Merhaba...geçen hafta ani suyum gelmesiyle sezeryana alındım karnım tok olduğu için epidurak oldum hamdolsun agrım sancım olmadı herşeye şahit oldum .doktora yalvardım hayta karnım aç benim beni uyutun dedim ama iyiki doktor kendi bildiğimi yapmış... şimdi herşey yolunda sıkıntısız bir Doğum oldu sende sıkıntı yapma bence rabbim kolaylığını veriyor.allah kurtarsınHerkese merhaba benimde pazartesi sezeryanim var aynen bende okadar gerginimki herkesle kavga ediyorum hergun aglayacak bisey buluyorum burda yazilanlari okuyunca yanliz olmadigimi anladim. Aranizda sezeryan olacak varmi bende bel fitigi var oyuzden genel anestezi istiyorum epidural olanlarda bel agrisi kaliyormus bu konuda bilgisi olan varmi acaba
Rabbim anali babali buyutsun canim bende bel fitigim oldugu icin korkuyorum agri kalirmi diye yarin dra sorayim bideMerhaba...geçen hafta ani suyum gelmesiyle sezeryana alındım karnım tok olduğu için epidurak oldum hamdolsun agrım sancım olmadı herşeye şahit oldum .doktora yalvardım hayta karnım aç benim beni uyutun dedim ama iyiki doktor kendi bildiğimi yapmış... şimdi herşey yolunda sıkıntısız bir Doğum oldu sende sıkıntı yapma bence rabbim kolaylığını veriyor.allah kurtarsın
Ge mis olsun Allah tan üstüne üstüne gelmemişlerSen bir de başıma son gelenleri bilsen bugün evde aynen söylediğin gibi güzel güzel uyurken ki evde de yalnıZdım eve hırsız girmeye çalıştı ve ben adamlarla yüzyüze geldim kaçtılar ama korkunçtu velhasıl biraz suyum geldi en yakın hastaneye girmek durumunda kaldım günlerdir kaçtığım çatı muaynesini yaptılar su devam ediyor mu etmiyor mu diye çok kasıldm çok da canım yandı suyu görmek için yaptığından jel de sürmedi o yüzden de cok acıdı sonra kendi hastaneme gittim nst vs neyse suyum azalmış ama son haftalarda bu normalmiş su gelmesi mevzusu da tehlike yaratacak kadar gelmemiş şimdi de mide ekşimemle beraber gecenin bu saatinde ayağa dikildim eşimle annemlerdeyim
Allahtan uyandım sağolGe mis olsun Allah tan üstüne üstüne gelmemişler
Kizlar oglumun adini poyraz koydum cok tepki aldim hic poyraz isimli tanidiklariniz varmi canim sikildi iyice
Dediğiniz şeylerleri maddeler halinde yazıp A4 kağıdından çıkarıp kapınıza asın, anlayan anlar artık. Ben yakınlarıma söyledim bunları, ben söyleyince sıkıntı olur diye onlar söyleyecek, bu da bir çözüm. ☺Arkadaşlar bir sorum olacak hastane ziyaretinde odada uzuun ızun kalınmaması gerektiği ocak ayı olduğu için hasta gibi olanların gelmemesi el yıkama bebeği öpmeme hatta çok yaklaşmama ev yaretine erkenden gelmeme sigara ve parfüm kokusuyla yaklaşmama ve hatta yatıya kalma işini abartmama gibi konuları nasıl anlatacağız böyle bi yazı var mı asalım kapımıza hastanede ben bulamadım ama endişeliyim ne yapacağız hamgi birini uyaracağız
Suni sancı çok mi zordu ? Bnmde bugün 40 a girdi olmazsa cmt kontrole gitcem açılma var mı bakarız demişti Dr. Hayırlı olsun bu aradaMerhaba kızlar. Dün 40. Haftamda normal doğum yaptım. Doktor suni sancı verdi. Üç buçuk saatte açılmam oldu ve doğumum oldu. Allah sizleri de kurtarsın. Bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
Suni sancı çok mi zordu ? Bnmde bugün 40 a girdi olmazsa cmt kontrole gitcem açılma var mı bakarız demişti Dr. Hayırlı olsun bu arada
Merhaba arkadaslar,bende de hala tik yok. Ne kasilma ne sanci hicbir sey. Ilk dogumum olacak, acaba hala hicbir sey hissetmemem normal mi?
Allah anali babali saglikla buyutsun insallah canim massallahu hayirlisi olsun tabikiBnde bugün doğum yaptım 40+3 kafası yukarda miş açılma olmadı sancı çok şiddetli oldu oysa bekledik açılsın diye sabah 7 den 15:30 a kadar .ama 1,5 cm cik açıldı .dayanamadım sancı ya sezeryan oldu sonuna kadar çektim sanci yi açılmadı . Bekleyenlere hayırlı doğum lar ins
Aynen . TeşekkürlerAllah anali babali saglikla buyutsun insallah canim massallahu hayirlisi olsun tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?