- Konu Sahibi karamel Latte
-
Arkadaşlar ben yorum halinde başa tutturdun oraya yazarsanız toplu ilk yorumda olur
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün 17 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Hope35 3 5. Gün 3 Aralık 1 adet Ocak ayı içinde Kuzeyyıldızı 1 5. Gün 6 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Cnsub 5 5.Gün 22 Ekim 2 adet Ocak ayı içinde Mucize1996 6 5.Gün - 1 adet Ocak ayı içinde Pembeumut 2 5.Gün - 2 adet Ocak ayı içinde Ahsen 4 5.gün - 1 adet Ocak ayı içinde
Canım en baş yorumda yazar mısın orda olsun bu şekilde yorumlarda kaybolurGüncel tablomuz2023 şanslı gelsin bize , Sağlıklı ve hayırlı bebişlerle
Nick
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün - 1 adet Ocak ayı içinde
Sanırım silinmiş oncekiMerhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı regl günü nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 27 / 4 donduruldu 3 ocak 25/-30
Umarım herkes kavuşur bebeğine benim 6 yumurtam donduruldu 5. Gün embriyosu 12 Kasım opu tarihim 2. Regli bekliyorum Ocak ayında inşallah transferBir tablo yaptım kızlar, bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim isterseniz.
Nick
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde
Hallettim ben tek tek alıp yazdım orayaSanırım silinmiş onceki
Verilenler ama. Tekrar mı yazmamız gerekiyor tablo için.
Ben varım canım, benim de o şekilde muayenelerim klinikte oluyor, işlemler hastanede yapılıyorKızlar ben bir klinikte muayene olup oradaki doktorun anlaştığı hastanede tedavi görüyorum benim gibi olan var mı
Yazdım canımSlm ,4dondurulmuş embriyo
29,Ekim opu
4ocak transfer
5.gun embriyosu hadi hayırlısı hakkımızda
Geçen gün prp yaptırdım ama klinikte oldu şimdi aklıma takıldı da orda pek işlem yapilmiyordu senin öyle bir durumun oldu muBen varım canım, benim de o şekilde muayenelerim klinikte oluyor, işlemler hastanede yapılıyor
Hangi klinik canımBen varım canım, benim de o şekilde muayenelerim klinikte oluyor, işlemler hastanede yapılıyor
Ataşehir florance nigtingel İstanbulHangi klinik canım
Toplanan yumurta sayısı 11 benim o kısımı cevaplamamıştm önemi varsa revize edebilirsinizMerhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak
Anladım canım hayrlısı olsun inşallahAtaşehir florance nigtingel İstanbul
Hangi klinik canı
AminAnladım canım hayrlısı olsun inşallah
Transfer günü belli mi seninAmincnm hepimiz için inş
Benim de ataşehir florance Nightingale plazada kliniğim, prp yaptırmadım hiç, aşılama yaptırmıştım hastanede yapıldı.Ataşehir florance nigtingel İstanbul
5ocakta inşTransfer günü belli mi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?