- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Sizin de mi ilk denemeniz. ?Bende hasta olunca deneme yapmayı düşünüyorum ama bir ayağım geri gidiyor 2 ayağım ileriadet olmayı bekleyenler varmı benm gibi?
Yok dondurulmuş denicem ben birden çok denemem varSizin de mi ilk denemeniz. ?
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsıjızYok dondurulmuş denicem ben birden çok denemem var
Sendemi adet bekliyorsun canmİnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsıjız
Yok ben transfer bekliyorum sanırım 2 Ocak gibi olacak tahmini olarak.Sendemi adet bekliyorsun canm
Oo yaklaşmis senin maşallahYok ben transfer bekliyorum sanırım 2 Ocak gibi olacak tahmini olarak.
Yeni basliyorsun sende canm dimi opu filan olmadı dahaBenimde ilk deneme kızlar regli bekliyorum üç Ocak gibi olacak sonra başlayacak süreç
Kuzum bende streslıyım cok kişiyle konuştum streslide tutuyorStress yapma diyorlar ya nasıl yapmazsın bizimki aa hamileyim diye sasirilacak bir durum değil ki olumsuzu düşünmek bile istemiyorum
En onemli 3 cizgi olması 6 mm ile tutan bıle var 3 çizgi olduktan sonra3 ocakta 15.00 da transferim var nasipse
1 adet 5bb embriyo transfer edilecekmiş en iyi bu bunu yapalım dedi doktor rahim kalınlığıda 13.gün 7.8 çıktı ama doktor iyi gayet dedi üç çizgi görüntüsüde oluşmuş
En onemli 3 cizgi olması 6 mm ile tutan bıle var 3 çizgi olduktan sonra
İnşallahOo yaklaşmis senin maşallahgüzel sonuclar olsun inşallah
3 çizgi oluşması tam olarak ne oluyor.3 ocakta 15.00 da transferim var nasipse
1 adet 5bb embriyo transfer edilecekmiş en iyi bu bunu yapalım dedi doktor rahim kalınlığıda 13.gün 7.8 çıktı ama doktor iyi gayet dedi üç çizgi görüntüsüde oluşmuş
ay bellı oldu muuu,3 ocakta 15.00 da transferim var nasipse
daha kalınlasır canım, nar suyu ıcıyorlar kalınlaşma içinKalınlık biraz az geldi banada ama doktorlar görüntüye bakıyor sanırım daha çok bide 1 hafta var daha az da olsa kalınlaşır gibi daha bakalım
ay bellı oldu muuu,
hadı hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun mınnoşun sana, sagıkla gelsın
daha kalınlasır canım, nar suyu ıcıyorlar kalınlaşma için
Selamlar bende ocagin ilk haftasi transfer olacagım estrofem ilacina basladim. Bu ikinci denemem ilki hicbir sorun olmamasına rağmen negatifti bu sefer olur ins
Bir tablo yaptım kızlar, bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim isterseniz.
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Asel83 2 5.gün 18 kadım 2 adet ocak ayı içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?