Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Neler istemişler öyle ya Allah kolaylık versin ben bunların hiçbirini yaptırmadım

O zaman ben de gizli hamilelik var ahahahshahaja
Hahaha keşke hamile olsan prolaktin hormonu hamile olmadığın dönemde yükselince sıkıntı oluyor malesef. Benimde bir ara sınırsaydı geçen ay normal çıktı bakalım bu ay sonu hormonlar nasıl çıkacak. İnşallah bir aksilik olmazda tedaviye başlarız

Insallah ya ozelde bu kadar cart curt bakmiyorlar devlete bak ama arastirma oldugu icin incigine cincigine bakiyorlar

Herkese iyi akşamlar benim de pazartesi günü opum oldu.10 yumurta toplandı 7si döllendi.Bugun aradılar gelişimleri devam ediyormuş.Cumartesi günü transfer var dediler. Çok heyecanlıyım Allah izin verirse iki tane embriyo konulacak.Ama benim anlamadığım adetime beş altı gün var böyle transfer olur mu?

Insallah ya ozelde bu kadar cart curt bakmiyorlar devlete bak ama arastirma oldugu icin incigine cincigine bakiyorlar
Bazı testler yapıyorlar illaki ama meme usgsi falan istemiyorlar mesela o değil bizim burdaki araştırma hastanesinde de bukadar bakılmıyor demek ki çok fark var. Sen nerede yaşıyorsun

Bazı testler yapıyorlar illaki ama meme usgsi falan istemiyorlar mesela o değil bizim burdaki araştırma hastanesinde de bukadar bakılmıyor demek ki çok fark var. Sen nerede yaşıyorsun
Istanbuldayim ben meme usgsi ne alaka onu anlamadim ben de . Sonucu iyi ciksin da insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…