15:30 a kadar .ama 1,5 cm cik açıldı .dayanamadım sancı ya sezeryan oldu sonuna kadar çektim sanci yi açılmadı . Bekleyenlere hayırlı doğum lar ins

Merhaba arkadaslar,bende de hala tik yok. Ne kasilma ne sanci hicbir sey. Ilk dogumum olacak, acaba hala hicbir sey hissetmemem normal mi?

Allah anali babali saglikla buyutsun insallah canim massallahu hayirlisi olsun tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…