- 6 Haziran 2019
- 285
- 523
- 103
- 35
- Konu Sahibi yasemin773
-
Ben Fransadayım, burada benim merkezim de ilk olarak opunun bir sonraki günü arıyor ve daha sonra sadece 5. Gün ve 6. Gün bilgi veriyor, aralarda bilgilendirmiyor yanıltıcı olmaması içinBen de OPUdan sonraki gün aradım. Embriyolarla ilgili Bilgi veremiyoruz dediler. Sadece transferden bir gün önce arayıp yarın gel diyorlarmış. Daha önceki tedavimde ayrıntılı Bilgi vermişlerdi üç yıl önce.
Acaba merkezlerde yeni bir uygulama mı başladı? Mesela birine 10 tane embriyo var diyorlarsa ama hepsi sonraki güne çıkmıyorsa bu büyük bir şok olur. Bu yüzden olay çıkaran da olmuştur, merkezi şikayet eden olmuştur. Ben bu yüzden olabilirdiye düşündüm Y yasemin773
Ne kadar fark var aralarında? Yani mesela ben farklı ilaç kullanıyırdum ovitrelle diye ve 7mm olan varken 12 mm olan da vardı aynı anda. Ama sonradan sıkıntı olmadı kimisi 22-23 civarında toplanmş oluyor kimisi 17-18. Ve bu aralık uygun bir aralıkmış.Gonal f kullanırken bütün yumurtalar niye aynı anda büyümüyor bazıları küçük kalıyor sınır oldum ya
Aslında bu yüzden cetrotide gibi çatlatma önleyici ikinci bir iğneye başlatıyorlar. Ben 5. Gün o iğneye de başlamıştım önden bir çatlama olmadı. 12. Gün de çatlatma iğnesi vuruldum. Hatta en son baktığında 22 yumurta görmüşken opuda 24 tane toplamış hiç çatlama olmamış. Çok takılma sen farklara inşallah toplanan yumurta sayın güzel olur. Ama çatlama riski görüp çatlatma önleyici iğne başlatmadıysa belki nedenini sorabilirsin doktorunaValla çok da büyüyünce çatlama riski olabiliyormuş ondan doktor 20 yi görünce catlstma iğnesi vurdurdu diğerleri değişiyor18 var 17 var 14 mm var sınır bozucu hepsi niye birden buyumuyo
Perşembe günü toplamaya oldu ne zaman birleştirdiler bilmiyorumYarın kaçıncı gün oluyor canım
Çok acayip ya bilgi vermiyorlarBelki 5.gün embriyosu transfer ederler. Ama yine de ne olduğunu söylemeliler bence de
Doktorunla görüşebildin mi canım? Bir de kaçıncı günündü, çok erkense belki normaldir böyleKizlar deger 48 .20 iken bugun 22 ye dusmus ya
Yok canim doktorla gorusmedim daha cvp bekliyorum bakalimDoktorunla görüşebildin mi canım? Bir de kaçıncı günündü, çok erkense belki normaldir böyle
hastaneden aradilar düşük le sonuclaniyor dediler bakalim hayirlisi bugun 14. GunumduYok canim doktorla gorusmedim daha cvp bekliyorum bakalim
Merhaba kızlar 6. Gün embriyosu konuldu bu normal bisey mı acaba ?Embriyo kaç günlüktü? Bana 6 günlük embriyo transfer edilmişti. 6.gün pozitif çıktı
Normal tabi canım. Tutma ihtimali %50 den fazla diye biliyorumMerhaba kızlar 6. Gün embriyosu konuldu bu normal bisey mı acaba ?
Ben ilk defa duyuyorumNormal tabi canım. Tutma ihtimali %50 den fazla diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?