- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
aaa hadi gözün aydın kaç adetmış yumurtan eşinden sperm aldılar mı peki. Yarın neden arıyacaksın.Hım doğrudur devlette dusuk ama hemen tedaviye başlatmiyorlar bugün yumurtam toplandı yarın arayın dediler
Yarın duruma bakıp bana bilgi verecekler yumurtalarım ve embriyo hakkındaaaa hadi gözün aydın kaç adetmış yumurtan eşinden sperm aldılar mı peki. Yarın neden arıyacaksın.
Amin ama en zor yumurta toplama islemiymis kanamam oldu ara araaaa hadi gözün aydın kaç adetmış yumurtan eşinden sperm aldılar mı peki. Yarın neden arıyacaksın.
anestexili mi oldun.Amin ama en zor yumurta toplama islemiymis kanamam oldu ara ara
Tabiki anestezili olunuyor her yerdeanestexili mi oldun.
he iyi bakalım bende dün iğneye başlattı doktor. Gonal-f iğnesi 225 dozda kullanacagım bakalımTabiki anestezili olunuyor her yerde
İnsallh canim destekleriniz icin cok tesekkurlerCanım 7. Gün erken canini sıkma 10. Gün tekrarla testi
Ne kadara aldiniz gonalf yihe iyi bakalım bende dün iğneye başlattı doktor. Gonal-f iğnesi 225 dozda kullanacagım bakalım
vvalla canım fiyatları su sekılde eczane indirimi kullanıldı.Ne kadara aldiniz gonalf yi
Devlet destNe kadara aldiniz gonalf yi
Devlet destek var mi yoksa ilaclari disardan mi aldin disaridan aldiysan super fiyat vermislervvalla canım fiyatları su sekılde eczane indirimi kullanıldı.
gonalf 450 745 tl indirimli:500 tl (4 adet)
cetrotide 025mg 212 tl indirimli: 180 tl (4adet)
ovitrelle 250mg 115 tl indirimli:90 tl (1adet)
Olsa da erken çıkmaz bence. Gece yatmadan az su içmeye dikkat et. Sabah da test ne kadar geç yaparsan o kadar iyi. Yani 8 saat falan tuvalete gitmeden test yaparsan daha doğru sonuç çıkar5. Gun embriosuydu
Him en iyisi pazartesiyi beklemek sanirim cunku ben sabah erken kalkip yapmıştım testiOlsa da erken çıkmaz bence. Gece yatmadan az su içmeye dikkat et. Sabah da test ne kadar geç yaparsan o kadar iyi. Yani 8 saat falan tuvalete gitmeden test yaparsan daha doğru sonuç çıkar
Bende kullandım onu ayarlayabilir olan gayet kolaydı uygulanmasihe iyi bakalım bende dün iğneye başlattı doktor. Gonal-f iğnesi 225 dozda kullanacagım bakalım
Transfer sonrası miKızlar göğüslerim ve karnım çok ağrıyor. Normal galiba
Sedasyon yapıyorlar canım 15 dk kadar uyuyosun korkulcak hiçbişi yok okadar basit bir işlemki doktorununda el hafifliği çok önemli sonrasında kanama az miktarda oluyor ve bana ağrı kesici serum taktılar rahat olmam adına o da çok etkili oldu bence..Kızlar benim de geniz akıntım var. Yarın OPU var ama sanırım genel anestezi vermezler. Lokal anestezi nasıl oluyor acaba
yok canım devlet desteği değil bazı ama bi eczene yaptı hemen hastanenin ilerisindeki 3 eczaneden 1 ri yaptı diğerleri yapıor ama 50 lira anca tabi iyi oldu 4000 bin tutuyordu 2800 hallettik hepsini 1200 cepte.Devlet dest
Devlet destek var mi yoksa ilaclari disardan mi aldin disaridan aldiysan super fiyat vermisler
evet kolay ve can yakmayan iğneler eşim yapmaya başladı banada şimdilikk iyi gidiyoruz bakalım. Cumartesi kontrolüm varBende kullandım onu ayarlayabilir olan gayet kolaydı uygulanmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?