- Konu Sahibi karamel Latte
-
ay cok güüzzeelllAy oldu yaason 1 hafta bebişi alıp gelcez inş canım sıra sana geliyor
ay cok güüzzeelll
evet bende regl beklıyorum canım 28 aralık gorunuyor
evet canım nar ye kalınlasır zaten daha da , şifa olsun.. hayırlı guzel haberlerını beklıyorumDün direk nar yedim yine yicem bakalım daha kalınlaşsada güzel olur
evet canım nar ye kalınlasır zaten daha da , şifa olsun.. hayırlı guzel haberlerını beklıyorum
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün 17 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Hope35 3 5. Gün 3 Aralık 1 adet Ocak ayı içinde Kuzeyyıldızı 1 5. Gün 6 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Cnsub 5 5.Gün 22 Ekim 2 adet Ocak ayı içinde Mucize1996 6 5.Gün - 1 adet Ocak ayı içinde Pembeumut 2 5.Gün - 2 adet Ocak ayı içinde Ahsen 4 5.gün - 1 adet Ocak ayı içinde Asel83 2 5.gün 18 kasım 2 adet ocak ayı içinde
Senin kaç embriyon donduruldu canımevet canım nar ye kalınlasır zaten daha da , şifa olsun.. hayırlı guzel haberlerını beklıyorum
evet canımSenin kaç embriyon donduruldu canım
12 i mi
Maşallah vallaevet canım
inşallaahhh tutunur annesıne en onemlisi oMaşallah valla
İnşallah canıminşallaahhh tutunur annesıne en onemlisi o
sen nasılsın ne zaman trasnfer sımdı bellı mı ?
en son gıtmıstın doktora ne kullanıyorsun şuan
hadı bakalım yola gırdın artıkİnşallah canım
Daha belli değil
Adetin 2. Günü gittim sadece dahapersembe kontrol var
Şuan sadece estrofem kullanıyorum
Aynen canım hayırlısıylahadı bakalım yola gırdın artık
ocak ortasında olur transfer
Merhaba 11 ekim opu
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün 17 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Hope35 3 5. Gün 3 Aralık 1 adet Ocak ayı içinde Kuzeyyıldızı 1 5. Gün 6 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Cnsub 5 5.Gün 22 Ekim 2 adet Ocak ayı içinde Mucize1996 6 5.Gün - 1 adet Ocak ayı içinde Pembeumut 2 5.Gün - 2 adet Ocak ayı içinde Ahsen 4 5.gün - 1 adet Ocak ayı içinde
Sağol canım,Amin inşKuzum bende streslıyım cok kişiyle konuştum streslide tutuyoriçini ferah tut..
Merhaba bende ocak ayında transfer olacağım. İlk transferim kasım ayında oldu pozitifi gördük ama malesef kese boş olduğu için düşük yaptım. Şimdi 2. Tarnsferimi bekliyorum 5. Gün emriyosu 2 adet transfer edilecek. İnş bu sefer herşey yolumda gidecek inanıyorumMerhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak
Yok canım Ekim gibi opu oldum rahim dinlendirme yapıldı bu ay regliden sonra ilaçlara başlayacağım donduruldu embriyolarimYeni basliyorsun sende canm dimi opu filan olmadı daha
Çünkü bu ilacın herhangi bir muadili yok piyasada bulunamadığı için bir sonraki aya ertelenen tedavileri biliyorumBunlar aylardır cok zor bulunan ılaclar neden hala ısrarla bunu verıyor doktorlar gercekten anlamıyorum ya
biliyorum bende bunu soruyorum piyasada olmayan ılacı yazmalarını anlamıyorum..Çünkü bu ilacın herhangi bir muadili yok piyasada bulunamadığı için bir sonraki aya ertelenen tedavileri biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?