- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
Canım istersen sıcak su torbası kullanma. Elki damar genişlemesi yaparsa sıkıntı olabiliraynen yaa . mayısın ortasına geldik yorgan battaniye artı bide ayağıma yatarken sıcak su torbası alıyorum.
Hoşgeldin canım :)
Tebrikler hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :)mrb arkadaşlar bende ocak annesi olacagım hayırlısı ile :):)::))
Ben yarın görmeye gidicem canım inşallah görürüz hepimiz bi an önce yazarım burdan :)Selam kızlar :) bende Allah'ın izniyle ocakta evladımı alıcam kucağıma :) ama daha kesen görmeye gitmedim. Gidip gören var mı
Ay evet ya bende uyanıyorum o sancılarla kramp gibi dogru heralde böyle gitcek rahim genişliyo sanırım netten baktım :)tprkkbr selam canım ben geceleri kramp girmiyo demiştim ama bu gece krampa uyandım aklıma sen geldin :)))
Tebrikler hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :)
Ben yarın görmeye gidicem canım inşallah görürüz hepimiz bi an önce yazarım burdan :)
Amiin canım teşekkür ederim Hayırlısıyla saglıkla Allahın izliyle kucaklarımıza alırız inşallah :)teşekkür ederım cnm allah kucagımıza da almayı nasıp etsın .senınde hayırlı olsun ınsallah guzel bır hamılelık gecırır kavusuruz.
Tamam canım yazarım çarşamba gel görürüz dedi bakalım 5 +1 olduk erken sanırım daha ama bakalım :)sonucunu yazarsın cnm bızım dah doktor gunu bellı olmalı bugun bellı olucak.
İlk hamileligim :) şubatda düşük yaşamıştım Rabbim korusun meleklerimiziKızlar kaçıncı hamileliğiniz pekiiiii :) benim 2. Evladım olacak nasipse. İlkinde 25 kilo almıştım inşallah bunda edebimle biter :))
Hadi inşallah görürsün haber ver bize canım :)Kızlaar 1 saat sonra doktora randevum var coook heyecanlıyım bana dua edin noluur
Kızlar kaçıncı hamileliğiniz pekiiiii :) benim 2. Evladım olacak nasipse. İlkinde 25 kilo almıştım inşallah bunda edebimle biter :))
Veririm inşallah canım :))Hadi inşallah görürsün haber ver bize canım :)
Veririm inşallah canım :))
Ay inşallah canımmguzel haberlerle gel :):)
Kızlar ben de ocak annesi olacağım inşallah :)) bugün 5+4 cumaya belki kalp atışını duyarız dedi doktor:) yakın zamanda lupus hastaligim olduğunu öğrendimdua edin bebisim etkilemesin hepimiz sağlıkla alalım kucağınıza bebislerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?